VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 933
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 445
Сигурно е кандисал да играе с Лили вместо Емануела.
Това искам да го видя. hahaha
И точно в момента на целувката да се включи Брадъра: "Говори ББ! Моля Лили и Христо да се отдръпнат един от друг!
Лили, Биг Брадър прегледа отново договора ти - целуването на бройлери не влиза в него. Моля, седни на дивана с кошничка с лакомства за извинение."
Направо я виждям как ще  прегризе гръкляна на Брадъра какчето.
newsm20

# 2 446
Като му гледам поведението вече почвам да си мисля, че проблема му е, че не му предложиха Роро Wink
Да, и аз за същото  си мислех  Joy

# 2 447
Мари, Брадъра му предложи да смени актрисата, не и сценария - той отказа. Така, че  не му е бил проблема Емануела,  то всъщност  само той май знае какъв му е Rolling Eyes
Като му гледам поведението вече почвам да си мисля, че проблема му е, че не му предложиха Роро Wink
Роро е по мъж от този чехлю.

# 2 448
Раздвижиха нещата все пак, най после

# 2 449
Ако на Емануела бяха дали да играе селската грозна еди-каква си, която е преспала с половината село, дали щеше пак така да кудкудяка? В топ 3 на прибраните двайсетолевки бакшиш е тя, това е.  

За Христо - много ми е интересно как го определяте като "тъп". С умствена изостаналост ли, необразован ли, в неумение да се грижи за себе си ли, ниско интелигентен ли? Лепвате едно "тъп" и хоп - вий ставате автоматично по-умни, а той си остава тъпак. Емануела НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА нито усилието му, нито желанието му. Правилно отказа, съжалява, че ги поставя в кофти ситуация и толкова. Само прасетата ядат всичко. Има мъже и които подбират.

Не става въпрос за Емануела - явно за Христо въпросът е принципен. Защото отказа и на Надя. Ами като е толкова принципен и не може да играе роли, да не е ставал актьор.

# 2 450
Мари, Брадъра му предложи да смени актрисата, не и сценария - той отказа. Така, че  не му е бил проблема Емануела,  то всъщност  само той май знае какъв му е Rolling Eyes
Май-май тогава щеше да е спокоен, че приятелката му няма да бъде наранена. Представям си в Холивуд му предлагат да играе Рет Бътлър, Вронски, Гетсби Mr. Green - и той - не, моля, това е обидно за жена ми.

# 2 451
Ако на Емануела бяха дали да играе селската грозна еди-каква си, която е преспала с половината село, дали щеше пак така да кудкудяка? В топ 3 на прибраните двайсетолевки бакшиш е тя, това е.  

За Христо - много ми е интересно как го определяте като "тъп". С умствена изостаналост ли, необразован ли, в неумение да се грижи за себе си ли, ниско интелигентен ли? Лепвате едно "тъп" и хоп - вий ставате автоматично по-умни, а той си остава тъпак. Емануела НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА нито усилието му, нито желанието му. Правилно отказа, съжалява, че ги поставя в кофти ситуация и толкова. Само прасетата ядат всичко. Има мъже и които подбират.

Мари, ама той нали не трябваше да се жени за певачката наистина Rolling Eyes Беше роля, която за претенциите му на холивудски актьор не би трябвало да е проблем.  Даже трябваше да е брилянтен и най-добрият в състава. Е, явно класата му не е такава каквато се опитва да ни убеди че е!

# 2 452

Изгледах новият римейк на "Страстите ХрИстови", добре им посла на праведните- малко аскетизъм в името на незнайни принципи. Мел Гибсън ли не беше, нова любов ли не бе, а то тази блудница Мария Емануела Laughing, била причината. Ми да беше я целунал и отърве от всички земни грехове, та стадото Божие да му вика Амин!!!

Ти пък, това да не ти е Лоената топка (Мопасан), че по този начин да спасява висшите нея, пък после те най-демонстративно да й обърнат гръб с погнуса за благодарност...

За Ги дьо Утисан не знам, но виж Торнев каква метаморфоза преживя- предложи да замести Ицето в сценария. Ще се жертва милия в името на Режисурата, да поцелува живия дявол-"Емануела-фолка" hahaha hahaha hahaha

# 2 453
Обаче верно бяха без осветление - докато спяха...Много закани и "санкции" от ББ, а  нищо такова не показаха.

# 2 454
  • Ямбол
Още никой ли не се е сетил, че има договорка между Христо и Брадъра, за да може да ги сгърчи малко?

Аз приемам отказа на христо съвсем нормално, даже не ме интересуват аргументите му. Не иска да участва, така го чувства, има право да откаже, отказва. От там нататък да му мисли Брадъра как ще реагира в ситуацията. И Миглена отказа и си беше напълно в реда на нещата.
Аман от тия сериали. На мен пък не са ми интересни. тъпи са ми, цяла седмица въртят простотии.

# 2 455

Не става въпрос за Емануела - явно за Христо въпросът е принципен. Защото отказа и на Надя. Ами като е толкова принципен и не може да играе роли, да не е ставал актьор.
Е, то като тръгна да отказва, трябваше докрай, няма как. Не е вътре да актьорства, не е на кастинг, нали? Не ми е черен, дори е по-весело сега.

# 2 456

Изгледах новият римейк на "Страстите ХрИстови", добре им посла на праведните- малко аскетизъм в името на незнайни принципи. Мел Гибсън ли не беше, нова любов ли не бе, а то тази блудница Мария Емануела Laughing, била причината. Ми да беше я целунал и отърве от всички земни грехове, та стадото Божие да му вика Амин!!!

Ти пък, това да не ти е Лоената топка (Мопасан), че по този начин да спасява висшите нея, пък после те най-демонстративно да й обърнат гръб с погнуса за благодарност...

За Ги дьо Утисан не знам, но виж Торнев каква метаморфоза преживя- предложи да замести Ицето в сценария. Ще се жертва милия в името на Режисурата, да поцелува живия дявол-"Емануела-фолка" hahaha hahaha :hahaha

Joy Да. Peace

# 2 457

Точно Peace. Актьор на който не му се играе това и онова и трето и пето, ама иначе иска да пробива в холивуд Laughing ooooh!

# 2 458
  • София
И пари от ББ иска да вземе, сигурно само заради черните му очи!  hahaha

# 2 459
Още никой ли не се е сетил, че има договорка между Христо и Брадъра, за да може да ги сгърчи малко?
И аз си го мисля.  Peace
Емито що не поиска смяна на партньора за целувката - Вальо да замести Христо? А? Иска, та иска Христо да я целува..

Общи условия

Активация на акаунт