VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 960
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 430
  • UK
Ирини няма да е хепи да бъде в миманса повече от две серии  Mr. Green
още утре ще изиграе спасителка на мисията  Naughty

# 2 431

Изгледах новият римейк на "Страстите ХрИстови", добре им посла на праведните- малко аскетизъм в името на незнайни принципи. Мел Гибсън ли не беше, нова любов ли не бе, а то тази блудница Мария Емануела Laughing, била причината. Ми да беше я целунал и отърве от всички земни грехове, та стадото Божие да му вика Амин!!!

Ти пък, това да не ти е Лоената топка (Мопасан), че по този начин да спасява висшите нея, пък после те най-демонстративно да й обърнат гръб с погнуса за благодарност...

# 2 432
Сигурно е кандисал да играе с Лили вместо Емануела.
Това искам да го видя. hahaha

# 2 433
Брадъра  целоседмично лъска  "имиджа" на Иринито - или я показва в  грижовен ореол, или като не изкопа ореол- не я показва...ама  тя винаги  се самосаботира в лайфовете, кво да правиш -  човещинка, оп...ирининка Laughing А Лилито е толкова сладка - тъкмо  се пооправи от  болежките си и й взеха одеалцето и възглавничката, при което тя напомни на ужасния Брадър как била спала навън /няма значение, че е преди  сто дена/ и й било писнало вече...на лумбагото и ишиаса  #Cussing out Ми аз вече се разнежвам като я чуя как си чурулика  проблемното  битие Laughing

# 2 434
Добре де залогът на мисията е седмичният бюджет, не пердетата в къщата и сливовицата на Ути
Може би трябваше да си изиграят нещата както си знаят и така
Въпреки че Тоонев не е чел такъв сценарий отдавна и трудно щеше да се смили да се правят промени

# 2 435
Христо, предизвика само камъни в градината на хората, които се предполага, че са учени и видели свят, а се държат като ощипани примадони. Зрителите се отвращават от подобно поведение, защото знаят, че със или без диванчета хонорарите ви текат. А ти си използван с всичките ти тикове и разстроена психика и за параван на Ирина- на твоя фон дребната интригантка изглежда нормална. Жалко „човече”. Много си зле! Ще пиша до Холивуд никъде да не те вземат!

# 2 436
Сигурно е кандисал да играе с Лили вместо Емануела.
Това искам да го видя. hahaha
И точно в момента на целувката да се включи Брадъра: "Говори ББ! Моля Лили и Христо да се отдръпнат един от друг!
Лили, Биг Брадър прегледа отново договора ти - целуването на бройлери не влиза в него. Моля, седни на дивана с кошничка с лакомства за извинение."
Направо я виждям как ще  прегризе гръкляна на Брадъра какчето.

# 2 437
надявам се Евгени да е извънредно в студиото  Laughing
ако няма ангажименти в Лондон  Mr. Green
Ау, и аз искам Генчо да коментира страстите Христови.

# 2 438
Ако на Емануела бяха дали да играе селската грозна еди-каква си, която е преспала с половината село, дали щеше пак така да кудкудяка? В топ 3 на прибраните двайсетолевки бакшиш е тя, това е.  

За Христо - много ми е интересно как го определяте като "тъп". С умствена изостаналост ли, необразован ли, в неумение да се грижи за себе си ли, ниско интелигентен ли? Лепвате едно "тъп" и хоп - вий ставате автоматично по-умни, а той си остава тъпак. Емануела НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА нито усилието му, нито желанието му. Правилно отказа, съжалява, че ги поставя в кофти ситуация и толкова. Само прасетата ядат всичко. Има мъже и които подбират.

# 2 439
Какво подбира, бе, няма да се жени за нея. Отказвал роли - кой знае колко холивудски роли е отказал, ама после се е събудил.

# 2 440
Мари, Брадъра му предложи да смени актрисата, не и сценария - той отказа. Така, че  не му е бил проблема Емануела,  то всъщност  само той май знае какъв му е Rolling Eyes

# 2 441
Ама не бива така Христо да й отнема главната роля на Ирина за най-мразен участник във Вип брадър.  Rolling Eyes Ми не е справедливо някак си.  ooooh!

# 2 442
  • София
много приятно се получи Laughing

стига с т'ва "браво Емануела". егати плоското създание. подритнаха му егото, взеха му цигарите и рипна.

на Ирина "изненадващо" ѝ убягна основното в цялата ситуация.
на Миглена също.

# 2 443
  • София
Какво подбира, бе, няма да се жени за нея. Отказвал роли - кой знае колко холивудски роли е отказал, ама после се е събудил.
Абсолютно  newsm10
Какво значи "подбира"

# 2 444
Мари, Брадъра му предложи да смени актрисата, не и сценария - той отказа. Така, че  не му е бил проблема Емануела,  то всъщност  само той май знае какъв му е Rolling Eyes
Като му гледам поведението вече почвам да си мисля, че проблема му е, че не му предложиха Роро Wink

Общи условия

Активация на акаунт