VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 748
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 655
Ами когато вкарваха Емануела ,първата ми реакция беше ,ух баш тази ли. Но сега я защитавам на база държанието и. И съвсем чистосърдечно си признавам ,че единствено на нея завиждам леко за визията, да не си кривя душата  Sunglasses

# 2 656
Скрит текст:
Не не се пее манна небесна , просто се посочват факти за тяхното поведение ,което е тъпо.
Вашите аргументи за хората чиито позиции защитавате ,не ги виждам
Скрит текст:
,а спорите просто от чисто себелюбие - да сме извън общото ,щот сме специЯлни не сме от стадото. Давайте аргументи за подзащитните си , а не просто да плюете по нас (визирайки ни като маса стадо и т.н)
Моите лично не ги виждаш, защото аз нямам подзащитници....     Laughing  писах вече неведнъж, че в този сезон никой не ми допада особено, до степен да искам да спечели.Безразлично ми е....
Предишни години в темите тук се получаваха интересни дискусии, често беше по-интересно от самия ББ.Сега обаче е едно постоянно и монотонно "Ах, колко са прекрасни и принципни Миглена и Емануела, а каква гаднярка, злобарка и манипулаторка е Ирина!!!".
Което, дори и да е вярно (все ми е тая вярно ли е или не), повтаряно страница след страница, тема след тема, става мега досадно.
Затова и вчера си вдигнах чукалата....то да четеш нон-стоп едно и също е тъпо, нали?
Днес влизам заради интригата с Христо...уж да прочета нещо ново, а то пак същото, Миглена и Емануела на дневен ред.
Е, аз ви оставям пак да ги възхвалявате.    Laughing
Хубав ден!    Grinning

# 2 657
  • в моя гьол
Ако бях на мястото на Емануела, след репликата на Христо за цигарата, бих станала и демонстративно запалила втора. Ей тъй, за чиста проба провокация  Mr. Green

# 2 658
  • София
Ако бях на мястото на Емануела, след репликата на Христо за цигарата, бих станала и демонстративно запалила втора. Ей тъй, за чиста проба провокация  Mr. Green

Тя по време на забележката май вече ги беше оставила в изповедалнята Grinning

# 2 659
мен Мари ме кефи.
момичето има непопулярна позиция и това освежава темата. дава друга гледна точка.
скуката и монотонността е налазила стабилно. всички са на едно мнение, което повтарят всеки пост, че и с еднакви думички Wink
не харесвам Ирина, но и не харесвам да бъде поругано правото на друг да я харесва и да се обоснове защо е така. или друг.
"ти си трол, няма да те чета!" Laughing

Така се обоснова, че аз от нейните постове разбрах едно - всички завиждаме на Ирина, Лара, Ути и сие, даже на Алекс, Пипи, Сашо КЪдиев и разни знайни и незнайни звезди. Да разбирам ли, че тя пък завижда на Миглена и Емануела?

Завиждам ѝ искрено за упоритостта и ината Wink - това да набиваш методично като китайско водно мъчение: Имануелчи, чалгата, силикона, мъжете, тийновете, примера ... разджуркваш го малко и хайде пак - изисква голямо търпение и сила на характера.  Laughing
Иначе като съдържание и послания не се предлага нищо по-различно, което да не съм чула вече от Ути.

бтв. Почитателите да не се отчайват - затишието е временно. Няма да устиска дълго.  Laughing

# 2 660
  • somewhere near the sea
Тъкмо гледах промото по ТВ - Христо каза,че може да играе само ролята на мълчалив мъж.  Simple Smile Емануела каза на Ути, че е мъж само по пол и той каза,че иска да сезира ББ за обида и я нарече мърла.  Laughing
Хахаха, намерил се кой да обвинява в немарливост Sick Точно Ути ли нарича една жена мърла? Нали се кълнеше, че никога не обижда жени.

# 2 661
Лара е на живо във Фейсбук, ако някой се е затъжил  Mr. Green

# 2 662
  • Испания

Не. После ги занесе.

# 2 663
  • София

Не. После ги занесе.

Аха,ясно.  Peace

# 2 664

Не. После ги занесе.
Беше ги занесла вече. ББ каза "ако всички цигари са оставени в изповедарнята, моля, съквартирантите да се съберат с спалните помещения". През това време им изнесоха мебелите. А забележката на Христо беше след като видяха ефекта.
 Аз друго се чудя - защо Емануела не ги остави още при първото нареждане на Брадъра? Нали казаха всички цигари на територията на Къщата и всичкият алкохол да се занесат,  не - цигарите и алкохолът от бюджета? Тук не ми се връзват нещата или съм пропуснала нещо.

# 2 665
  • София

Аз друго се чудя - защо Емануела не ги остави още при първото нареждане на Брадъра? Нали казаха всички цигари на територията на Къщата и всичкият алкохол да се занесат,  не - цигарите и алкохолът от бюджета? Тук не ми се връзват нещата или съм пропуснала нещо.

E,защо, за да си има.  Laughing

# 2 666

Аз друго се чудя - защо Емануела не ги остави още при първото нареждане на Брадъра? Нали казаха всички цигари на територията на Къщата и всичкият алкохол да се занесат,  не - цигарите и алкохолът от бюджета? Тук не ми се връзват нещата или съм пропуснала нещо.

E,защо, за да си има.  Laughing
Или за да стане материалът за епизода?  Laughing Wink

# 2 667
Емануела просто е пристрастена към цигарите. Ще е интересно да видим докога ще издържат. Laughing

# 2 668
мен Мари ме кефи.
момичето има непопулярна позиция и това освежава темата. дава друга гледна точка.
скуката и монотонността е налазила стабилно. всички са на едно мнение, което повтарят всеки пост, че и с еднакви думички Wink
не харесвам Ирина, но и не харесвам да бъде поругано правото на друг да я харесва и да се обоснове защо е така. или друг.
"ти си трол, няма да те чета!" Laughing

Е, то не е само тук.....    Laughing
Във всяка тема, ако не "пееш" заедно в общия рефрен, те обявяват за трол.Нямаш право на различно мнение.     Mr. Green
"Тук се пее Манна небесна за Миглена и Емануела.Щом не си съгласна, си трол и няма да те чета.Пък!"    Laughing
По принцип разведрява, ама в даден момент става досадно.     Grinning

Имаше и други хора, които писаха, че харесват Ирина, не харесват Миглена и не подкрепят Емануела. Просто хората го написаха нормално и дискусии имаше, ама кой да чете.

Вие двете горките отритнати от нас простите чалгаджийки дето схващаме бавно и всеядно ядем каквото ни се поднесе от телевизора само не можете да се разберете с хората и защо, защото гледате отвисоко, влизате с обиди, но изисквате приветливост. Мари няма теза, тя е като в клуб по дебати влиза и противоречи - за спорта, първо всички вътре бяха тъпи, после Емануела беше тъпа, сега народа и ние естествено.

А Love! тъпо и скучно е при нас, но влезе с очакване за дискусия - не за да я започнеш, не за да споделиш нещо полезно, а да прочетеш нещо като консуматор и като не ти хареса какво прочете 'щото нали и ние сме като тея у ВИП-а - прости и безинтересни за твоята особа не се поколеба и да ни го обясниш, че нали бавно схващаме.  

Да, ние които гледаме медийно-известните за да ги принизим и оплюем, понеже завиждаме. Вие, вие сте друга бира, вие плюете по медийно неизвестните във форума, понеже сте повече, понеже сте различни - нищо, че пишете пълни глупотевини и примери от втори клас, нищо че обиждате и дори не четете коментари след като сте се изходили с неясно каква цел в поредната тъпа тема за тъпото предаване на простата телевизия и тоя скапан народ!

Ай сиктир

# 2 669
  • София
Тъкмо гледах промото по ТВ - Христо каза,че може да играе само ролята на мълчалив мъж.  Simple Smile Емануела каза на Ути, че е мъж само по пол и той каза,че иска да сезира ББ за обида и я нарече мърла.  Laughing

А тя това определение го чу от Миглена, толкова пък да и липсва собствена мисъл...
 Дори се залепи за Миглена, защото излизайки за участия, много добре знае кой се харесва отвън, а не защото мисли като нея, ако въобще го прави.

Общи условия

Активация на акаунт