VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 751
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 640
# 2 641
Мисля, че идеята за вкарването на Христо в къщата е била точно с цел да изиграе някаква роля във възлова мисия. Но не на герой, влюбен в персонажа на Емануела, а на маша на ББ за саботаж. Още в началото се зачудих за какво точно ще използват присъствието му.

Колко главоболие си причинихте с отказа на Христо. То по тази логика, аз още се чудя за какво точно ще използват присъствието на Надя? Mr. Green

Ако трябва да съм честна, първото ми предположение беше, че Христо влиза, за да вкара и Надето малко под прожекторите. Simple Smile

# 2 642
Какво наблюдавам. Красива ,талантлива (явно в областта си),и съвсем нормална свободна жена ,харесва данен мъж,вкаран в образа на "мачо" в къщата. Показва му симпатията си ,не агресивно но достатъчно ясно без заобикалки и какво наблюдаваме типично по български. Мачото хуква да бяга панически ,демонстрира всякаква неприязън ,отказва мисии дига патърдия до небето. После всички БГ мъже реват ,що жените се правели на принцеси и чакали Принца на белия кон. Можеше съвсем деликатно да спомене че има избраница на сърцето си и Емито щеше да се отдръпне. Подобна сцена гледахме с Явор. Та нормално е Емануела да се подразни на реакцията му.
На второ място защо всички скочихте срещу ревнивата жена на Христо. Може жената хабер да си няма и да не и пука за сцената. Просто това си е филм в главата Ицова предвид ,че още не са се опознали. А човек съди по себе си. Явно той е ревнив и е преценил ,че тази целувка е вид изневяра.
И трето за мен Ицо не е човек държащ си на мнениет ,напротив. През цялото време номинира Миглена само и единствено че се цепела от колектива и това вредяло на този колектив. Ами сега не направи ли най -същественото и демонстративно цепене. Изобщо мразя хора които все натрапват свои принципи ,но сами не могат да ги спазват.

# 2 643
Мисля, че идеята за вкарването на Христо в къщата е била точно с цел да изиграе някаква роля във възлова мисия. Но не на герой, влюбен в персонажа на Емануела, а на маша на ББ за саботаж. Още в началото се зачудих за какво точно ще използват присъствието му.

Колко главоболие си причинихте с отказа на Христо. То по тази логика, аз още се чудя за какво точно ще използват присъствието на Надя? Mr. Green
Никога не съм я харесвала, някак прекалено невзрачна ми е....идея нямам защо е вътре.
Но предвид факта, че преди два месеца е загубила най-близкия си човек, не е странно защо често се усамотява и е незабележима...явно си страда жената.А едва ли някой иска камерите да акцентират върху самовглъбен, страдащ или плачещ човек....както е видно и от темата, народЪ иска хляб и ЗРЕЛИЩА.А ВБ добре се старае поне зрелищата да подсигури.    Laughing

# 2 644
Разбира се, че искаме зрелища, другото си го получаваме и в къщи. То остана и по една плетка да им връчат и да си скучаем заедно.

# 2 645
  • София
мен Мари ме кефи.
момичето има непопулярна позиция и това освежава темата. дава друга гледна точка.
скуката и монотонността е налазила стабилно. всички са на едно мнение, което повтарят всеки пост, че и с еднакви думички Wink
не харесвам Ирина, но и не харесвам да бъде поругано правото на друг да я харесва и да се обоснове защо е така. или друг.
"ти си трол, няма да те чета!" Laughing

# 2 646
  • Мюнхен
От ФБ:

Тази вечер, от 20.00 часа по NOVA, ще видим как от тотален любимец, Христо ще се превърне в аутсайдера на Къщата след отказа на мисия „Индийски сериал”. Враждата между Емануела и Ути ще прерасне в истинска война, а Вальо Михов ще се включи на страната на готвача.

# 2 647
Емануела ще ги подреди и двамата. Ути пак ще стане на патладжан за секунди предполагам  Mr. Green

# 2 648
мен Мари ме кефи.
момичето има непопулярна позиция и това освежава темата. дава друга гледна точка.
скуката и монотонността е налазила стабилно. всички са на едно мнение, което повтарят всеки пост, че и с еднакви думички Wink
не харесвам Ирина, но и не харесвам да бъде поругано правото на друг да я харесва и да се обоснове защо е така. или друг.

Е, то не е само тук.....    Laughing
Във всяка тема, ако не "пееш" заедно в общия рефрен, те обявяват за трол.Нямаш право на различно мнение.     Mr. Green
"Тук се пее Манна небесна за Миглена и Емануела.Щом не си съгласна, си трол и няма да те чета.Пък!"    Laughing
По принцип разведрява, ама в даден момент става досадно.     Grinning

# 2 649
От ФБ:

Тази вечер, от 20.00 часа по NOVA, ще видим как от тотален любимец, Христо ще се превърне в аутсайдера на Къщата след отказа на мисия „Индийски сериал”. Враждата между Емануела и Ути ще прерасне в истинска война, а Вальо Михов ще се включи на страната на готвача.
Между Михов и Ути ли ще е неочакваното приятелство за което Алекс спомена в края на миналия епизод?
Ако е това, нищо не очаквано не виждам...Михов му отстъпи стаята си, не съм виждала конфликт между тях...Двама "отритнати" от Емануела се съюзяват срещу нея...
Явно че все пак Христо няма да склони, дори може и да е аут от къщата скоро време...като вкупом го номинират...

Аз пък предпочитах да гледам някаква мисия, ако ще ѝ индийски сериал да е, отколкото да ги слушам как кудкудякат и говорят един за друг

# 2 650
Не не се пее манна небесна , просто се посочват факти за тяхното поведение ,което е тъпо. Вашите аргументи за хората чиито позиции защитавате ,не ги виждам ,а спорите просто от чисто себелюбие - да сме извън общото ,щот сме специЯлни не сме от стадото. Давайте аргументи за подзащитните си , а не просто да плюете по нас (визирайки ни като маса стадо и т.н)

# 2 651
Има ли промо за тази вечер?

# 2 652
Не не се пее манна небесна , просто се посочват факти за тяхното поведение ,което е тъпо. Вашите аргументи за хората чиито позиции защитавате ,не ги виждам ,а спорите просто от чисто себелюбие - да сме извън общото ,щот сме специЯлни не сме от стадото. Давайте аргументи за подзащитните си , а не просто да плюете по нас (визирайки ни като маса стадо и т.н)
+1

# 2 653
мен Мари ме кефи.

Така се обоснова, че аз от нейните постове разбрах едно - всички завиждаме на Ирина, Лара, Ути и сие, даже на Алекс, Пипи, Сашо КЪдиев и разни знайни и незнайни звезди. Да разбирам ли, че тя пък завижда на Миглена и Емануела?

# 2 654
  • София
Тъкмо гледах промото по ТВ - Христо каза,че може да играе само ролята на мълчалив мъж.  Simple Smile Емануела каза на Ути, че е мъж само по пол и той каза,че иска да сезира ББ за обида и я нарече мърла.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт