VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 696
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 760
  • София
Ицката да гледа корейски сериали, за да види как се прави,  да изглежда,че се целуват, а всъщност изобщо да не се допират даже. Joy

# 2 761
  • Испания

"Еднооооо, двееееееее, триииииии, четириииииии, пет. Не, това е петото предложение. Ще откажа" - отсече Христо, протегна се, падна от леглото и... се събудииииииииии.

# 2 762
  • София
Щом от 10 предложения приема 1 (което със сигурност не му носи милиони), значи му трябват пари. Това търси в ББ, ама гледа да мине съвсем леко.  Wink

# 2 763

"Еднооооо, двееееееее, триииииии, четириииииии, пет. Не, това е петото предложение. Ще откажа" - отсече Христо, протегна се, падна от леглото и... се събудииииииииии.

Joy Ами като му гледам физиономията и тялото, освен да играе изсъхнал лист в някой B-movie, за друго не го бива. Прилича ми на Александър, от "Откраднат живот"...същият изсъхнал лист, но поне има сини очи.

# 2 764
Световноизвестна звезда търси известност във ВБ!  ooooh!
Какво търси всъщност не е ясно.

Даде, торбата с пари, която ще отнесе. 
Тя, Ема хубаво им го каза, актьорчета мамини синчета... какини Simple Smile

# 2 765
  • Испания

Joy Ами като му гледам физиономията и тялото, освен да играе изсъхнал лист в някой B-movie, за друго не го бива. Прилича ми на Александър, от "Откраднат живот"...същият изсъхнал лист, но поне има сини очи.

Ооооооо, Александър е Ален Делон в сравнение с него.  Wink

# 2 766
  • София
Ха добър вечер!
Курдисвам се да видя другото лице на Христо, нали така заплаши в промо-то.
А и кака ви Лили пак се разболя.................

# 2 767
На Александър пък какво не му харесвате? Там проблемът не е от актьора, а от сценаристите. Христо ме изкефи, че не отстъпи вчера, но не съм сигурна дали няма да го направи днес. Иначе не съм му гледала филмите, нямам и идея как играе, да не говорим, че за мен беше поредният световно неизвестен персонаж в този сезон (след Глория, Софкин, Деси и т.н.).

# 2 768
Не съм ви чела, нямам време, но влизам да "кудкудякаме" заедно. Laughing

# 2 769
Михов в тоалетната ли спа?

# 2 770
Ути има конкуренция. Joy

# 2 771
Ей, много са ни изнежени ВИП-четата Joy

# 2 772
Аууу той и хъркал мухльото  ooooh! Mr. Green

# 2 773
На Лили започна да ѝ се чува гласа.