VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 706
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 745
Скрит текст:
Според мен лара цял живот върви кариерно с протекции и така ще си бъде винаги.Не знам с какви толкова незаменими качества е назначена на 16год.като водеща.Не си спомням точно,но родителите и са били или актьори,или на някаква работа в телевизията.И ето тя ''изгрява'' на екран.По такава схема бяха водещи дъщерята на тогавашен политик-кмет-служ.премиер Софиянска.Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков.Дъщерята на Пепа Николова,водещата на ББ и към днешна дата Алекс Сърчаджиева.Името на другия актьорски син,тогава водещ го забравих.В момента е и режисьор.По време на ''великата''си кариера в милиони едно желания,съседка на каката сподели,че лара се оплаквала колко мн.журналистите се интересуват от нея и личният и живот?! Outta JointМного и писнало и се чудела дали да не се ожени за Беряну,за да я оставят на мира,горката.У нас е пълно с тв водещи недоразумения.Очаквам и дъщерята на Гала да се появи с някоя рубрика.В новото шоу ''бейк оф'' водещи Рафко и Ал.Раева. newsm78Все едни и същи муцуни около обрача от фирми Халваджан.

Да, все едни и същи мутри - нищо ново, нищо свежо, нищо ПРЯСНО. Grinning Назначават с връзки, а не заради талант - то затова и не могат качествено шоу да направят, ами скукаааа....

А и няма кой вече да вкарват във ВБ, защото сами си стесниха кръга на старлетките и Б звездите. Вече се изчерпаха откъм маТРИал. Все пак, едни и същи лица вечно някакси писват. Толкова ли няма нови попълнения? newsm78

# 2 746
Днес за първи път чакам с нетърпение от началото на шоуто. Реакциите към Христо заради отказа и утре да им съобщят спасените от елиминаци!

Деси има сериозна конкуренция за дразнители, затова сега не е на фокус.

# 2 747
Предвид,че Миглена до сега е била много точна в оценките си, ще се доверя на мнението й за Христо.
В промото тя казва, че той й прилича на държанка. Ами да, инструктиран какво да прави и какво да не прави. Лошо няма да се съобразяваш с половинката си, но някак си...да е малко по-фино, по-дискретно.

Хммм, аз това отдавна го предположих назад в темата.
Гаджето му явно е богато или най-малкото го издържа...доказват го и "отказите" на Христо да играе във филми - от 10 предложения, приемал бил 1. Ба, ако си гладен...ще приемаш, не, ами ще приемаш! Wink

Тоя Христо определено все повече започва да не ми харесва...

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 19:23 от DeltaAzimut

# 2 748
  • somewhere near the sea
Гаджето му явно е богато или най-малкото го издържа...доказват го и "отказите" на Христо да играе във филми - от 10 предложения, приемал бил 9. Ба, ако си гладен...ще приемаш, не, ами ще приемаш! Wink
Аз що разбрах, че от 10 предложение приемал само 1 newsm78 Допълни: "Нека това е от останалите 9!"

# 2 749
Не вярвам бойкота на сериалчето да е мисия, поставена на Христо. Той наистина беше притеснен, червен и клепача му падаше явно от нерви, като обясняваше за "прясната" си любов. Не вярвам да е толкова добър актьор, че да я изиграе тази задача толкова добре. Според мен му остана "тъпо" в един момент от тежките санкции на ББ, но просто вече не може да даде една стъпка назад, един вид не може да се върне от думата си. Има и такива хора. И аз си мисля, че не иска като партньорка точно Емануела, защото като излезе от къщата ще продължават да споменават името му с нея, което за него е неприемливо. Като предложиха Надя вече беше късно, не можеше да дава назад след толкова "НЕ"-та, а и ме съмнява и нея да я иска като партньорка в играта.

# 2 750
Гаджето му явно е богато или най-малкото го издържа...доказват го и "отказите" на Христо да играе във филми - от 10 предложения, приемал бил 9. Ба, ако си гладен...ще приемаш, не, ами ще приемаш! Wink
Аз що разбрах, че от 10 предложение приемал само 1 newsm78 Допълни: "Нека това е от останалите 9!"

Правописна грешка, оправих я, но като гледам новините и пиша...
Тъкмо се зарадвах на една новина за шефа на БХК, понабили са го малко.

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 19:29 от DeltaAzimut

# 2 751
От фейса:
"Емануела номер едно .. всички останали сте злобари и комплексирани ... Особено оная дебела свиня Пути" Laughing
Ха-ха.. "Пути" много му пасва на поведението  Joy

# 2 752
От фейса:
"Емануела номер едно .. всички останали сте злобари и комплексирани ... Особено оная дебела свиня Пути" Laughing
Ха-ха.. "Пути" много му пасва на поведението  Joy
Тези от фейса са доста груби наистина, въобще не харесвам Ути, но тези прякори не ми допадат някак си.

# 2 753
  • Испания
Ако Христо от 10 предложения приема едно, що ще във ВБ?

# 2 754
Това е 10 тото предложение  Joy

# 2 755
  • Берлин

Е, ти пък сега. Само това предложение има за есента  hahaha  Peace

# 2 756

Търси известност. В България. А и Киноцентъра (на Холивуд) е близо...
То кой ли не дойде да снима тук от холивудските звезди и нашият е решил, че трябва да се поизмеша с тях. И, айде обратно в презряната Родина...

Не ме кефи този Христо, колкото повече го опознавам във ВБ, толкова повече не ме кефи.

# 2 757
  • somewhere near the sea
Сигурно да ближе рани, че не ги е приемал. Голямата звиздъ! Явно са спрели да му предлагат, за да опре до брадърските пари. Уж избягвал интервюта, а се натресе за пари в най-воайорското предаване.

# 2 758
  • Испания
Световноизвестна звезда търси известност във ВБ!  ooooh!

# 2 759
Световноизвестна звезда търси известност във ВБ!  ooooh!

hahaha Да. Joy

Общи условия

Активация на акаунт