VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 805
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 330
  • Испания
Ути наистина ли каза, че ще "самосезира" ББ? Това ми звучи като "Ще те самоубия", "Ще те саморазоблича"....

"Аз искам да сезирам ББ за..." - беше точната реплика.

https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/videos/vb.40557285 … ype=2&theater

# 3 331
Той Ути какви огромни гащи, кат` палатка е обул, че и те да му паднат, няма да разбере. Crazy

П.П. И Валя от фолкпевиците му е гостувала. Ще излезе истина, че само Емануела го е отсвирила и затова я ненавижда.

# 3 332
В къщата ангели няма, нито идеални индивиди, всички са със слабостите си, с комплексите си, с липсите си...
Мислех си днес кой от тях бих изтърпяла в приятелският си кръг и кой не. Категоричното ми НЕ е за Рени и Емануела, Лара, Миглена, Лили, Вальо, Жана, Александър, Софкин, Борислав. Останалите са ми интересни и в много малка степен дразнещи.

# 3 333
абе христо ми е най-скучен от всички. един такъв...ригиден сноб без грам живец. много са ми досадни такива хора.
загубих  всяакъв ибнтерес към Надя а ми беше любимка.

ути си ме кефи по някакъв начин. поне е колоритен.

Моите любимци са
Миглена вещицата
Емануела чаровницата
Лили, има нещо много трогателно в нея а и такава хубава  дикция  архаично поведение има като радиоговорител от комунистическо време. А и ми е жал, че е имала тежка депресия. Голям парадокс ми е дори чисто визуално.
Ути --много е колоритен и се смее над себе си маар че наистина е ужасен с изблиците си:) абе харесвам си го
Борислав, макар че ми е прекалено разсъдлив Simple Smile но като всички козирози си има нежна душичка.

Торнев донякъде. най-вече заради р-то. имам сексуален фетиш към дефектно р.

# 3 334
Ако се съгласим (а ние сме съгласни!), че чалгата е абсолютна простащина,
то Ути е чалга певица в Топ 1.

# 3 335
  • София
но като всички козирози си има нежна душичка.

Тука ме загуби.  Laughing

# 3 336
  • в резерват
На мен обаче Ицко ми хареса как им обърка курорта, дребните интрижки и им попиля нервичките. От ситуацията спечели Тоонев,  на който досега не съм симпатизирал, но поведението му ми хареса в тези сцени.

Ехааа, ако Ицко и Мегануелите се обединят, ще има ядрен взрив около Нови хан.  Crazy

# 3 337
но като всички козирози си има нежна душичка.

Тука ме загуби.  Laughing
нищо не разбираш!

# 3 338
Аз не съм чула Лили да е имала тежка депресия.

# 3 339
Ако се съгласим (а ние сме съгласни!), че чалгата е абсолютна простащина,
то Ути е чалга певица в Топ 1.

Недей така с лошо, че ще вземе да сезира "Пайнерският комитет за защита"- за обида и полова дискриминация. Laughing

# 3 340
така четох в пресата.

# 3 341
На мен обаче Ицко ми хареса как им обърка курорта, дребните интрижки и им попиля нервичките. От ситуацията спечели Тоонев,  на който досега не съм симпатизирал, но поведението му ми хареса в тези сцени.

Ехааа, ако Ицко и Мегануелите се обединят, ще има ядрен взрив около Нови хан.  Crazy

100% е мисия това театро, а ако не е, този е за хапченца.
 Grinning
"Кака" ви Лили е много лицемерна, а и жлъчката й се оправи магически, говори инфалтилно и даже на моменти плаши.Само аз ли не разбирам защо й викат "кака" на 60-годишна жена, а тя си се радва....
 newsm78 #Crazy

# 3 342

По нищо не ѝ личи, ама щом са го казали Wink.  

# 3 343
В момента няма и помен от депресия , еле пък тежка. Може да се излекувала вече.

# 3 344

А за Ути-не мога да разбера, той не може ли хем да се кара с Емануела, хем да си вдига гащите?
Несериозно е да се караш без гащи. Все едно да крещя на мъжа ми и да ми падне сутиенът.

Е как да стане тая, срещу него стои Таралежа- те ти резултата. Laughing
Оо, това беше много добро. smile3501 Изпуснах снощи този момент с гащите на Ути, но това си е някакво отмъщение на съдбата, дошло да онагледи компрометиращата ситуация, в която сам се насади готвачо-актьорът. Mr. Green Такъв бодлив таралеж навря в гащите си Утко, че те не издържаха и се свлякоха. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт