VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 791
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 345
Ако се съгласим (а ние сме съгласни!), че чалгата е абсолютна простащина,
то Ути е чалга певица в Топ 1.

Недей така с лошо, че ще вземе да сезира "Пайнерският комитет за защита"- за обида и полова дискриминация. Laughing
Утито трябва да се самосезира, самономинира, самоизпрати СМС и да си самоходи.
След като си свали гащите, аз не виждам, какво друго интересно можем да очакваме от него.

# 3 346
  • Испания

Недей така с лошо, че ще вземе да сезира "Пайнерският комитет за защита"- за обида и полова дискриминация. Laughing
След като си свали гащите, аз не виждам, какво друго интересно можем да очакваме от него.

Е, те се самосвалиха.  Peace Joy

# 3 347
Дори гащите му от срам поискаха да потънат вдън земя. Mr. Green

# 3 348
  • София
Аз не съм чула Лили да е имала тежка депресия.

По нищо не ѝ личи, ама щом са го казали Wink.  
Не вярвам за депресията.На всички им е ясно,че не могат да са на екран безкрайно.Освен това предложили са и работа зад кадър, освен това е било толкова отдавна.

# 3 349

По-скоро да си самоНЕизпрати SMS, защото вотът е положителен.

Като оставим на страна майтапа, определено искам да си ходи вече, Роро също. А това куче при Гала, се надявам  днес да е изтеглило оставащите Wink

# 3 350

Е, те се самосвалиха.  Peace Joy

smileys Hug, той се самодетронира, като човек и мъж, гащите му и те на протест излязоха. hahaha

# 3 351

А за Ути-не мога да разбера, той не може ли хем да се кара с Емануела, хем да си вдига гащите?
Несериозно е да се караш без гащи. Все едно да крещя на мъжа ми и да ми падне сутиенът.
Joy Joy Joy Joy
Явно дори 'силата, която държи шапката' не е могла да задържи гащите на ..утьо.  hahaha

# 3 352
  • Испания

Е, те се самосвалиха.  Peace Joy

smileys Hug, той се самодетронира, като човек и мъж, гащите му и те на протест излязоха. hahaha

Анцугът му заживя свой собствен живот.  Party  Дори той не го изтърпя и го напусна.  hahaha

# 3 353
Утьо май имаше таралеж-еж в гащите  Laughing

# 3 354
Те за почти всеки, който вкарват го обявяват за супер известен.
Всичките поп фолк певици влизали в къщата са МЕГА звезди...Христо и той мега звезда,актьор, Глория най - известната манекенка...Торнев супер известен режисьор т.н....а пък ние се чудим какви са и ползваме гугъл, за да видим биографиите им.

Joy Peace

# 3 355
Гледах днес епизода на запис току що. Подразниха ме няколко неща:
1. Христо има право да откаже мисия, но при положение че заради него им взеха почти всичко без мебелите, храната, тока и гащите, а заради Емануела им взеха само мебелите за сядане, беше свръх нахално да и държи сметка дали можела да си спести цигарата или не. Моментът с просълзяването ми беше супер в повече и фалшив. Толкова пък да са се сближили, че вече да реве, а да не е готов да изпълни актьорска задача заради тях.
2. Тези звезделенчовци се излагат яко. Всички скочиха на Миглена като провали мисия, в която Роро със сигурност щеше да я унижава, скочиха на Емануела че била провалила мисията (пълна лъжа!!!). Обаче на Христо никой копче не му казва?! Седят в кенефа като ученички и си шушкат че не го били разбирали?! СМешници!
3. Бате Вальо големият Жентълмен колко ниско паднааа. И без телевизор щеше да се чуе как се разпльока.
4. На Ути му трябват приспивателни за слонове, спешно! Добре е човекът да проспи остатъка от сезона, защото се притеснявам че е способен на още наглост, елементарност, простащина и излагация. Емануела не демонстрира големи претенции и въпреки това се показва по-нормална и справедлива от човечето с големите паднали гащи. Толкова е страшно да имаш големи претенции и дребна душица!

# 3 356
Поведението на Торнев снощи беше приемливо, не ме подразни, макар че си мисля че подходи по - дипломатично, защото се познават с Христо...
И хем казва, че уважава мнението му щом е решил да откаже, хем се опитва да го склони да изиграе сцената, ако трябва да сменят актрисата, да изменят сценария малко, хем пък е недоволен, тъй като ето сега му се е паднало в шоуто да е режисьор, нещо с което се занимава попринцип...щеше да е за него едно хубаво занимание в къщата.
Но на Христо не си позволява да вика и да го плюе, точно защото се познават, известен актьор...та с респект го гледат и повечето в къщата.
И пак се връщаме, че ако беше Миглена или Емануела отказалите ролята, щяха да ги обиждат и  убеждават на всяка крачка...както видяхме Емануела получи повече негативни изказвания, заради цигарата, която запали и останаха без дивани, а Христо, заради когото нямат посуда, чаршафи и очила...с перце го галят.

# 3 357
  • До морето
Аз помня от господарите едно култово гостуване на Галена при  Ути. Той сготви 4-5 неща, а тя категорично му отказа да опита което и да е от тях. Просто безценно, но от телефона не вога да търся.

# 3 358
Ха, ха... Емануела казала на Ути да ходи да се запише в дебелариума  Laughing
Този момент не са го излъчвали или не съм го гледала, но в снощния епизод Ути викаше по Емануела, че ако е нервна, защото няма цигари, да постъпи в клиника да се лекува, както тя на него му била казала да ходи в дебелариум.... Добре се похилихме с мъжа ми, на което...

# 3 359
  • София
Аз помня от господарите едно култово гостуване на Галена при  Ути. Той сготви 4-5 неща, а тя категорично му отказа да опита което и да е от тях. Просто безценно, но от телефона не вога да търся.

https://www.vbox7.com/play:8220aeeb ето го  Joy

Общи условия

Активация на акаунт