VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 474
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 4 185
  • Тра-ла-ла
Аз пък не намирам Рени за силна жена. Тя е като едно самотно листо през есента, което вятърът поднася насам-натам. Прилича ми на шматка, която всеки може да излъже, да й се качи на главата, да я нагруби. А тя няма сили да се защити и за това гледа да спазва политика на снишаване. Мълчи, гледа да не се меси.

Емануела е една средностатистическа жена. Не е простовата или простакеса. Няма претенции, че е голяма интелектуалка и да започне да говори за писатели, да цитира някакви мъдри мисли. Отворена е към всички, докато не я настъпят. Трябват й малко курсове при Миглена, за да опитоми характера си Laughing

Спешъл поздрав за Alcarin :
Скрит текст:

# 4 186
Не харесвам Емануела нито извън/преди, нито вътре в шоуто, нито бих могла да я харесам, простее ми. Това, че има някакви, които са по-зле от нея, няма да ме накара да я харесам. Същото важи и за Боби.
Скрит текст:
Не слушам чалга, обаче пък с някои от видните заралийски чалгаджийки бяхме навремето съседи/съученици/ходили сме заедно на някакви курсове, та знам туй-онуй и се осведомявам за развитието им от чиста клюка. Simple Smile
Така съм и аз по отношение на двамата. Все пак, Емануела получава червена точка за начина, по който постави Ути на мястото му. Получава и още една - за "фолк литературата", защото Торнев беше затапен с чувство за хумор. Предполагам, че близостта на Миглена направи присъствието и в къщата много по-приемливо за публиката, та няма да е зле тя да почерпи г-жа Искрено и лично, когато излязат. Simple Smile
Боби също имаше някои адекватни и неочаквано приятни реакции, но дотам.

# 4 187
Ако трябва да избирам нечия компания, бих предпочела Емилия с нейното леко лишено от възпитание, но искрено отношение, пред надутото, претенциозно и фалшиво такива на някой от "интелектуалците".

А Лара "и децата пеят за таралежа". Ей, голям проблем, децата ще го израснат таралежа. Аз слушах Гумените глави по едно време в началото на тийн годините ми. "Една бигири бири две, бигири бири три"  Joy Joy Joy и ся к'во да се застрелям ли, че съм си клатила главата като кученце лепнато на предното стъкло на ТИР

Дреме ми на жлъчката  Simple Smile

След химна ви поздравявам с това парче на Българска банда Hayes & Y - Special

А по наше време (тийнове) излезна албума на Хиподил, нецензуруран. И сме слушали:
"П**ка незадоволена-ти си!" Blush Blush Blush Blush....и да не продължавам нататък, че ....

# 4 188
 Joy Joy Joy Joy

Джулая Благодаря Simple Smile

И най-мъдрият е малко прост го знам като текст на Шекспирова пиеса, но трябва да потърся, а и вероятността да бъркам е голяма.  

Но като го обърнем -  И най-простият е малко мъдър и хоп - Емануела. Извинявайте, на който му е симпатична, но за мен Рени е простодушна, пък Емилия си е простичка  Peace

Допълвам: Бъркам ми  ooooh!, Островски си е

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 16:27 от Alcarin

# 4 189

Емануела е една средностатистическа жена. Не е простовата или простакеса. Няма претенции, че е голяма интелектуалка и да започне да говори за писатели, да цитира някакви мъдри мисли. Отворена е към всички, докато не я настъпят. Трябват й малко курсове при Миглена, за да опитоми характера си Laughing

Може би по тази причина имам някаква търпимост към нея. А, Рени наистина е жена без всякаква самочувствие. Според мен е следствие на тежкия развод с бившия й съпруг. Тя сама каза, че той я е третирал да мълчи, да бъде безгласна буква, поне така съм чела в статиите.

# 4 190
Joy Joy Joy Joy

Джулая Благодаря Simple Smile

И най-мъдрият е малко прост го знам като текст на Шекспирова пиеса, но трябва да потърся, а и вероятността да бъркам е голяма.  

Но като го обърнем -  И най-простият е малко мъдър и хоп - Емануела. Извинявайте, на който му е симпатична, но за мен Рени е простодушна, пък Емилия си е простичка  Peace

Ааа, моля, моля, извинена си. Hug
Може да е малко простичка. Ние заради други неща и симпатизираме. / на Емануела/

# 4 191
  • София
Рени можеше да каже, че не знае, когато я питаха за кого беше там. Иначе хич не й е лесно и на нея след случилото се в живота й. Подозирам, че неприятното отношение към Емануела се дължи и на връзката й с бащата на бебето, а той е познато име... по0познато от това на Иван на Ирина.

# 4 192
  • Тра-ла-ла
Допълвам: Бъркам ми  ooooh!, Островски си е
Ау, каква интелектуалка си ти Laughing Самонакажи се в ъгъла  Joy

# 4 193
  • somewhere near the sea
Май е на Молиер това за най-умния, дето си е малко прост.
Пиеса от Шкспир Peace И от Островски Peace

# 4 194
  • София

Не познахте и двете. От великия Гейтсби е.  newsm62

# 4 195
  • София
Последно от кого е? Не ми се рови в гугъл.

# 4 196

Joy Joy Joy

# 4 197
Не е Шекспир, много хора като мен са бъркали през годините включително и Татяна Дончева на няколко пъти в интервюта, затова може и да излиза в гугъл, но си е на руския писател Александър Островски.

Не просто ще се срамувам в ъгъла, а направо ще се застрелям. Първо Луна, сега и това Simple Smile.  Ох, заболя ме жлъчката.

# 4 198

Торнев ти каза нали? Признай си.

# 4 199
Аз пък не намирам Рени за силна жена. Тя е като едно самотно листо през есента, което вятърът поднася насам-натам. Прилича ми на шматка, която всеки може да излъже, да й се качи на главата, да я нагруби. А тя няма сили да се защити и за това гледа да спазва политика на снишаване. Мълчи, гледа да не се меси.

Спешъл поздрав за Alcarin :
Скрит текст:

точно!!! Рени ми изглежда наранена и конформист.

Емануела така злобно я нападнаха в началото. Аз пъ се влюбих в тая българска група Hayes & Y. Браво !!!  супер сме българите Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт