VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 495
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 4 170
  • Мюнхен
Кой е този сайт, ще ми се и други статии да прочета там. Joy
Не искам да му правя реклама. Simple Smile В началото на "статията" пише кой е сайтът.
Сериозната журналистика трябва да се рекламира Joy

Емануела явно се е вдъхновила от танцовите му способности. Не всеки ден можем да сме свиделели на такава Макарена. При този дървен танц всяка жена би го пожелала в леглото си, извинявам се в тоалетната.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 4 171
  • в резерват
Емануела е била на участието си, има снимки във фб. Не изглежда пияна.

# 4 172
Ами сигурно е изтерзняла от нахлуването на Ути в тоалетната и насилственото измъкване на така лелеяният мъж от обятията и. Joy Joy
То на Ути само като му видиш озверялата физиономия и ще изтрезнееш
Та след като е изтрезняла за ужас на Ути е отишла и да изкара някой лев

# 4 173
  • До морето

Защо трябва да е пияна  newsm78

# 4 174
  • Мюнхен
Малкият има очите на мама.

# 4 175
Ако трябва да избирам нечия компания, бих предпочела Емилия с нейното леко лишено от възпитание, но искрено отношение, пред надутото, претенциозно и фалшиво такива на някой от "интелектуалците". Затова има толкова симпатии към нея. Не съм почитател на жанра, в който се изявява, но ще е твърде силно да кажа, че чак го мразя.

Рени е такава мишка, че ще е скука и мъка дори да се разправяш с нея.

# 4 176
  • Sofia
Много е красиво малкото момченце на Ема Hug,голямото съм го виждала преди години,хубаво дете е и то,17-18год.трябва да е вече...

# 4 177

Защо трябва да е пияна  newsm78
Една приятелка е била на участието на Емануела снощи след фирмено парти с група колеги. Не са знаели, че ще пее и случайно са попаднали на нея. Каза, че не е пила изобщо и е имала много здрава охрана от ВИП Брадър. Не са и дали да говори с никой, а DJ-ят е казал, че има нейни приятели в дискотеката, на които им е домъчняло вече за нея. Също така сподели, че е много хубава на живо.

# 4 178
  • София
Понеже не успях да гласувам, ще споделя тук: Не харесвам и не слушам чалга1 Не харесвам Емануела!!!  #2gunfire Рени е силна жена! Тя говори малко, може да си споделя само с някои съквартиранти някои неща, но каквото каже на глас е казано на място!

# 4 179
Не харесвам Емануела нито извън/преди, нито вътре в шоуто, нито бих могла да я харесам, простее ми. Това, че има някакви, които са по-зле от нея, няма да ме накара да я харесам. Същото важи и за Боби.
Не слушам чалга, обаче пък с някои от видните заралийски чалгаджийки бяхме навремето съседи/съученици/ходили сме заедно на някакви курсове, та знам туй-онуй и се осведомявам за развитието им от чиста клюка. Simple Smile

# 4 180
Ако трябва да избирам нечия компания, бих предпочела Емилия с нейното леко лишено от възпитание, но искрено отношение, пред надутото, претенциозно и фалшиво такива на някой от "интелектуалците".

Да, но за час или два. След това ще ти писне. Аз си пуснах химна на Мегануела в тубата. Ами много подходящо - "Хайде ти и тия като теб всичките да се ... " За някакъв момент в който си истерясал заради нечия простотия може да ти дойде добре като отдушник, предвид и видяното в брадъра от нея ми става даже забавно.

Иначе и най-умният си е малко прост /по Декарт ли беше или друг някой германец/, проблемът ни с чалгата е че има хора, които са перманентно в такива вихри  любовни, хейтърски или за каквото там се пее в повечето песни. Аз затова грам не се ядосвам, че Емануела пее чалга и получава големите пари, ядосвам се, че има хора, на които не им писва години наред да слушат чалга.

В едно интервю на Миглена чух нещо, с което съм съгласна на 100% жалко е да срещнеш човек, който след 3-4-5 години е същият, слуша същата музика, интересува се от същите неща, прави същите неща. Та дали ще е Емануела или друг проблемите са на съвсем различно място и ако интелектуалците бяха толкова умни нямаше да се чешат за двете дума за няк'ъв таралеж някъде, а за съвсем различни неща.

А Лара "и децата пеят за таралежа". Ей, голям проблем, децата ще го израснат таралежа. Аз слушах Гумените глави по едно време в началото на тийн годините ми. "Една бигири бири две, бигири бири три"  Joy Joy Joy и ся к'во да се застрелям ли, че съм си клатила главата като кученце лепнато на предното стъкло на ТИР

Дреме ми на жлъчката  Simple Smile

След химна ви поздравявам с това парче на Българска банда Hayes & Y - Special

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 15:04 от Alcarin

# 4 181

А Лара "и децата пеят за таралежа". Ей, голям проблем, децата ще го израснат таралежа. Аз слушах Гумените глави по едно време в началото на тийн годините ми. "Една бигири бири две, бигири бири три"  Joy Joy Joy и ся к'во да се застрелям ли, че съм си клатила главата като кученце лепнато на предното стъкло на ТИР

Ще му разбия главата, бигири бум бенг бенг
с новата с бата Simple Smile)))))))))
гумените главии!!!  Hug Hug

А това за чалгата, ч ег слушали малките, еми в една музика на Мадона, на Бритни, а  тази с Анакондата..колко е вулгарна.

Поп-музката с е пиперлива по цял свят, и даже просташка. Половиата рок е мръснишка музика.

Операта Траваиата са искали да я забранят, защото главната героиня е куртизанка и умира от сифилис...(туберкулоза  често се използвал като ефемизъм по онова време за сифлис).
Така, че чалгата е абсолютно в съзвучие с поп традициите. Секс селз, а хората искат да се забавляват като простаци.

Тия са страхотни, браво!!! имаме бутикова музика ---малко но много добри банди.

# 4 182
  • София
Май е на Молиер това за най-умния, дето си е малко прост.

# 4 183
Една пиеса на Ал. Островски е преведена на български "И най-мъдрият си е малко прост" Simple Smile.

# 4 184
Не харесвам Емануела защото не може да се защитава и не знае кога трябва да го направи и когато трябва да замълчи, другото заради което не я харесвам , че е като фурнаджийска лопата.

Общи условия

Активация на акаунт