VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 898
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Много съм щастлива, че не съм ЕнтЕлегент. Толкова проста и злобна не бих могла да бъда.

# 826
Айде и този е за колективизма!  hahaha
Като кадри на БНТ, социализЪма и неговите принципи са здраво заложени в тяхната същност... ooooh!

# 827
Торнев пак не е разбрал кого номинира ядрото и защо смята, че да не приемаш чуждо мнение е по-добре , отколкото да не контактуваш с останалите съквартиранти

Не виждал изключителен интелект в Ема...той сигурно е преоткрил закона на Нютон  ooooh!

# 828
Аз вися от балкона да чакам пожарната, пиша тук и гледам, та не разбрах - кога ще ги спасяваме у фейса?
Ох, тоа па йезуит Жоож То'онев - приятелю, ти си чалга, на теб ти липсва интелект, а моралът ти е на улична котка, както те похвали жена ти.

# 829
Не знам защо спрягат Емануела като главна виновница за изгонването на Лара, като тя дори не я номинира /Христо/  newsm78

Щото не се е самоизгонила, та да освободи място за веселушката.

Ха ха, Торнев страда пък, че не му се обяснява Миглена. И що всички смятат, че тя трябва да чувства необходимост да се присъедини към колектива.  Laughing
Айде сега Миглена им виновна, че интригантстват!

# 830
  • София
Да, добре! Понеже "Шоуто на Канала" изобщо не е посредствено предаване, тип чалга!

# 831
Жоо Тоонев ако знае колко е зле... Жена му го предава и излага. Какво да говорим повече?
що какво е казала жена му?

# 832
  • Испания
Миглена към Емануела: "Ти им изкарваш бюджет, те те номинират".

# 833
Коуективна игра... позитивно посуание ... поови органи.
Откъде тръгна и докъде я докара  пффф гнусняк    Sick

Айде и другата номенклатура да се изходи по въпроса

# 834
  • Варна/Лондон
Този Ицо до сега така добре си изпълняваше ролята на табуретка, защо сега му дават да говори  Naughty
Joy Joy

Ако те прочете Мел Гипсън, ще умре от срам.

Гибсън.  Peace

Хах, ужас, че не съм Ицо, не мо'а да мина със с говорен дефект. Laughing

# 835
  • София
Вальо Михов тотално се дъни.

# 836
Ей, тоз колективизъм бееее,  55 години не им стигна!

# 837
Айде и другата номенклатура да се изходи по въпроса
Колективно, разбира се... ooooh!

# 838
  • Испания
Аз вися от балкона да чакам пожарната

Споко! Тръгнала е по нЕкоя магистрала.  Peace

# 839
Толкова ми е абсурдно да го слушам Торнев, че неговите творения (всъщност, това въпросно шоу, което вече дори и не прави той) са същите като чалгата, нямат художествена мяра, вкус и т.н.

А бе тия всичките с тоя колективизъм нещо не са У ред, няма такова нещо, а и тази игра е индивидуална, победителят е един, не дават награда за ансамбъл.

Общи условия

Активация на акаунт