VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 382
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Лара следи,видя се и от поста ,който сподели съфорумка,как е отворена горе Бг мамата.
Юхууу Ларче спиш ли добре нощем,знаеки ,че близа д-то на ИринЪ и ,че99% от хората те мразят?

Бг-мамата на съфорумката е била отворена.  Laughing

# 1 306
Както я в въвлече в темата,така и тя бързо се измъкна. Ще я запомнят така само с квартирантити,ти и Жижи  Mr. Green

# 1 307
MATA KOSMATA,
"по норматив" се предполага, че върви с пожарникарите.
Демек тъничко намекнах да не ги забравиш. Simple Smile))))

# 1 308
  • София
MATA KOSMATA,
"по норматив" се предполага, че върви с пожарникарите.
Демек тъничко намекнах да не ги забравиш. Simple Smile))))

Благодаря, няма. То и половинката пожарникар, тъй, че до живот! Grinning

# 1 309
Тетче, аргументи давай, ще те изчакам, колкото е необходимо да ги формулираш.

Юхууу Ларче спиш ли добре нощем,знаеки ,че близа д-то на ИринЪ и ,че99% от хората те мразят?
Всяко чудо за три дни.

Тя взе хилядарките, ние си губим времето да ги гледаме и обсъждаме.   Laughing

# 1 310
Едно от уменията на Миглена е да реагира бързо и адекватно според ситуацията и без значение в какво се опитват да я въвлекат,  винаги е с един ход напред пред тези, които се опитват да я закопаят -  важи както за мушмуроците в къщата, така и за онези хамстери  -  сценаристите.  Така и едните и другите ги прави смешни и то без кой знае какви видими усилия.  Това май не могат да преглътнат някои.  Wink

# 1 311
Едно от уменията на Миглена е да реагира бързо и адекватно според ситуацията и без значение в какво се опитват да я въвлекат,  винаги е с един ход напред пред тези, които се опитват да я закопаят -  важи както за мушмуроците в къщата, така и за онези хамстери  -  сценаристите.  Така и едните и другите ги прави смешни и то без кой знае какви видими усилия.  Това май не могат да преглътнат някои.  Wink
Примери.

# 1 312
Гледай шоото Sunglasses

# 1 313
Миглена Ангелова никога не съм я харесвала и никога не съм се интересувала от нея... Зная я от тийнейджър като водеща на бабешко предаване, което баба ми гледаше ест и че много я е страх от кокошки...   Laughing   https://www.youtube.com/watch?v=6ttLQ9Aqncc

Сега във ВБ я преоткрих...

# 1 314
Забелязах,че Емануела е събрала повече лайкове на снимката си и от Миглена

Ти ме подсети да погледна.  Peace

Под снимката на Миглена: 32.296 харесвания

На Емануела: 44.878

На Борислав: 21.527

На Тоонев: 3.038

На Оооо: 2.790

На Ути: 10.257

И каква стана тя? Неизвестният Борислав е събрал повече гласове от тримата "известни" "интелектуалци", взети заедно.  Joy
Smileys, извинявай, нищо лично, просто коментарът ми към числата, които си показала. Аз ги тълкувам като нещо много тъжно - масово народът иска животът да е кълчене на слаб задник, песнички със семпли текстчета, слаб интерес към училище и на тази картинка да ти се случи един льольо с мангизки, сайтче, магазинче и майчица и татенце. А като се намери някой да ти каже, че това не е добре и не е на добре, тогава ги насъскваш като змиица, даваш си гърба/слабия задник и се дистанцираш. Ами не ми е смешно на мен. Лековерно поведение с момченце с мангизи и змията поднася райския плод...

Миглена ме изненада приятно в сезона - не я харесвах като водеща, беше ми писклива и прекалено бърза в изказа. Запомнила съм я и с браковете и май имаше едни истории с подозрителен отец, пък и беше загризала един поп фолк певец за нещо сторено на дъщеря й. Живее живота тъй както умее, с две думи. Огромен житейски опит! Наритвана, развеждана, раждала, почвала, местила - видяла е 2 и 200. Не вярвам в искрената й симпатия към Емануела, Жана. Но вярвам, че е влязла добре подготвена - знае, че фолк съюзник ще й донесе гласове и одобрение. Знае, че трябва да изпъкне с нещо на фона на останалите и това да е нещо различно от омалния й глас. Измислила го е добре с дистанцията. Информирана е и кой мрази Ирина, при щерки с внучки, поне една чете тук и знае. Използва си патроните подобаващо - с ефект, гръм и тътен. Играе умело, при толкоз опит, пък и хонорар чака. Мисля си, че в живота си не е така въздържана и дистанцирана. Едва ли върти кючеци. Просто хубавинко се облажи от наивността наЕмануела и яхна двете печеливши вълни - тази на чалгарите и тази на ненавиждащите майки. Изигра си картите добре като картоиграч. Което не означава, че е винаги в такава форма във живота си. Доста проба-грешки е имала, за да стигне тук. А чалгарската вълна и вълната на мразещите си я яхат и политици, и банки... Кой печели накрая?

# 1 315
Примери.

Хайде, да не се престараваме. Става ли?Ти шикалкавиш постоянно, а аз трябвало  да давам примери ? Бих могла, но имам планове  за следобеда.  Laughing   

# 1 316
Аз го гледам, но ти явно не искаш да обсъдим. Имаш си мнение, което не аргументираш, ок, няма проблем разбира се.

Хайде, да не се престараваме. Става ли?Ти шикалкавиш постоянно, а аз трябвало  да давам примери ? Бих могла, но имам планове  за следобеда.  Laughing   
С кое шикалкавя? Да, добре е да даваш примери, които да подкрепят даден твой извод/виждане.

Иначе не бързаме за никъде, когато си готова, тогава. Ако ти се коментира ще намериш начин, ако не - ще намериш причини.

# 1 317
  • София
Аз снощи гласувах за Миглена, Емануела и Боби.За Емануела гласувах не защото харесвам чалгата, а защото ми хареса като човек, въпреки,че когато разбрах,че ще влиза имах съвсем друго,  и то не добро , мнение за нея..За Боби гласувах защото защити Емануела пред Ирина.

# 1 318
Примери.

Биг Брадър, ти ли си??? hahaha

# 1 319
Чудя и се на Ирина как не се усеща грам,толкова и личи злобата. Sick
Вчера как грозно скочи на Емануела,като голям тартор се изживява,но нямам търпение някой "да и свие сърмите",което неминуемо ще стане като излезе и прочете всичко по неин адрес.

Общи условия

Активация на акаунт