VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 501
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Испания
Скрит текст:
Едно от уменията на Миглена е да реагира бързо и адекватно според ситуацията и без значение в какво се опитват да я въвлекат,  винаги е с един ход напред пред тези, които се опитват да я закопаят -  важи както за мушмуроците в къщата, така и за онези хамстери  -  сценаристите.  Така и едните и другите ги прави смешни и то без кой знае какви видими усилия.  Това май не могат да преглътнат някои.  Wink
Примери.

Биг Брадър, ти ли си??? hahaha

Едва ли.  Wink Той се грижи за комфорта на галеницата си.  Flutter

# 1 321
  • София
Чудя и се на Ирина как не се усеща грам,толкова и личи злобата. Sick
Вчера как грозно скочи на Емануела,като голям тартор се изживява,но нямам търпение някой "да и свие сърмите",което неминуемо ще стане като излезе и прочете всичко по неин адрес.
Трябваше снощи да им съобщят резултата от гласуването.Да се попържат още една седмица в собствената си жлъч.

# 1 322
Аз снощи гласувах за Миглена, Емануела и Боби.
Трима вместо двама, ейй хитрушоооо.  Mr. Green

Биг Брадър, ти ли си??? hahaha
Не, ама би било интересна роля...може би.

# 1 323
Чудя се Лара кога стана толкова позитивна... В къщата беше като булдог готов да хапе наляво и надясно. На номинациите очи в очи гледаше като натровена щом някой я номинираше, а агресията направо избиваше от нея. Сега изведнъж стана много дзен и тя и почна чак да поучава как трябва да сме положителни и весели. Тя защо не беше?

На Кошлуков му се чудя на въпросите. Защо сме харесвали Миглена? Ами защото жената има такт, има обноски, има мнение и го изразява. Не е длъжна да харесва всички и им го показва.

Имаше и такива, които питат какво толкова е направила Ирина, че не я харесваме. За мен мога да кажа, че никога не съм я харесвала, но ми беше любопитно да видя как ще се държи в  къщата. Честно казано очаквах повече от нея. Очаквах някакви финни, изпипани механизми на манипулация, а тя всъщност кара с дърводелския метър през ръцете. Не веднъж са я давали как изпада в откровенна вербална агресия към не един или двама съквартиранти, с повишаване на тон, градация на агресията в гласа, превиване и тропане по масата, внушаване на вина и изтъкване как еди кой си е най- голямото й разочарование. Ами сори, но никой не е там за да й се доказва и харесва, лично на нея. Това е човек с мания за контрол и да смятам, че е без съвест и морал. Нейния морал е фалшив. Направо съжалявам за Иван, защото навярно и той е подложен на същия домашен тормоз, но той сам си е виновен.

# 1 324
Той се грижи за комфорта на галеницата си.  Flutter
Коя ми е галеница?  Laughing

# 1 325
  • Испания
Трябваше снощи да им съобщят резултата от гласуването.Да се попържат още една седмица в собствената си жлъч.

Ще го разберат преди петък.

# 1 326
Ирина може би  си мисли, че като има кум и т.н. връзки, ще е с протекции и ще я показват само в положителна светлина? А пък парите са си пари, и след като тя доброволно си се излага, продуцентите се възползват...дали е възможен този банален сценарий?

# 1 327

Как и кога.
Искам да видя вкиснатите им физиономии.

# 1 328
  • Испания
Ирина може би  си мисли, че като има кум и т.н. връзки, ще е с протекции и ще я показват само в положителна светлина? А пък парите са си пари, и след като тя доброволно си се излага, продуцентите се възползват...дали е възможен този банален сценарий?

И с връзки да е, откъде да ѝ вземат положителната светлина? Това да не е като да използваш Фотошоп?  Wink

# 1 329
  • София

Ама сега си живеят щастливо, защото си мислят,че са успели да избутат Миглена и Емануела да са водещи в номинациите.

# 1 330
Миглена е от малкото участници в този сезон, които ИГРАЯТ. Не бих си правила изводи за нея от тази игра за реалния ѝ живот. Останалите лъснаха задници, защото си мислят, че са прекрасни и всички ще оценим Аз-а им и колко са истински. Миглена според мен е дошла да не си дава зор и да си вземе парите, без да се вживява. Затова нито ще се впрегне да върти черпака и да се изживява като майка на къщата, нито се впряга за мисии, които счита за под достойнството си.
+1  Peace

# 1 331
  • Испания

Как и кога.
Искам да видя вкиснатите им физиономии.

Предполагам.  Peace Като изскочи някое участие на някого...

Ама сега си живеят щастливо, защото си мислят,че са успели да избутат Миглена и Емануела да са водещи в номинациите.

Нека отдъхнат малко, че много им се насъбра.  Wink

# 1 332
Аз имам подозрения, че Ирина сега се надява Ути да извърчи, за да заеме централно място в кухнята. Дори си мисля, че в момента това надделява дори над това Миглена да изхвърчи. А като разбере, кои са спасените, ще има избухването на Везувий от нейна страна.

# 1 333
На Кошлуков му се чудя на въпросите. Защо сме харесвали Миглена? Ами защото жената има такт, има обноски, има мнение и го изразява. Не е длъжна да харесва всички и им го показва.
Може би и той като мен иска да види нещо повече от Миглена.

Интересно, към останалите съквартиранти нямам подобни очаквания. Не мога да си го обясня все още защо е така.  Thinking

# 1 334
Не мисля, че кой знае какво ще стане, като разберат кои са спасени. Вече видяха един път, какво мисли публиката. Наясно са.

Общи условия

Активация на акаунт