VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 501
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 275
В реалния живот писах, успешно туширам това.
Тук не виждам смисъл, нито търся приятели, нито съмишленици, нито симпатизанти....    Laughing
"Самоизолирана" съм в момента в дома си, така че, следвам "линията".    Mr. Green

Значи ти "успешно тушираш" това в реалния живот, но за Миглена си сигурна, че не го прави. Ти не виждаш смисъл "тук" да търсиш приятели и съмишленици, но Миглена задължително трябва да търси сред позитивните тъпаци в къщата?

# 1 276
Някой може ли да ми обясни думата използвана от Ицето: супериорност ?

"превъзходство" казва преводача, от македонски...

Делото минало и отминало, но някои си вярват, че лъжа казана 1000 пъти ще вземе да стане истина и ще говорят за "диария гейт" до края на формата и отвъд... Само между другото, въпросните така и не разбраха, че съдебното дело не е на Миглена, а на Вип Брадър - той го измисли, написа сценария и много държеше да се спазва... Макар и яко изрязан, в самия съдебен процес се видя, че неадекватните бяха групата на Иринка, задавайки неуместни въпроси и Роро, който беше изправил на подсъдимата скамейка невинен човек (както подчерта и самата Миглена)...

# 1 277
Аргументи винаги могат да се намерят. Тръгне ли човек да търси - ще намери.

Това не променя факта, че Миглена е труден човек. Покрай разделянето на лагери, гледам доста се влиза в самозалъгването, колко била велика, силна, не знам си каква Миглена.

Това нейното не е сила, разбирам че така би могло да изглежда, но не е.

# 1 278
  • Испания

Делото минало и отминало, но някои си вярват, че лъжа казана 1000 пъти ще вземе да стане истина и ще говорят за "диария гейт" до края на формата и отвъд... Само между другото, въпросните така и не разбраха, че съдебното дело не е на Миглена, а на Вип Брадър - той го измисли, написа сценария и много държеше да се спазва... Макар и яко изрязан, в самия съдебен процес се видя, че неадекватните бяха групата на Иринка, задавайки неуместни въпроси и Роро, който беше изправил на подсъдимата скамейка невинен човек (както подчерта и самата Миглена)...

По време на въпросното дело набедените интелектуалци се о.каха до ушите.

Аз пък си мислех, че си по-млад.  Wink

# 1 279
Зрителите отвън разбраха, че нито Меглена е имала диария, нито пък е искала дело и публичност. Това ясно се видя и разбра от нас ! Peace
Така че, няма как да запомня нещо, което не се е случвало - визирам диарията.

А за тези вътре-може и да са разбрали как стоят нещата, но им беше по-изгодно и удобно да си пеят техния шлагер, а именно-че Меглена е искала дело. Така имаха възможност да продължават да леят злоба.
Може и да не са разбрали за манипулацията на ББ, но ми се струва малко вероятно. АБе слабо ме касае-и в двата случая говори зле за интелигенцията Peace

# 1 280
Аз пък си мислех, че си по-млад.  Wink
Виждаш ли, не винаги това, което си мисли човек е вярно.  Laughing

# 1 281
Миглена е от малкото участници в този сезон, които ИГРАЯТ. Не бих си правила изводи за нея от тази игра за реалния ѝ живот. Останалите лъснаха задници, защото си мислят, че са прекрасни и всички ще оценим Аз-а им и колко са истински. Миглена според мен е дошла да не си дава зор и да си вземе парите, без да се вживява. Затова нито ще се впрегне да върти черпака и да се изживява като майка на къщата, нито се впряга за мисии, които счита за под достойнството си.

# 1 282
От "диариягейт" ще запомня само това, че там най-отчетливо проличаха психичните отклонения на Роро.

Аз пък си мислех, че си по-млад.  Wink
Виждаш ли, не винаги това, което си мисли човек е вярно.  Laughing

Както и това, което ни показват, невинаги е истина. Wink

# 1 283
Зрителите отвън разбраха, че нито Меглена е имала диария, нито пък е искала дело и публичност. Това ясно се видя и разбра от нас ! Peace
Така че, няма как да запомня нещо, което не се е случвало - визирам диарията.

А за тези вътре-може и да са разбрали как стоят нещата, но им беше по-изгодно и удобно да си пеят техния шлагер, а именно-че Меглена е искала дело. Така имаха възможност да продължават да леят злоба.
Може и да не са разбрали за манипулацията на ББ, но ми се струва малко вероятно. АБе слабо ме касае-и в двата случая говори зле за интелигенцията Peace

Не само тези вътре, но и някои отвън не са разбрали за какво става въпрос или поне такъв вид дават... Ето например като чета Love! и ми се струва, че като започне Вип Брадър рязко й се доспива...  Laughing

# 1 284
Миглена е от малкото участници в този сезон, които ИГРАЯТ. Не бих си правила изводи за нея от тази игра за реалния ѝ живот. Останалите лъснаха задници, защото си мислят, че са прекрасни и всички ще оценим Аз-а им и колко са истински. Миглена според мен е дошла да не си дава зор и да си вземе парите, без да се вживява. Затова нито ще се впрегне да върти черпака и да се изживява като майка на къщата, нито се впряга за мисии, които счита за под достойнството си.
Предположение с което не съм съгласен.

Мисля, че доста се подценява ситуацията в която са хората в къщата. 24 ч. затворени и без никакви забавления. После се чудим, защо клюкартстват, коментират и най-малкото ново нещо, ами какво да правят?

Зрителите отвън разбраха, че нито Меглена е имала диария, нито пък е искала дело и публичност.
Да, искаше просто да създаде интрига и ако може брадъра да покаже мускули в нейна защита. Само че той я/ги изигра, както може и да се очаква.

Начина по който сричаше Миглена, като някое първолаче отишло при класната да се оплаква беше прекалено показателен.

# 1 285
  • Испания
А снощи Ути ли, когато номинираше Роро, каза, че сега напълно разбирал Миглена, че отказала да бъде куче на Роро? Много неща ще им се наложи да разберат.  bowuu

# 1 286
Както и това, което ни показват, невинаги е истина. Wink
Реално е все тая. Истина ли било или не. Коментираме това което виждаме, забавляваме се 2-3 месеца с предаването и така до следващата година.

cheers

# 1 287
  • София
Много сте изписали бе дами!!!
Изчетох ви, внимателно, видях Ларините умозаключения и не се учудих. Тя не се прави на весела. Такова и е нивото, щом нещо е лошо е минало, значи не се е случвало. Нормалната реакция е поне да си дадеш сметка сбъркал ли си или не си.
Сега поред:

Остани, излез като победител, а не така...  Laughing  smile3534

Благодаря, ама имам фобия към победителите... Преди години ядох лично попарата на Бат Бойко, тогава глаДен секретар на МВР. Та нали той е най видния ни победител, тоя бил, оня бил...

А, как лека нощ - ние те чакаме да ни натовариш на оборудваната по норматив пожарна!

Няма проблем, ще ви извозя всички.
Направи ми впечатление, че всеки път, като ми отговаряш използваш думата  "норматив". Сега забелязвам, съжалявам, години наред използвах именно тази дума и документи за да оборудвам пожарната така, че да може да е на дежурство. И ето вече 10 години не съм в пожарната, а думата така ми изскача, автоматично, когато се касае за пожарна. Явно е така, както се шегуваме "Пожарникар не е професия, тя е диагноза!"
/ Е във всяко стадо има мърша, цитирания по горе баш брадър, сегашен "Баща на нацията" не се ползва с добро име сред пожарникарите/

не се понася с Ирина, о.к., Ирина е лошата.
Не се понася с Надя, о.к., Надя е лошата.
Не се понася с Лили, о.к., Лили е лошата.
И така, с всеки следващ....
Ами, сори, ама няма как да не се питам, "Е, как пък все така се получава, че все другите са идиотите, пък тя все е бяла и добра?!    Thinking   ".
В живота няма такъв филм просто.
Когато сменяш "приятел след приятел" и не можеш да свъртиш ни един верен такъв до себе си, хората ли са ти виновни, че не "стават" за приятели, или в тебе е вината, че не ставаш за приятел?
Когато сменяш работа след работа и все шефа ти крив, че не те разбира, пита се, все на криви шефове ли попадаш, или "кривината" е в тебе?
.........

По същата логика, толкова народ не харесва Ирина, в него ли е вината?
Наистина няма такъв филм.

# 1 288
Тя е от хората, чийто живот минава под мотото "На кривия х.й и Космоса му пречи!".

На кривия х** друго му пречи, той работа с космоса няма. Wink На кривата ракета ѝ пречи космосът.

Dara  ...  Hug 

# 1 289
Ей много й харесват на Дарчето думи със звездички значи.  Wink Laughing

Страх!

Общи условия

Активация на акаунт