VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 622
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Чудя се Лара кога стана толкова позитивна... В къщата беше като булдог готов да хапе наляво и надясно. На номинациите очи в очи гледаше като натровена щом някой я номинираше, а агресията направо избиваше от нея. Сега изведнъж стана много дзен и тя и почна чак да поучава как трябва да сме положителни и весели. Тя защо не беше?
/за Ирина/
Това е човек с мания за контрол и да смятам, че е без съвест и морал. Нейния морал е фалшив. Направо съжалявам за Иван, защото навярно и той е подложен на същия домашен тормоз, но той сам си е виновен.

Ами напушила се е Лара. По повод профила и, гледам, че още се води Береану. Колко ли е искал бившия и мъж да се отърве от нея щом и е оставил фамилията си?! Или е използвала възможността в закона щом е станала известна с тази фамилия може да остане с нея. Което пък ме навежда на следващия извод Лара е известна с това, че е жена на мъжа си. Е, бившия си. Защото и тя, като и Лили нямат нищо след детските предавания, което да могат да посочат за професионален успех.

Не съжалявам Иван, двамата са си лика прилика, единия побъркан на тема контрол, другия безволев алкохолик. Бивш алкохолик няма. Както и бивш наркоман. Носиш си ги на гърба, както цървулите на дядо си. Въпреки волованите на баба си.

# 1 336
Лара с нищо не е известна ,овен с е детското предава,което водеше.Голям смях е ,супер на сериозно се е взела.Ути е най-голямото разочарование във формата за мен,представях си го сладък  и мил дебеланко,но доста ме изненада. Sick

# 1 337
Не мисля, че кой знае какво ще стане, като разберат кои са спасени. Вече видяха един път, какво мисли публиката. Наясно са.
Видяха за Миглена.Сега ще им се затвърди .
Сега ще разберат и за Емануела.Тя има повече гласове и от Миглена.
Напълно ще се вкиснат.

# 1 338
Със сигурност ще се вкиснат, особено някои.
Връщам се да ви прочета, човек да не излезе да пие едно кафе. Laughing

# 1 339
Поразклатена е интелигенцията, не им трябва много за да премахнат всякакви задръжки, има още какво да покажат в тази насока  Flutter

# 1 340
Видяха за Миглена.Сега ще им се затвърди .
Сега ще разберат и за Емануела.Тя има повече гласове и от Миглена.
Напълно ще се вкиснат.
Няма да им стане приятно сигурен съм, а и брадъра предполагам така ще го представи, че да им го набие в главите.
Визирах това, че вече ги връхлетя тази новината, че други са масово харесвани.
По-скоро ще е учудващо, ако за седмица има коренна промяна.

И да, жалко ще е ако продължат да се надъхват, вместо да помислят защо така се случва.
Поведението на Ирина след напускането на Лара не е никак приятно. Боби се опита да й обясни своето виждане, тя му се нахвърли.  Naughty

Поразклатена е интелигенцията, не им трябва много за да премахнат всякакви задръжки, има още какво да покажат в тази насока  Flutter
Да, за жалост. На мен ми се гледа обратното. Гледа ми се как едни хора, които са различни, които са преминали през много неприятни моменти, намират начин да си подадат ръце един към друг и намират обща основа на която да стъпят заедно.

# 1 341

Поведението на Ирина след напускането на Лара не е никак приятно. Боби се опита да й обясни своето виждане, тя му се нахвърли.  Naughty
Съгласна  Peace
Ето в такива моменти си проличава всъщност колко е елементарна Ирина-когато срещу нея стоят спокойни хора, които абсолютно аргументирано и без грам злост срещу нея, й казват мнението си, което е несъвпадащо с нейното.
Тогава започва да губи почва под краката си и да лъсва в цялата си "прелест".

# 1 342
  • somewhere near the sea
Ако ви липсват Захажаева и дъщеря й, гледайте:
Острилките

# 1 343
И това поведение на Ирина е сред хора равни на нея, а какво ли е в момент, когато е в една йерархична структура и под ударите й са нейни подчинени (ако има такива де)?

# 1 344
  • Испания
Ако ви липсват Захажаева и дъщеря й, гледайте:
Острилките

Хич даже. Две психопатки.  Peace

# 1 345
След подкрепата за Миглена снощи наблюдавахме прегрупиране, но то по-скоро приличаше на паника, обхванала животни в заключен обор, отколкото на трезва преоценка на собственото поведение на всеки един. Най-показателно за това беше репликата на Деси , визираща Миглена и Емануела - "те нещо ни кроят, те искат нещо да ни направят". При другите беше не толкова първично, но си пролича - взеха да параноясват.
Взеха да се оглеждат и помежду си, което направи снощните номинации по-интересни.

# 1 346
Явор прав ще излезе, кешаутна и се махна преди съвсем да се е побъркал.

В тази връзка (и при положение, че са с договорени хонорари хората вътре), не е ясно кое е успех - това дали ще те изгонят зрителите или ще те държат докрая.

# 1 347
Laughing
Точно!

# 1 348
И това поведение на Ирина е сред хора равни на нея, а какво ли е в момент, когато е в една йерархична структура и под ударите й са нейни подчинени (ако има такива де)?
Е, те нали са яли от хляба на мъжа й уж  Whistling
Боби изобщо не е равен с Ирина. Ако той беше толкова лош човек като нея, щеше отдавна да й показал, че не е едно й също да се плодиш от заможни мъже, чиито хляб да ядеш и сам да си изкарваш хляба.  Peace
Даже като се замисля не намирам равен на Ирина. Тя е единствената, която виси на нечии врат и смята, че това е повод за гордост и причина за надменно държание към останалите. Може би онази костенурка Лили / както снощи каза свекърва ми за нея  hahaha/ и  Цонева.
Цонева, Иринка, Лилито- ей такава е градацията в образа и държанието на такъв тип жени погледната през годините.  Peace

# 1 349
  • Пловдив
Както я в въвлече в темата,така и тя бързо се измъкна. Ще я запомнят така само с квартирантити,ти и Жижи  Mr. Green
Е ми,който забравя да си пие гинко билоба-та Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт