VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 809
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 400
Смятам, че когато гледаме отстрани и отсъждаме за себе си, трябва да се взима под внимание причините за отказ от мисии.

На Миглена, отказвайки да бъде кучето на Роро, причината беше напълно основателна - мисията целеше нейното публично унижение пред публика и съквартиранти. Предвид обстоятелствата, аз приех този отказ за смела постъпка.

От друга страна, причината Христо да откаже мисия, не намирам за основателна, предвид, че е актьор и трябва да умее да влиза в роля. И да оставя егото си и това на останалите настрани. Актьорите, ако не е известно на Христо, са част от бизнесът, наречен зрелище на публиката - дали ще е комедия или драма, трилър или фантастика, все служи за развлечение и емоционално забавление. Ако не е насяно с това, то тогава не е трябвало да става актьор.

# 2 401
Аз смятам, че Христо отказа основно заради Емануела - тя комай непрекъснато му досажда, явно го сваля, а на него му е неприятно. Затова и отказа ролята, ако беше приел да играе с Надя, щеше да стане ясна причината и си представям реакцията на певицата.
Супер мъжкар. Да го е шубе да признае истинската причина.  Sick
Трябваше да я обиди в такъв случай. А той я пожали.
Не мисля, че го направи заради нея. Направи го заради себе си.

# 2 402
Нещо подобно беше. От рода на " нищо не е такова, каквото изглежда", но и аз не го помня точно.
Това мото е от предишен сезон!!!
Сегашното е "Играта загрубява"

# 2 403
Този двоен аршин е същия, с които мерим и в темата - мразим Ирина и я следим под лупа, за всяка грешка изливаме кофи помия по нея. На Емануела грешките не забелязваме или поне ги омаловажаваме, защото тя е нашата звезда. Същото правят и в къщата съквартирантите - харесват Христо, дали защо им готви и мие съдовете или заради нещо друго, те си знаят и съответно му прощават грешката.
Аз смятам, че Христо отказа основно заради Емануела - тя комай непрекъснато му досажда, явно го сваля, а на него му е неприятно. Затова и отказа ролята, ако беше приел да играе с Надя, щеше да стане ясна причината и си представям реакцията на певицата.
Реакцията на певицата се видя. Емануела подпали точно, защото се усети,че отказът е защото тя е в главната роля.  Wink Как този ще се осмели да й откаже???    Laughing
Или просто беше първата която усети двойния стандарт в къщата т.е причината поради която спомена хипотетичната ситуация с Миглена Wink. Видя, че всички са кротки и не смеят една дума да му продумат срещу пишман актьора.

# 2 404
  • София
Не виждам нищо чак толкова "унизително" в това да трябва да целунеш момиче. Още повече, че за момичето имаше и опции за смяна.
Да не говорим, че той като професионален актьор винаги може и знае как да импровизира и да маркира ситуацията.

# 2 405
Христо като се снима с актрисите по филмите дали изисква някакво морално CV от тях?  Crazy

# 2 406
сега е моментът Христо да кеш-аутне и да си обере крушите от ВП
Joy

# 2 407
И утре като се съгласи да играе с Надя, няма да е обида за Емануела.

# 2 408

Айде, да му предложат кака Лили и да приключваме с кастинга. Никой на никого няма да се сърди - всички ще са пр*ебани с изключение на Каката.   Mr. Green

# 2 409
  • Бургас
бъдете сериозни, Христо е мъж на 41 години, да не го е сгащила Емито в ъгъла да му сваля гащите, досаждала му била, преследвала го... чак пък толокова да е притеснен не вярвам.... ами винаги може да й каже 2-3 изречения както Явор на Жана и да й попари мерака

# 2 410
Този двоен аршин е същия, с които мерим и в темата - мразим Ирина и я следим под лупа, за всяка грешка изливаме кофи помия по нея. На Емануела грешките не забелязваме или поне ги омаловажаваме, защото тя е нашата звезда. Същото правят и в къщата съквартирантите - харесват Христо, дали защо им готви и мие съдовете или заради нещо друго, те си знаят и съответно му прощават грешката.
Реакцията на певицата се видя. Емануела подпали точно, защото се усети,че отказът е защото тя е в главната роля.  Wink Как този ще се осмели да й откаже???    Laughing
Или просто беше първата която усети двойния стандарт в къщата т.е причината поради която спомена хипотетичната ситуация с Миглена Wink. Видя, че всички са кротки и не смеят една дума да му продумат срещу пишман актьора.
О това не беше в основата. Реакцията й беше на отхвърлена жена. Неслучайно няколко дни дават как тя все го преследва, дори коментарите й в началото на днешния епизод за "водоподлей" показаха, че я е ударил по слабото място. Той очевидно е един от малкото мъже, които не припадат по нея. А че има двоен стандарт, ясно е, но това не беше причината за нейната реакция. На мен и двамата ми харесват, поне не си мълчат като мишки. Направиха епизода, няма две мнения.

# 2 411
  • София
Е, Торнев, Ути и Роро със сигурност също не припадат по Емануела!  hahaha

# 2 412

Сегашното е "Играта загрубява"
Точно. И от там се замислих как да и колко може да загрубее. Ако евентуално някой не е вътре в играта с Брадъра.
Ох, много обичам теориите на конспирациите.

Аз лично не упреквам Христо, че отказа, каквито да са му мотивите. Стига вече с това "колективна игра", и "тук сме екип" и бля , бля. Точно обратното - играта е индивидуална, запомнят от всички сезони точно тези образи, които не с масовката.

# 2 413
О това не беше в основата. Реакцията й беше на отхвърлена жена. Неслучайно няколко дни дават как тя все го преследва, дори коментарите й в началото на днешния епизод за "водоподлей" показаха, че я е ударил по слабото място. Той очевидно е един от малкото мъже, които не припадат по нея. А че има двоен стандарт, ясно е, но това не беше причината за нейната реакция. На мен и двамата ми харесват, поне не си мълчат като мишки. Направиха епизода, няма две мнения.
Емануела не е толкова елементарна колкото я изкарваш. Тя за разлика от холивудския актьор знае, че просто ще играят роли(даже целувката нямаше да е истинска). Най-смешното е, че той не прави разлика между героя си и истинския живот, какво ли би казал Мел Гибсън Joy

# 2 414

Айде, да му предложат кака Лили и да приключваме с кастинга. Никой на никого няма да се сърди - всички ще са пр*ебани с изключение на Каката.   Mr. Green
Сакън, само това остава, да му предложат друга кака...Направо ще напусне шоуто.

Общи условия

Активация на акаунт