VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 117
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 460
Скрит текст:
Ако на Емануела бяха дали да играе селската грозна еди-каква си, която е преспала с половината село, дали щеше пак така да кудкудяка? В топ 3 на прибраните двайсетолевки бакшиш е тя, това е.  

За Христо - много ми е интересно как го определяте като "тъп". С умствена изостаналост ли, необразован ли, в неумение да се грижи за себе си ли, ниско интелигентен ли? Лепвате едно "тъп" и хоп - вий ставате автоматично по-умни, а той си остава тъпак. Емануела НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА нито усилието му, нито желанието му. Правилно отказа, съжалява, че ги поставя в кофти ситуация и толкова. Само прасетата ядат всичко. Има мъже и които подбират.

Не става въпрос за Емануела - явно за Христо въпросът е принципен. Защото отказа и на Надя. Ами като е толкова принципен и не може да играе роли, да не е ставал актьор.
Е, то като тръгна да отказва, трябваше докрай, няма как. Не е вътре да актьорства, не е на кастинг, нали? Не ми е черен, дори е по-весело сега.

Толкова по-зле - значи е инатлив.

# 2 461
Защо Емануела да иска нещо, тя си е доволна от ролята.

# 2 462
Ако на Емануела бяха дали да играе селската грозна еди-каква си, която е преспала с половината село, дали щеше пак така да кудкудяка? В топ 3 на прибраните двайсетолевки бакшиш е тя, това е.  

За Христо - много ми е интересно как го определяте като "тъп". С умствена изостаналост ли, необразован ли, в неумение да се грижи за себе си ли, ниско интелигентен ли? Лепвате едно "тъп" и хоп - вий ставате автоматично по-умни, а той си остава тъпак. Емануела НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА нито усилието му, нито желанието му. Правилно отказа, съжалява, че ги поставя в кофти ситуация и толкова. Само прасетата ядат всичко. Има мъже и които подбират.

Не става въпрос за Емануела - явно за Христо въпросът е принципен. Защото отказа и на Надя. Ами като е толкова принципен и не може да играе роли, да не е ставал актьор.

Или да не е влизал у Брадъро.  Wink Ясно е, че влизайки там, все на някакво изпитание ще бъдеш подложен. Така, че да ти лъсне задника, пардон, някоя слаба черта. Или подробности от биографията ти.

# 2 463
  • София
аз съм съгласна, че е странно за един актьор да има подобни условия. не го разбирам.
и не правя паралел в никакъв случай, ама Дензъл Уошингтън е заявил отдавна, че никога няма да приеме да има любовни отношения с бяла жена във филм.
ми откакто разбрах тази "подробност", големият му талант ми бледнее...

и пак мисля, че има нещо друго. пък и да няма, е достатъчно за да разгърне нечии пластове още повече.

# 2 464
Нека им на виповете, така им се пада  Peace   Лошото е, че сигурно е за 2 часа и че Ицо ще се съгласи  Crossing Arms Mr. Green #2gunfire #Cussing out Sick

# 2 465
Значи аз разместването го виждам така:
Лили на мястото на Емануела/ партнира на Христо
Ирина на мястото на Лили / майка-кака на Христо
Емануела на мястото на Ирина / партнира на Ути
Тоонев на мястото на Боби
Вальо дубльор на Тоонев в ролята му на любим на Роро. Даже по-добре той да е титуляр, Тоонев дубльор, че ще трябват и субтитри.
Боби - режисьор

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 01:05 от Бианkа

# 2 466
  • Сф
Още никой ли не се е сетил, че има договорка между Христо и Брадъра, за да може да ги сгърчи малко?

Аз приемам отказа на христо съвсем нормално, даже не ме интересуват аргументите му. Не иска да участва, така го чувства, има право да откаже, отказва. От там нататък да му мисли Брадъра как ще реагира в ситуацията. И Миглена отказа и си беше напълно в реда на нещата.
Аман от тия сериали. На мен пък не са ми интересни. тъпи са ми, цяла седмица въртят простотии.
Ти нали беше антифен на конспирациите?

# 2 467
аз съм съгласна, че е странно за един актьор да има подобни условия. не го разбирам.
и не правя паралел в никакъв случай, ама Дензъл Уошингтън е заявил отдавна, че никога няма да приеме да има любовни отношения с бяла жена във филм.

и пак мисля, че има нещо друго. пък и да няма, е достатъчно за да разгърне нечии пластове още повече.

То пък един талант на Дензъл Уошингтън...направо и от ушите му извира. Rolling Eyes

Човек-актьор, трябва да умее да излиза от своята кожа и да влиза в чужда. Това е истински актьор - всичко друго е плява. Но какво ли се чудя - в днешно време всеки може да е Дензъл Уошингтън, един добър режисьор и оператор правят чудеса и от най-големите дървета... Peace

# 2 468
  • UK
ооо много искам да го видя Тоонев като актьор  Blush
всичко би направил той за колектива  Naughty

# 2 469

Малко off topic, но Дензъл имаше любовни отношения с бяла жена в ”Полет”, филм от 2012 г., така, че това което си написала не е вярно Peace

# 2 470
Още никой ли не се е сетил, че има договорка между Христо и Брадъра, за да може да ги сгърчи малко?

Аз приемам отказа на христо съвсем нормално, даже не ме интересуват аргументите му. Не иска да участва, така го чувства, има право да откаже, отказва. От там нататък да му мисли Брадъра как ще реагира в ситуацията. И Миглена отказа и си беше напълно в реда на нещата.
Аман от тия сериали. На мен пък не са ми интересни. тъпи са ми, цяла седмица въртят простотии.

Не и когато тя я е открила. Peace
Колкото и да не им се вярва на някои, излагациите са си автентични.

# 2 471
  • Ямбол

И още съм. Питам и се чудя как така никой не е подхванал тази линия, а всички вкупом се възмущават от решението на Христо, на което той има право, дори без да се обяснява като първолак.
Като някой е актьор, това не означава, че могат да го ползват за изтривалка за всякакви малоумщини, особено в съчетание с непрофесионалисти.
Може да си позволи да отказва, прави го. Другите не посмяха, макар че също имаше сред тях недоволни.
Актьорсвото не е като да си лекар, че да не отказваш да лекуваш.
И на мен ако ми предложат да работя нещо, което би ми загрозявало биографията или просто не ми е приятно, ще откажа твърдо.

...
Мари е царицата на троловете и ние всяка вечер й се връзваме Peace
Хо-хо, кой го казва.

# 2 472

Ама, Дензъл Уошингтън е поставял условия Не на ВИП брадър, а нашият Христо игнорира Ема и предпочита Надя с малък превес в едно Зрелище с доброволното му участие.

# 2 473
И аз не исках индийския сериал, този развой на събитията по- ми харесва.
А и да запитам само на мен ли ми се видя, че чичко Михов се врътка пак много около Емануела, говорят си, ала-бала, където тя и той там?? newsm78

# 2 474
Лиляна, значи участие в Биг Брадър не загрозява биографията, но някаква сценка, дето никой няма да я помни след една седмица - голямо унижение.

Общи условия

Активация на акаунт