VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 441
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 475
Скрит текст:
аз съм съгласна, че е странно за един актьор да има подобни условия. не го разбирам.
и не правя паралел в никакъв случай, ама Дензъл Уошингтън е заявил отдавна, че никога няма да приеме да има любовни отношения с бяла жена във филм.
ми откакто разбрах тази "подробност", големият му талант ми бледнее...

и пак мисля, че има нещо друго. пък и да няма, е достатъчно за да разгърне нечии пластове още повече.
Малко off topic, но Дензъл имаше любовни отношения с бяла жена в ”Полет”, филм от 2012 г., така, че това което си написала не е вярно Peace

Вярно е - до този филм 20 години е отказвал любовни сцени с жени, които не са черни. Причината е, че според него в киното актрисите от африкански произход не са показвани като обекти на желание достатъчно, нещо с което не е бил съгласен. За този филм, не знам защо се е съгласил  Simple Smile

# 2 476
  • Ямбол
Лиляна, значи участие в Биг Брадър не загрозява биографията, но някаква сценка, дето никой няма да я помни след една седмица - голямо унижение.
Не съм казала, че неговото участие в този "сценарий" е загрозяване на биографията. Той си има някакви причини да откаже и казах, че мен дори не ме вълнуват какви са те. Аз дадох пример за себе си и причина, която може да не е същата, просто случай, в който бих отказала да работя това, за което съм учила. В момента мога да си позволя да отказвам и отказвам.

# 2 477
Като някой е актьор, това не означава, че могат да го ползват за изтривалка за всякакви малоумщини, особено в съчетание с непрофесионалисти.

Ами там е работата, че аз не виждам връзка между предложената му роля и това, че го ползват за "изтривалка". Може ли да обясниш по-подробно връзката? Защото аз, както явно и доста други хора от публиката, не я разбрахме... newsm78

# 2 478
  • Варна/Лондон
Човека си каза, че от 10 предложения избира едно. До тук само две има. А е човек на принципа, казал е 10, те с две ще го работят. Я да се напънат малко, да не вика ГиПсъна да ги светва как се предлага роля на Ристо.

# 2 479
  • Ямбол
Не е и нужно да сте я разбрали.

# 2 480
Още никой ли не се е сетил, че има договорка между Христо и Брадъра, за да може да ги сгърчи малко?

Аз приемам отказа на христо съвсем нормално, даже не ме интересуват аргументите му. Не иска да участва, така го чувства, има право да откаже, отказва. От там нататък да му мисли Брадъра как ще реагира в ситуацията. И Миглена отказа и си беше напълно в реда на нещата.
Аман от тия сериали. На мен пък не са ми интересни. тъпи са ми, цяла седмица въртят простотии.
Ти нали беше антифен на конспирациите?

И още съм. Питам и се чудя как така никой не е подхванал тази линия, а всички вкупом се възмущават от решението на Христо, на което той има право, дори без да се обяснява като първолак.
Като някой е актьор, това не означава, че могат да го ползват за изтривалка за всякакви малоумщини, особено в съчетание с непрофесионалисти.
Може да си позволи да отказва, прави го. Другите не посмяха, макар че също имаше сред тях недоволни.
Актьорсвото не е като да си лекар, че да не отказваш да лекуваш.
И на мен ако ми предложат да работя нещо, което би ми загрозявало биографията или просто не ми е приятно, ще откажа твърдо.

...
Мари е царицата на троловете и ние всяка вечер й се връзваме Peace
Хо-хо, кой го казва.
А значи ми следиш постовете? Интересно при положение, че се опитвам твоите винаги да ги подминавам. Последно май се цитирвахме когато ти толкова настойчиво твърдеше, че цялата къща ще се обърне срещу Лили заради имунитета й и, че тя ще поиска да си тръгне доброволно. Чак ме наричаше проста когато бях скептична,че така ще протечат събитията. Сега извинение ще получа ли или? Ако не тогава не ме въвличай в поредните ти опити да си намериш с кого да се заяждаш Peace

# 2 481
Лиляна, значи участие в Биг Брадър не загрозява биографията, но някаква сценка, дето никой няма да я помни след една седмица - голямо унижение.
Не съм казала, че неговото участие в този "сценарий" е загрозяване на биографията. Той си има някакви причини да откаже и казах, че мен дори не ме вълнуват какви са те. Аз дадох пример за себе си и причина, която може да не е същата, просто случай, в който бих отказала да работя това, за което съм учила. В момента мога да си позволя да отказвам и отказвам.
Да, но отказът ти влияе ли на битието на цял колектив?

# 2 482
  • Варна/Лондон
аз съм съгласна, че е странно за един актьор да има подобни условия. не го разбирам.
и не правя паралел в никакъв случай, ама Дензъл Уошингтън е заявил отдавна, че никога няма да приеме да има любовни отношения с бяла жена във филм.

и пак мисля, че има нещо друго. пък и да няма, е достатъчно за да разгърне нечии пластове още повече.

То пък един талант на Дензъл Уошингтън...направо и от ушите му извира. Rolling Eyes

Човек-актьор, трябва да умее да излиза от своята кожа и да влиза в чужда. Това е истински актьор - всичко друго е плява. Но какво ли се чудя - в днешно време всеки може да е Дензъл Уошингтън, един добър режисьор и оператор правят чудеса и от най-големите дървета... Peace

Сори за китеника, но на Дензъл стюардесата в ''Полет'' не беше ли бяла?

# 2 483
Ристьо да стане като ДУ пък да отказва филми.  А той толкова известен,  че никой не го е чувал.
Аз за разлика от доста вас не мисля,  че Ема беше хлътнала по него. По-скоро ББ в лицето на глас зад кадър правеше такива внушения. Но сега не ми се връща назад да разнищвам епизодите. Факт е, че още докато ги даваха обаче Ми правеше впечатление,  че Бб иска да вкара нова интрига.

# 2 484
Скрит текст:

Малко off topic, но Дензъл имаше любовни отношения с бяла жена в ”Полет”, филм от 2012 г., така, че това което си написала не е вярно Peace

Вярно е - до този филм 20 години е отказвал любовни сцени с жени, които не са черни. Причината е, че според него в киното актрисите от африкански произход не са показвани като обекти на желание достатъчно, нещо с което не е бил съгласен. За този филм, не знам защо се е съгласил  Simple Smile
Дебел paycheck може би Mr. Green

# 2 485
  • София

Така е, вярно е за ”Полет”!  Peace
А освен това освободените хора, каквито по принцип са актьорите, винаги са склонни да направят компроси в името на шоуто.

# 2 486
Не е и нужно да сте я разбрали.

Щото той, че е изтривалка, вече сме го разбрали - щом е влязъл във ВБ... Twisted Evil

Марк Твен на прием:
- Госпожо, какво ще кажете да преспите с мен срещу 5000 долара?
- Ами...добре...с удоволствие.
- А срещу 5 долара? - продължава Твен
- Ама вие за каква ме мислите, сър?
- Каква сте вече разбрах, сега просто уточнявам цената...

# 2 487
  • Сф
Защо някои хора забравят че ББ е шоу и са доброволно там с-у прилично заплащане.Със сигурност има клауза, че няма да се нарушават религиозни, морални и т.н. свободи.Оттам нататък всеки участник допуска гаврата със себе си сам, която не е нищо повече от огледало на негативните му черти.Да, гадно е, защото са самовлюбени повечето.Но доколкото Боби например успява хем да реагира хем да запази достойнство , другите се оакват сериозно.Сезона на гъзолизците.Сетих се Фънки колко забавен беше.Дори и Къци беше забавен по своему.(Семейство яде нахуд) Joy А в тоя сезон само злоба , интриги и интереси в стил БНТ 89та.

# 2 488
И на мен ако ми предложат да работя нещо, което би ми загрозявало биографията или просто не ми е приятно, ще откажа твърдо.

А влизането в тоЙзи формат ще му излъска биографията, така ли да го разбирам?
И изобщо, странен ми е тоя младеж. До вчера се пазил от обществени изяви и интервюта, днес влиза в подобен формат... Ми като не искаш да те щипят по за.ника, не се фащай на орото, са викали някога.

# 2 489
  • Сф
И аз не исках индийския сериал, този развой на събитията по- ми харесва.
А и да запитам само на мен ли ми се видя, че чичко Михов се врътка пак много около Емануела, говорят си, ала-бала, където тя и той там?? newsm78

И на мен😃

Общи условия

Активация на акаунт