VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 771
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 700
Промо във ФБ
Ристо е непреклонен
Ути нарича Еми - мърла

Ути или Михов?  newsm78

Оф, ми не знам, чух, че Ути сезира ББ  Mr. Green

Ути - да, но "Мърла" ми се стори, че го каза Михов. Ще видим довечера.  Peace

Пуснах го няколко пъти и според мен е от него.

# 2 701
Е, това да кажеш на една жена "мърла" е меко казано мега просташко. Без значение каква е, коя е, с какво се занимава... Големи мъже са вкарали вътре, думи нямам  ooooh! Значи Михов, както раздава подаръци и букети на рожденичките, обръща палачинката веднага щом някоя девойка не му върже на селските изблици - много джентълменско, много!

# 2 702
  • Испания

Може.  Peace

Аз друго си мисля. Когато Златарева изкрещя "Боклук!" на Глория, никой нищо не ѝ каза. Представям си, ако или Миглена, или Емануела бяха изкрещели това... Каква пушилка щеше да се вдигне!

# 2 703
Добре де, Тоонев не можа ли нещо да изрежисира и да понатъмани сценария, че да им пасне на нуждите.
Можеше някаква пародия да направят. Или пък да си разменят ролите - Боби с Ицо и Деси с Ирина - и всички щяха да са доволни. Mr. Green
Не че го защитавам Торнев, но той не може да разменя роли или да прави кардинални промени в сюжета освен ако не нареди ББ.
А и добре стана, че няма да се играе този сериал, едва ли щеше да се справи Торнев като режисьор, не знам, изглежда ми един такъв бездарен.
А и сега мисля, че по-добре ще се откроят характерите вътре, когато вече играта е "загрубяла". Само се плаша, че много бързо ще им отменят наказанията.

# 2 704
Олеле, Лара е пуснала 35 минутен лайф във фб. " Хайде, кака е на линия, чакам ви." Бррр, втресох се от нахилената и физиономия и мазния и гласец. Ако някой иска да я изгледа, аз ще си щадя нервичките, не мога да си причиня да слушам това недоразумение.

# 2 705
  • София

Може.  Peace

Аз друго си мисля. Когато Златарева изкрещя "Боклук!" на Глория, никой нищо не ѝ каза. Представям си, ако или Миглена, или Емануела бяха изкрещели това... Каква пушилка щеше да се вдигне!
Така е, аршина е двоен. Не пушилка ми не знам какво щеше да е.
Много са зле тия хора. Големи да не кажа друго  Mr. Green мъже се излагат като кифладжийки.

# 2 706
Ама аз във фейса не виждам пост на Лара. Може ли някой да копира разговора?

# 2 707
  • Испания
Ама аз във фейса не виждам пост на Лара. Може ли някой да копира разговора?

Видео е. След първия пост с промото за довечера.

# 2 708
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria

На официалната страница на ББ.

Аз пък не мога да видя промото за довечера.

# 2 709

Най-отгоре е на страницата им

# 2 710
Аз пуснах за малко видеото с Лара и го спрях. Обясняваше как не се чувствала като звезда (да, бе, да), че фаворитите й били Ирина и Христо, другото беше бля-бля.

# 2 711

Най-отгоре е на страницата им

Даа, Hug, но не ми зарежда. Cry

# 2 712
Цялата тема при Лара ли се изнесе?!? hahaha

# 2 713
Под live-видеото на Лара в официалната страница на ББ има доста въпроси и коментари и аз никъде не виждам, тя да е отговорила на тях. Предния път Глория беше дала много писменни отговори.

П.С. Явно и е под достойнството да отговаря на простосмъртни като нас, знам ли.

# 2 714
Този Христо отплесна всички ни към него, а на мен друго ми е по-интересно. Кога ще съобщят на другите, че Миглена и Емануела са спасени? Дали ще е в петък, когато е "извънредното" предаване? Да шашнат мъжагите, че само те ще се борят за оставане. smile3556

Общи условия

Активация на акаунт