VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 737
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 030
  • София
Къде се вижда биографията на Ристьо?
Аз откривам само това:

http://www.imdb.com/name/nm0998941/bio?ref_=nm_ov_bio_sm
2 филма освен Страстите..., даже Рачков е играл в единия.
Не ми изглежда като да е световна величина.
Че то Кеш аута има повече роли в киното от Ристьо.

Ето я. Скролни надолу, има ги всичките му филми по години -

http://www.imdb.com/name/nm0998941/?ref_=tt_ov_st_sm

Благодаря ти!

Joy Joy Joy

Отварям първия от долу на горе- Рачков играл.
Отварям втория- на Магърдич нищо, че пише на италиянски.

Да продължавам ли да разглеждам световно известната му биография?
Амаа той човека си каза,че на 10 филма отказва 9.Нормално да му е това hahaha hahaha hahaha

# 3 031
  • София
Скрит текст:
Нещо не е наред... Не може чак пък толкова да се е спекъл от изгората. Освен, ако е наистина държанка, както казва Миглена. Но пък ако е държанка, няма да му позволят да влезе в такова риалити.

Държанка, не държанка, ама нали трябва да ядат.
Погледнах му вчера филмографията - не е снимал нищо от 2014 г.
А от какво се издържа?
Или го издържат? Thinking

Нямам идея, но вече е ясно защо е в ББ - за пари, ама гледа да мине максимално леко. Не вярвам психоложката му да изкарва големи пари.

Аз явно нещо не съм разбрала - двама ли ще гонят утре?

Да

Ясно, мерси, Смайли!

# 3 032
  • София
Да за Слави и Ути...е той и Слави е доста сприхав

Абе било е яко скандал.

Мене малко ме е яд верно за Емануела. Миналата година Преслава я третираха като мега-звезда, излизаше си, влизаше си когато си иска.

# 3 033
  • Испания

Не зная кого ще изгонят, но вчера в новините даваха Вальо.  Rolling Eyes

По какъв повод?
Това беше стар репортаж с Вальо, който са правили когато убиха собственика на Агресия. А вчера е имало умишлен палеж пред магазина им в София

Благодаря.  bouquet

# 3 034
  • в резерват
И според мен Христо има мисия. ББ си намери повод  да им изкара привилегиите през носа , пардон, през жлъчката.. И най-вече да ги накара да си заработят хонорарите. Тоонев ми стана почти симпатичен.И едно голямо браво за Боби

# 3 035

Не зная кого ще изгонят, но вчера в новините даваха Вальо.  Rolling Eyes

По какъв повод?
Беше повторение на репортаж от преди месеци, покрай покушението на някой. Не е снимано сега  Peace

# 3 036
  • София
И според мен Христо има мисия. ББ си намери повод  да им изкара привилегиите през носа , пардон, през жлъчката.. И най-вече да ги накара да си заработят хонорарите. Тоонев ми стана почти симпатичен. Боби също ми спечели симпатиите.

Винаги са казвали,че няма скрити от зрителите мисии.

# 3 037
Сред головете на Христо има малка роля във филма „Добрата война", където той играе сина на знаменития Рой Шайдър („Ах, този джаз"). Между другото, българинът си е позволявал лукса да отказва ангажименти - според признанието му, не приема 7 от 10 предложения. Например роля в италиански телевизионен сериал.
„По принцип не искам да снимам сериали. А иначе отказвам всичко, в което не намирам себе си и не чувствам човека срещу себе си (режисьора - б.а.). Така през 2005 г. харесах един сценарий, без да знам кой е режисьор. Не само съжалявах, но и си направих извода, че не само актьорът трябва да бъде пробван, а сам той трябва да иска да види и други филми на режисьора, който го кани, за да види в какво влиза."

Това е част от интервю за списание Ева от 2007г.
Та като гледам вдигнал си е самочувствието сега заяви 9 от 10...иначе трябва да му хареса, да види какво друго е снимал режисьора, не искал да се снима в италиански сериали... Та явно просто си е такъв. Его ли е самочувствие ли е...
Като накрая на интервюто пише, че се носели слухове за големите хонорари на Живков.

# 3 038
  • София
Браво, Емануела,
Наври на тъмно дебелия псевдо готвач, четящ рецептите от аутокюто и ония. белоперукестия комарджия. И двамата са последна грижа в семейно отношение, а ти отглеждаш две прекрасни деца. Дала си на България двама юнака, а ония двамата само това, което произвеждат в клозета. Долни нещастници !

Алилуя!
да не се задавиш. ама че език.
мъжете били злобни и агресивни, казвате Wink

# 3 039
Добре де, до тук предположенията за сложния Христов отказ са:
- ревнива приятелка
- мисия
-звезден тарикатлък
- гейова цупня
- принадлжност към хахо секта
- болест

Дайте да предполагаме още и да видим кой ще спечели...Печалбата е тайна Laughing

# 3 040
  • Варна
Когато Емануела им се беше ядосала каза, че била в топ 3, ама не уточни в коя класация. Та освен това, се чудя и кои са преди нея? Глория?
Преслава не е по-читава...Емануела поне характер показва, не е охлюв.

# 3 041
Сред головете на Христо има малка роля във филма „Добрата война", където той играе сина на знаменития Рой Шайдър („Ах, този джаз"). Между другото, българинът си е позволявал лукса да отказва ангажименти - според признанието му, не приема 7 от 10 предложения. Например роля в италиански телевизионен сериал.
„По принцип не искам да снимам сериали. А иначе отказвам всичко, в което не намирам себе си и не чувствам човека срещу себе си (режисьора - б.а.). Така през 2005 г. харесах един сценарий, без да знам кой е режисьор. Не само съжалявах, но и си направих извода, че не само актьорът трябва да бъде пробван, а сам той трябва да иска да види и други филми на режисьора, който го кани, за да види в какво влиза."

Това е част от интервю за списание Ева от 2007г.
Та като гледам вдигнал си е самочувствието сега заяви 9 от 10...иначе трябва да му хареса, да види какво друго е снимал режисьора, не искал да се снима в италиански сериали... Та явно просто си е такъв. Его ли е самочувствие ли е...
Като накрая на интервюто пише, че се носели слухове за големите хонорари на Живков.

И си вадим извода, че обикновено го канят режисьори, които дори самия той/ уж в тези среди/, не е чувал. hahaha

# 3 042
  • София
Едно мнение от Фейсбук на журналистката Мария Георгиева, която е и главен редактор на списание "ELLE" България. Явно е имала близки срещи с чепатия характер на звездата.  Wink

Цитат
А "големият" актьор дали и на големите режисьори по света им държи такъв тон и си избира ролите, както му е удобно?!? Същият, който нарича всички български журналисти "кретени" с десет удивителни (някои от т.нар. "кретени" разполагат с негови цветущи мейли). Същият, който най-вероятно смята и БГ режисьорите, актьорите и всички в Къщата за кретени... Не съм сигурна, че познавам друг по-голям комплексар от него!
Наистина жалко, макар че за мен и моя екип тази легенда умря отдавна... същото поведение, същите претенции и далеч по-грубо поведение, отколкото сега в ефир.

# 3 043
Отказвал италиански сериали тогава... сега е главно действащо лице в сериал там. Христо, като влизаше, откъде каза че идва и пътувал и не е спал?

# 3 044
Малко офтопик: кои бяха потняците дето нападаха Никита. Помня много я обиждаха, но не и кои бяха.  newsm78

Цецо ли имаше някакъв? Виждаш ли колко се помнят подобни екземпляри?
Да бяха Цецо, Кирил и Пламен Богданов. Тяхното поведение просто мина всякакви разумни граници за мен ooooh!. Те не просто обиждаха жените в къщата, то си беше чисто унижение.

Ето ви го Цецо Потняка  Confused Голям простак беше, но Ути също има потенциал - тази вечер почти го задмина.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт