VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 708
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 060
Ирина защо е с очила?????????
Аааааа ми да питаме ББ!!!
Мисля, че изискването беше да предадат слънчевите очила. Тези явно се водят просто розови. А и този цвят толкова й отива.  Mr. Green

# 3 061
Някой по- горе пусна линк към фб страницата Поп- Фолк.
https://www.facebook.com/pop.folk.news/photos/a.195675167166851. … ype=3&theater

Там има новина, за гейския филм, в който е участвал Ристьо.
Връщам се на вечерта когато Емануела се върна от участие, а нашия спеше в хола. Гласът зад кадър ни убеждаваше,че тя му се натиска и ни показа епизода, в който тя му казва, че се сеща в кой филм/ гей/ го е гледала.
Връщайки сега лентата назад съм 100% убедена, че не го е сваляла, въпреки напъните на ББ да я вкара в този филм.
Явно както някой се досети тогава  в темата, Емануела излизайки на участие е разбрала за този филм и съответно пък фб на поп- фолк също се погрижиха да се разбере за участието му.

За гейската му роля потвърждавам, че поне от това, което излъчиха във ВБ, Емануела не знаеше много за Христо. Спомням си, че проведоха разговор в аквариума с Миглена и се чудеха в кой филм е участвал - направи ми впечатление, че Емануела спомена филм на Мел Гибсън, Миглена каза "Страстите Христови", но не си спомни, че много по-централна роля във филма беше поверена на Христо Шопов, а не на Христо Живков. Поради което реших, че и Миглена не е просветена във всяко отношение - поне не и за родните актьори и техните изяви. А за "гейски" филм не е ставало на въпрос.

# 3 062
  • Варна
А как е снимал роля на гей като се пази толкова  и избира?

# 3 063
Ще повърна Sick
http://www.blitz.bg/news/article/457564
Дано това "нещо" напусне утре къщата!

# 3 064
  • София
Е, не можем да правим изводи, че е гей Христо, само защото е снимал роля на гей. Това е нелепо!  Peace

Не правим такива изводи. Според мен не е.

Да, и според мен не е.
Не съм се изразила правилно! Не ние тук в темата, а хората по принцип не трябва да вадят такива заключения.  Peace

# 3 065
Добре де, до тук предположенията за сложния Христов отказ са:
- ревнива приятелка
- мисия
-звезден тарикатлък
- гейова цупня
- принадлжност към хахо секта
- болест

Дайте да предполагаме още и да видим кой ще спечели...Печалбата е тайна Laughing

- има фобия от голи красавици
- психоложката под хипноза му е внушила да не припарва до нищо чуждо
-кон с капаци, да не кажа брутално тъп
- комплексар
- високомерие / на какво основание newsm78/

# 3 066
И според мен Христо има мисия. ББ си намери повод  да им изкара привилегиите през носа , пардон, през жлъчката.. И най-вече да ги накара да си заработят хонорарите. Тоонев ми стана почти симпатичен. Боби също ми спечели симпатиите.

Винаги са казвали,че няма скрити от зрителите мисии.

Тайна, ама казвали са също, че няма нитрати и ГМО в зеленчуците.  Confused  Вярвате ли, че няма, само защото са ви казали?

# 3 067
Мисля, че изискването беше да предадат слънчевите очила. Тези явно се водят просто розови. А и този цвят толкова й отива.  Mr. Green
Очилата, че ни направиха впечатление, направиха ни, но забелязахте ли колко различна е Ирина без грим? Все едно гледах друг човек. Надя и Емануела си изглеждаха супер.

# 3 068
  • Варна
Нали ? В натюрела й е да гледа живота през розови очила.

# 3 069
- ревнива приятелка
- мисия
-звезден тарикатлък
- гейова цупня
- болест

Дайте да предполагаме още и да видим кой ще спечели...Печалбата е тайна Laughing

- има фобия от голи красавици
- психоложката под хипноза му е внушила да не припарва до нищо чуждо
-кон с капаци, да не кажа брутално тъп
- комплексар
- високомерие / на какво основание newsm78/

- тъпо парче

Това и един ден няма да мога да го издържа...като почне с чупките, мрънкането и претенциите.... - Това не мога, онова не мога. - Защо? - Защото така!

# 3 070
Скрит текст:
- ревнива приятелка
- мисия
-звезден тарикатлък
- гейова цупня
- болест

Че е от друга вселена  Mr. Green

Мда, противен си е Ути откъдето и да го погледнеш.

# 3 071
  • UK
- надява се Мел Гибсън да гледа и да се гипсира от таланта му и принципите му и с един шут/ роля/ да го вкара в топ 3 на Холивуд

Laughing Laughing Laughing

щеше да е забавно, ако Мел Г беше гост-звезда

# 3 072
Този измислен актьор такъв автогол си вкарва!И ми е абсолютна Ирина в м.р.Те му задават въпроси,с правото си ,че ги нахендри така,той отговаря с нападки.И на всеки говори с такъв превъзхождащ тон,кой на него ли му задават въпроси,тези смешници!Истински успелите,реализирали се хора  си личат точно по естественото и земно поведение,а нереализираните си личат точно по това да се правят на някой друг и да избиват комплексите си с такова поведение .И сам не знае вече каква е причината да откаже,оплете се като пате в кълчища.Примадона.Пълен фарс.Поне да беше красив.Една мацка го нарече гладно болно пиле  Mr. Green

# 3 073
- надява се Мел Гибсън да гледа и да се гипсира от таланта му и принципите му и с един шут/ роля/ да го вкара в топ 3 на Холивуд

Laughing Laughing Laughing

щеше да е забавно, ако Мел Г беше гост-звезда

Е, той откакто направи антиеврейските изказвания и бързо бързо му залезе звездата в Холивуд, независимо, че се извинявА.

# 3 074
Надя и Емануела си изглеждаха супер.

Да бе супер, Надя специално изглеждаше като измита котка. Изглеждаше просто ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт