VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 702
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 090
Когато Емануела им се беше ядосала каза, че била в топ 3, ама не уточни в коя класация. Та освен това, се чудя и кои са преди нея? Глория?
Преслава не е по-читава...Емануела поне характер показва, не е охлюв.

Емануела не я виждам и в ТОП 3 на фолка (айде да не е чалгата). Има характер, пич е, точна е, но с тези просташки песни... не виждам как ще е толкова напред. Едва ли се сравнява с Глория,  която е правила кариера над 20 г. Явно има предвид точно Преслава, най-вероятно и Галена.

По хонорарите в пайнер е в топ 3, това е имала в предвид Емануела, днес по-рано някой пусна ценоразписа им.
http://www.live-magazine.eu/online/2016/04/28/poyaviha-se-honora … ezdite-na-payner/

И Емануела, и Надя бяха с грим.

Пермаментен грим, Емануела е и с мигли, които не се махат.

# 3 091
Ще повърна Sick
http://www.blitz.bg/news/article/457564
Дано това "нещо" напусне утре къщата!

Никакъв готвач не е тоя, а си е баш коляч, както се казва в статията. Няма такъв баят селяндур и простак.
Гнусно животно с претенции. Сори, че обидих животните като го сравних с тях.

# 3 092
Емануела я видях без грим на събуждане (когато Борислав й носеше сандвичи), ами зле е момичето. Изцъклени очи (по принцип са й такива, виждала съм я на живо, не от недоспиване), патешка физиономия от безумното количество х.киселина или каквото има в устната, два рошави косъма...
И за протокола- не си харесвам зъбите (в процес на корекция са), имам малък бюст и още доста кусури, и въпреки това не завиждам на Емануела за абсолютно нищо от външния, а и не само вид. Просто не е хубава без грим, което не мога да кажа за Надя, която е красавица, само малко да напълнее и ще бъде още по-хубава.
Този Ути вероятно наистина е бил измъчван от близък като малък. Хората не се раждат насилници.

# 3 093
Ще повърна Sick
http://www.blitz.bg/news/article/457564
Дано това "нещо" напусне утре къщата!

Никакъв готвач не е тоя, а си е баш коляч, както се казва в статията. Няма такъв баят селяндур и простак.
Гнусно животно с претенции. Сори, че обидих животните като го сравних с тях.
И просто гледай как утре ще съобщят, че има най-висок вот Sick.

# 3 094
Никой не им е взимал грима.
Казаха - уредите за разкрасяване.

Вероятно - сешоари, маши, преси за коса и подобни.

# 3 095
Емануела я видях без грим на събуждане (когато Борислав й носеше сандвичи), ами зле е момичето. Изцъклени очи (по принцип са й такива, виждала съм я на живо, не от недоспиване), патешка физиономия от безумното количество х.киселина или каквото има в устната, два рошави косъма...
И за протокола- не си харесвам зъбите (в процес на корекция са), имам малък бюст и още доста кусури, и въпреки това не завиждам на Емануела за абсолютно нищо от външния, а и не само вид. Просто не е хубава без грим, което не мога да кажа за Надя, която е красавица, само малко да напълнее и ще бъде още по-хубава.
Много пъти я даваха когато точно се събужда и всеки път на мен лично ми е харесвала Peace. Надя също е красива, но не и толкова слаба.

# 3 096
  • Атина
Живков поддържа по-голяма мистериозност и от Грета Гарбо. Дали не иска предложение, на което не може да откаже (на принципа на Явор -да си говорим за пари?)
Да ме прости клавиатурата ми, но за един епизод, Торнев маааалко ми се издигна в очите. За Михов и Вальо- думи нямам, добре, че не биха ги и чули. Браво на Боби, личи си, че е добре възпитан(поне от това, което ни показват).

# 3 097
Евала на Емануела !
А защо никой не нападане истинския виновник за ситуацията - Ристо ????????????????
Ако беше Емануела или Миглена , щяха да ги обесят на двора сигурно ,ама нали е тоя мандолко ..
Надя много ме издразни и ми падна в очите след днешния епизод , мрън-мрън давах като двамата "авторитети"(провъзгласени си от тях) в къщата са в скандал ,чакай и аз да ги защитя и да кажа ,аджеба 2 изречения (не на място ,разбира се) за целия сезон . Пффф много е зле тая !
Кавалера дядо Валко ,също се осра . "Не ми говори на "Бе" !" , пък той и говори на Емануела на "Бе"!
За Ути няма да коментирам ,то там е страшно положението !
Добре ,че са Миглена и Емануела да износят целия сезон ,че тия смотаниии интелигенции щяха да са с пластмасово поведение нон-стоп !
Дано една от тях спечели !

# 3 098
Според мен е някоя ревнива италианка.

Ути го познавам от 100 години и винаги си е бил такъв избухлив. Даже навремето така се скараха със Слави.

бе избухливост е едно на мен винаг ми  създавал впечатление на добряк а сега ме плаши. има сприхави и добри хора...

между другото затвъждавам си мнението за хората, които говорят с много умалителни, че имат скрита агресия. същото и за жените с притворено мяукащи гласчета.

Ути с тия пиперчета доматчета ...пркрива мноооогооо опак и свиреп характер. Голям нервак.

# 3 099
начи гджето на Христо Живков била с 16 г по-голяма от него. Да не би да е някоя много ревнива жена? и от там да не смее нищо с по-младички.

http://hotarena.net/gadjeto-na-hristo-jivkov-s-16-godini-po-goliama-ot-nego

герка мразя такива педераси!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това не е актуалното му гадже.

# 3 100
начи гджето на Христо Живков била с 16 г по-голяма от него. Да не би да е някоя много ревнива жена? и от там да не смее нищо с по-младички.

http://hotarena.net/gadjeto-na-hristo-jivkov-s-16-godini-po-goliama-ot-nego

герка мразя такива педераси!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това не е актуалното му гадже.

Така ли? Дайте актуалното! Аз както винаги съм безполезна ...пфу

# 3 101
  • Испания
Какво значение има кой как изглежда без грим? Важното е какви хора са.

# 3 102
колко от съфорумките биха се снимали за лична карта без грим, камо ли да се показват пред цяла България...

За Лили Вучкова чета че имала тежка депресия. Защо вкарват нездрави хора в това брутално шоу да ги досъсипят. Sick Confused Confused

много ми е жал, при все, че не ми е любимка. такова прежевременно състаряване  е ужасно. А беше като кукличка миловидна и хубава.

# 3 103
  • Испания
колко от съфорумките биха се снимали за лична карта без грим, камо ли да се показват пред цяла България...

И?

# 3 104

А, недей ти така. Има значение как изглеждат хората. И най-големият умник да си, ако имаш отблъскващ вид, хората ще странят от теб. Красотата, както и умът, са дарове Божий. И са еднакво ценни за притежаващите ги. Peace

Общи условия

Активация на акаунт