VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 702
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 120
Хареса ми днес как Борислав сложи на място Ути- без грам агресия.
Христо ми се вижда много объркан човек, който има някакви проблеми или комплекси го тресат, не знам.
Най-противен ми е Вальо Sick
Надя се излага, като се ежи насреща.

# 3 121
Аз си отговорих на въпроса защо Ристе спеше в хола до сега. Ами защото хърка като дъскорезница. Joy
Вероятно има и някаква подобна безумна причина да откаже мисията.
Скрит текст:
На мен поведението и на Емануела и на Миглена тази вечер не ми хареса. Да, Емануела е права, че от ден първи я нападат, но както някой спомена е боса в аргументацията си.
Торнев ми направи добро впечатление. А защо не предложиха Боби да смени Христо, да разместят ако трябва и другите роли. Що пък той и само той да трябва да я играе тази роля  newsm78
Ути и Михов са без коментар. Особено Михов как гадно засегна и Рени накрая. И тия хора имат наглостта да обясняват, че  са добре възпитани и от онова поколение, което имаше ценности. Айде бе, изглеждат като озлобени чичковци, не виждали жена с години.
Надя по-добре да мълчи. Не виждам нищо красиво или стойностно в нея. В малкото случаи, които са я давали в кадър, все налива акъл и застава на страната на силните. Няма грам, женска ако щеш, солидарност в нея.

Мда, Хриско направи зулума и си захърка. И сега си го представете като ваш мъж - отбичва ви, обръща се и си заспива най-спокойно. Бррр...

Миглена се опита да поозапти Емануела, Торнев - също. Тази вечер видяхме Емануела като жена, която иска да си го изкара на някого и не се спира. Мда, кофти качество.

Миглена както винаги беше на ниво - и в анализа си също.

Роро този път се представи добре - опита се да убеди "актьора" да си свърши работата, Торнев - също. Ути се беше разпенил в грешната посока, но той си е ограничен човек по принцип, нищо общо с интелектуалец. Другите кои бяха? newsm78
Ти същото предаване ли гледа или? Емануела си седеше на земята и си говореше с някаква групичка когато Ути доиде и започна да й вика и да се пали от едното нищо. Значи сега жените нямаме право и да се защитаваме ли? На кого точно си го е "изкарвала"?

# 3 122
. Сигурно мисли, че чрез бунта си ги обединява, макар и срещу себе си. Този човек е болен. Ама много болен.

И аз си мисля, че е луд. Този сезон е обединил множество луди натури с различни отклонения. Глория се разхожда с нож, Жана има бордърлайн п.д+ пристрастяване към наркотиците.. Надя е с анорексия. Кака Лили е с депресия. Ути не може да си владее нервите и емоциите. Ирина и тя не е в час....явно са търсили за всяко личностно разтройство и отклонение да имат по един представител...

# 3 123
Аз си отговорих на въпроса защо Ристе спеше в хола до сега. Ами защото хърка като дъскорезница. Joy
Скрит текст:
На мен поведението и на Емануела и на Миглена тази вечер не ми хареса. Да, Емануела е права, че от ден първи я нападат, но както някой спомена е боса в аргументацията си.
Торнев ми направи добро впечатление. А защо не предложиха Боби да смени Христо, да разместят ако трябва и другите роли. Що пък той и само той да трябва да я играе тази роля  newsm78
Ути и Михов са без коментар. Особено Михов как гадно засегна и Рени накрая. И тия хора имат наглостта да обясняват, че  са добре възпитани и от онова поколение, което имаше ценности. Айде бе, изглеждат като озлобени чичковци, не виждали жена с години.
Надя по-добре да мълчи. Не виждам нищо красиво или стойностно в нея. В малкото случаи, които са я давали в кадър, все налива акъл и застава на страната на силните. Няма грам, женска ако щеш, солидарност в нея.

Мда, Хриско направи зулума и си захърка. И сега си го представете като ваш мъж - отбичва ви, обръща се и си заспива най-спокойно. Бррр...

Миглена се опита да поозапти Емануела, Торнев - също. Тази вечер видяхме Емануела като жена, която иска да си го изкара на някого и не се спира. Мда, кофти качество.

Роро този път се представи добре - опита се да убеди "актьора" да си свърши работата, Торнев - също. Ути се беше разпенил в грешната посока, но той си е ограничен човек по принцип, нищо общо с интелектуалец. Другите кои бяха? newsm78
Ти същото предаване ли гледа или? Емануела си седеше на земята и си говореше с някаква групичка когато Ути доиде и започна да й вика и да се пали от едното нищо. Значи сега жените нямаме право и да се защитаваме ли? На кого точно си го е "изкарвала"?

Ами преди да си седи на килима, беше в кухнята. И там стана истинският екшън - на Ути чак гащите му паднаха от зор. И Миглена се опита да я измъкне и Торнев, обаче тя не, та не. Искала да се покефи на ситуацията, а всъщност - да продължи да ги дразни и да продължи със скандала. Това имам предвид.

# 3 124
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2016-07-08&article=257750
Този проект на Костурица е с бюджет 6 милиона евро,така че няма защо да му оплаквате кариерата на Живков.

# 3 125
Михов най-сетне показа какъв дърт соц  пръч е.

Още първата му сценка с батериите на Ема беше достатъчна, за да лъсне.
Сега пък, без уискито, съвсем изпростя.

# 3 126
Ексхибиционизъм се нарича, когато се показваш на публично място. На Ути му падна панталона и той не разбра?????????

# 3 127
  • До сърцето...
Скрит текст:
Значи гджето на Христо Живков била с 16 г по-голяма от него. Да не би да е някоя много ревнива жена?
Това не е актуалното му гадже.
Така ли? Дайте актуалното! Аз както винаги съм безполезна ...пфу

Начи тя е "прясна", новата му изгора де, както казва самия Х.Ж.

Което не значи, че жълтурите не се самосезираха  Mr. Green
http://www.raz*kritia.com/496959/горещи-разкрития-за-христо-живков/ (махнете звездичката)

# 3 128
Хареса ми днес как Борислав сложи на място Ути- без грам агресия.
Христо ми се вижда много объркан човек, който има някакви проблеми или комплекси го тресат, не знам.
Най-противен ми е Вальо Sick
Надя се излага, като се ежи насреща.

Надя си помисли, че Емануела е паднала и реши да я довърши. Типично поведение на слаб човек. Но не позна. Според някой от вас, на Емануела може да не и се е  получила аргументацията, но се държа мъжки. Трудно е, човек в състояние на афект винаги да се изразява точно и аргументирано. Това го умее само Меги. Wink И двете създават усещането за точни хора, с достойнство. Пък трески за дялкане кой няма!

Боби също много спокойно и на място се изказа. Може да не се дуе като другите мъжкари, но когато трябва е заемал позиция. Иначе не влиза излишно в центъра на вниманието, само и само да е там, което ми прави хубаво впечатление.
Надя. Как хубаво се изказаха по- горе. По -добре да си беше седяла като пънче, сега развали и малкото добро впечатление.

# 3 129
Скрит текст:

Ами преди да си седи на килима, беше в кухнята. И там стана истинският екшън - на Ути чак гащите му паднаха от зор. И Миглена се опита да я измъкне и Торнев, обаче тя не, та не. Искала да се покефи на ситуацията, а всъщност - да продължи да ги дразни и да продължи със скандала. Това имам предвид.
Май е най-добре да си пуснеш епизода и да го изгледаш отново Peace. И пак не разбрах каква е вината на Емануела в случая? Че не искаше да се даде на някакъв озверял комплексар да я мачка? Понеже е жена трябва да си седи кротко в ъгъла ли?

# 3 130
Аз си мисля, че Христо крие някаква голяма тайна, нещо, което му тежи. Струва ми се момче с чест и трябваше да напусне, но явно ужасно много му трябват тези пари. На такива отчаяни присъствия, така да търпят стоически са готови хората само в крайни случаи - когато имаш много болен в семейството си, трябват пари за операция, за нечий живот, за отчаян последен опит инвитро... А той се стъписа, оплете се в обясненията си, знае, че нагнетява ситуацията, но седи. Мисля, че си е обещал да изтърпи, заради нещо, от което зависи нечий живот. Или е с някаква странна религия. Той си знае най-добре.

Имануелчиту кряка досущ като четиризначка или пък циганка на пазара (по избор). Така нагло викащи като жилави зверчета са точно те - циганките и тризначките. Вяра, Надежда, Любов и Емануела! Амин! Скапа им нервите на всички - Ути не от гащите си, ами от кожата му идеше да излезе. То се търпи, търпи, търпи, ама... Изумявам се как се въздържаха да не я ударят. Ако ми е в къщата това кречетало - посочвам й вратата да дири нови хоризонти за топ 1.

Вальо не бива да пипа. Но много готино вмъкна за Нобела. Ути си е дзвер, но го предпочитам пред една куха лейка. Миглена защо не запаса колана на панталона и да каже - "Христо, иди си с добро тогава"... Хънка, мънка по кьошетата, ама не му подшушна решението на ситуацията както подшушва на Имануелчиту да се блещи на хората?

# 3 131
Този проект на Костурица е с бюджет 6 милиона евро,така че няма защо да му оплаквате кариерата на Живков.
По една случайност познавам Костурица. Обожавам някои негови филми, но  и той е луд. В България по време на снимките на един от филмите му "Ъндърграунд" през 1994г. трябваше да му се осигури лично стрелба с каквито оръжия имаше на въоръжение  в Българската армия. 6 млн. евро са на границата на нискобюджетен съвременен филм.

# 3 132
Аз се чудя, защо никой не предлага да бойкотират ББ. Взели са им почти всичко. Да откажат да правят каквото и да е било, всички гладна стачка. Утре има лайф, отказват да говорят ако им задават въпроси, отказват да номинират. ....а най-добре би било, да решат и да се съгласят че всички искат да напуснат в петък. Ще стане, много интересно. Това е мащабна продукция, излъчва се в най-гледаемия часови пояс, с договор който е с дата от-до, рекламодатели, гонят рейтинг ит.н. Ако всички излязат, губят пари, но Топарев губи много повече пари...всичко е игра на психика...кой-кого..... ох размечтах се  Laughing

# 3 133
Което не значи, че жълтурите не се самосезираха  Mr. Green
http://www.raz*kritia.com/496959/горещи-разкрития-за-христо-живков/ (махнете звездичката)

Добре де, аз ли нещо недовиждам, но Живков не е със сини очи. Очите му са пъстри.

# 3 134
По една случайност познавам Костурица. Обожавам някои негови филми, но  и той е луд. В България по време на снимките на един от филмите му "Ъндърграунд" през 1994г. трябваше да му се осигури лично стрелба с каквито оръжия имаше на въоръжение  в Българската армия. 6 млн. евро са на границата на нискобюджетен съвременен филм.

В статията пише как всичко живо се скандализира когато Олми избира Ристьо за филма си. Е, що се скандализират? Нали е световно известен!?! Не мога да ги разбера тези  хора. hahaha

В интерес на истината нямаше така да му чоплим биографията ,ако не се беше показал такъв комплексар и плитко скроен човек.

Аз се чудя, защо никой не предлага да бойкотират ББ. Взели са им почти всичко. Да откажат да правят каквото и да е било, всички гладна стачка. Утре има лайф, отказват да говорят ако им задават въпроси, отказват да номинират. ....а най-добре би било, да решат и да се съгласят че всички искат да напуснат в петък. Ще стане, много интересно. Това е мащабна продукция, излъчва се в най-гледаемия часови пояс, с договор който е с дата от-до, рекламодатели, гонят рейтинг ит.н. Ако всички излязат, губят пари, но Топарев губи много повече пари...всичко е игра на психика...кой-кого..... ох размечтах се  Laughing

Е какво ги интересува , че Тупарев ще загуби повече? Не виждам логика да излизат/ бойкотират и да не си вземат хонорара.

Общи условия

Активация на акаунт