VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 692
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 165
  • Испания
Обаче Рени как обидено гледаше в празното пространство след като Михов се избъзика за Нобела. Чак ми домъчня малко за нея ...   Wink

Като не смее да си отвори устата...

След гадната сцена с вдигането на блузата нали Михов каза накрая, че можела да разчита /Емануела/ на помощ от него, но вече не.  Sick

# 3 166
# 3 167
  • Испания
В крайна сметка, негативите от кашата, забъркана от Христо, ги отнесе Емануела.

# 3 168
 Joy Имаше и по-фрапантни изражения от негова страна.

# 3 169
Някой в темата спомена, че по Нова са завъртели новото промо и има сериал. Може ли някой гледал го да разкаже?

# 3 170
  • Испания
От ФБ:

# 3 171
В крайна сметка, негативите от кашата, забъркана от Христо, ги отнесе Емануела.
Голям праз. Единственото важно е какво мисли публиката. Ако ще Емануела цяла седмица нищо да не беше "съгрешила" тези комплексари вътре пак щяха в купом да я номинират Peace

# 3 172
Мари, аз съм от врага Simple Smile
Емануела е доста проста, горката, но никой няма право да се държи с нея както се държат Ути и останалите.
Ако някой се беше гътнал, това щеше да е от собствената му злоба.
Че като сме врагове не можем ли да си говорим? Грозно си беше цялото нещо. Но каквото повикало - такова се обадило.  Peace Емануела беше с много свеж грим в белия си анцуг на топченца. Ходила е да просвещава народа за популацията на таралежите. Някой здравичко я е нахъсал около масите, че е топ 3 и хоп - стана сеира! Peace

# 3 173
  • Испания
Ути и Valia / Валя .. като е за рейтинга на смешното му предаване може чалга обаче.

Не знам коя е. Сигурно, фолк певица.

# 3 174
bouquet. Ще ми се поне един коментатор утре да спомене, че подобно поведение от един мъж към една жена е просто недопустимо и изключително грозно Peace

# 3 175
  • Испания

smile3505

# 3 176
На Ути са му паднали гащите от зор ли бре?  Joy Joy Joy

Уф, направо ми иде да се върна да ги изгледам епизодите и да направя колекция от гифчета с образите вътре.

Христо отказва още а. Артистите са странна порода - кой знае какви са му доводите, но каквото и да е прав е за себе си.
Представям си как ще изглежда - снимка гол до кръста с Емануела в мрежата линкната с профила му във филмовата база, може и някакви луди договори да е подписвал къде и какво да говори. Кофти само, че не им е казал Не мога и толкова - вие ще сте без цигари два дни, аз после цял живот последствия или каквото там. Изобщо какво толкова братче - имаше един цял сезон изкара по прашки  Simple Smile

# 3 177
Този ФБ голям учебник за живота излезе! Да препитаме Динев-син и онзи от олтара защо не са учили навремето? Ути разбрахме - простак, та дрънка. Ми да питаме Емануелоизбраните?

# 3 178
  • София
След цялото безумно викане и пулене от страна на Ути, апогеят беше когато й изкрещя за последно на Емануела - "Ти си виновна за всичко!"
На това вече съвсем загубих ума и дума.  hahaha

# 3 179
  • Испания
На Ути са му паднали гащите от зор ли бре?  Joy Joy Joy

От зор, от злоба, от лошотия, от... каквото друго си харесаш.  Wink

След цялото безумно викане и пулене от страна на Ути, апогеят беше когато й изкрещя за последно на Емануела - "Ти си виновна за всичко!"
На това вече съвсем загубих ума и дума.  hahaha

Разбира се. И за собствената му тъпота и агресия е виновна тя.  Wink

Ти да видиш! Имало и обяснение за очилата на Тенчева от ББ:

Не съм се и съмнявала, че ББ има обяснение за всичко.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт