VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 629
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 255
Биг Брадърите Нико Тупарев и Ники Николов, заедно с Ути Бъчваров – „по мъжки” с Андреа в Night Flight

Продуцентът Нико Тупарев и неговата дясна ръка  – Ники Николов, изненадващо се оказаха сред гостите в Night Flight по време на шоуто на Андреа... Към тяхната компания се присъедини и Ути Бъчваров. Тримата останаха впечатлени от представянето на  сексапилната блондинка, която изпя и новото си парче „Върху мен“.

Интересно Бъчваров дали се  е пробвал като спаринг на Пулев, докато му обяснява вижданията си за чалгарките? Не? Присъединил се е само, че  и се впечатлил.  Какъв принципен човек.  

Ахаха, Утката само в изповедалнята щеше да се изповядва срещу чалгата, ако Пулев присъстваше в къщата. Последния е толкова див, че щеше да направи Ути на бифтеци за секунди. Много ми е противен готвача, а след като научих какъв насилник на животни е направо го намразих.

Ех, Кубрат е зает сигурно, но Тервел защо да не  влезе за ден-два в къщата, а Биг Брадър?  Бива ли?  Wink
Та да подкара по домова книга "ентелегенцията"   Mr. Green  - това каки, калпави режисьори, номенклатурни футболни деятели, пишман звезди, Утковци - а каква му е професията на Бъчваров всъщност? Не питам за образование (предвид коя е майка му, едва ли е останал без диплома в джобчето, нищо че акъла му е на шестокласник)  -  Та Почетен авджия на републиката, поборник срещу чалгата или всеядна телевизионна к*рва, като Тенчева и онова - убавото Наденце? Ъм? newsm78 ) Хайде нека да се поразхвърчи малко перушина  Mr. Green

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 12:16 от Banshee

# 3 256
Аз пък бях гледала наскоро 1-2 предавания на Ути, където показваха как са конструирани големия казан, тиган и скара и беше много интересно от техническа гледна точка, самите съоръжения са поръчкови и наистина уникални.
Честно казано обаче, Ути като готви по събори и седенки, не може да не се е натъквал на шалга всред народното увеселение и вероятно има голяма доза търпимост към нея, когато става въпрос за едни кинти. Едва ли само ансамбъл Филип Кутев забавлява народа по тези сбирки...

# 3 257
  • Ню Йорк
А що не вземат да изгонят "великия актьор"? Той само пречи и проваля предаването, точно както другия "велик" преди него.  ooooh!

# 3 258
А що не вземат да изгонят "великия актьор"? Той само пречи и проваля предаването, точно както другия "велик" преди него.  ooooh!

Няма да го изгонят - завъртяха тази интрига около него, та сега не се забелязва  колко е скучен и безинтересен (с една дума - смотан Mr. Green) , но до няколко дни  ще стане ясно. 

# 3 259
Аз Торнев го харесам. Може да е малко краен, но си има позиция и си я отстоява. Не съм го чула така да обижда или така злобно да крещи. Струва ми се джентълмен, освен това интилигентен човек , приятен.  Борислав и той се оказа пич.  Wink

# 3 260
Чета, днес сте "захапали" Ути.....    Laughing
Мен обаче повече ме "вълнува" тайната "интрига" на актьора......доста се почудихме снощи с мъжа ми защо, аджеба, така се държи това "момче"...    newsm78
Историята с ревнивата приятелка издиша отвсякъде.
първо, ако беше толкова ревнива, щеше да е в Бг с него.Или пък той нямаше да припари до шоу като ББ, където всички знаем и до разводи се е стигало.
Та, тази плява е точно за боклука.
За мен остават два варианта:
1.тайна мисия, и за зрителите включително.в договора му е включена клауза за повечко мъни, ако в даден момент вдигне съквартирантите си на балон, пък ББ ще се постарае да ги досъсипе.Идея нямам дали има точна уговорка да съсипе театрото, или просто му е казано да използва подходящата ситуация, за да направи панаира.На подобни мисли ме навеждат насълзените му очи, сякаш се опитваше да им внуши нещо като :"Аз не искам да съм гадняр и да ви причинявам това, принуден съм!".
2.влиза в шоуто да си прави реклама.отдавна не е снимал, подплашен да не забравят за него, търси начини да напомни изригващо за себе си, а какъв по-добър начин от ББ, почти няма човек бил в шоуто, който да е останал в забвение, ако желае да е на гребена на вълната.на това ми предположение пък ме навеждат неговите думи, че 10 години пазил личния си живот, стоял далеч от папараци, интервюта и журналисти, пък сега изведънж се навира в едно от най-клюкарските и "мръсни" шоута, каквото е ББ.Тук и Господ да влезе, най-вероятно ще излезе очернен като Сатаната....    Laughing
Просто не знам за кой вариант има повече "тежести".

# 3 261
  • Испания
Едно единствено нещо ме разсмя днес, гледайки Жана. Когато каза, че Явор е навредил много на кариерата си с участието във ВБ. Е, важното е, че тя си помогна.  Crossing Arms

# 3 262
  • UK
Ути трябва да я покани във вкусно
Да направят панирано кашкавалче 😂

# 3 263
  • Испания
Ути трябва да я покани във вкусно
Да направят панирано кашкавалче 😂

С тия пирги дето ги развява.  Tired Саня била ѝ казала: "Моля те, моля те да си решиш косата".

# 3 264
Тервел участваше в един сезон на ВБ...честно казано не си спомням как се представи, но мисля че не е бил скандалджия...
На мен също ми хареса реакцията на Боби, породена от провокацията на Ути...съвсем спокойно му каза, че са в къщата и за това и го пита защо той не го е ударил...

Гледах днес 2 пъти промото за довечера и явно все пак брадъра е склонил да им даде друга мисия...поне с такова впечатление останах, танцуваха на песента на Емануела...
Пък може и да им я е пуснал (песента) и те вече от скука да са се разтанцували  Laughing

Честно казано ние тук плюем и слагаме квалификации за хора, които виждаме в една затворена среда и градим мнение за тях от паказаното в къщата, което не е съвсем редно.
Няма как да си избягаш от характера си, но съм съгласна с Лара (вчера го каза), пък и някой в по - преден сезон също, че когато си там затворен с един куп хора, ползвате обща баня и тоалетна и храна, реагираш по различно на ситуацията, отколкото би реагирал, ако си навън.
Ако си навън и някой те обиди, може да отминеш без да отговаряш дори, може да не се видите пак, може да откажеш да контактуваш с този човек и да нямате какво да делите. А там нямаш забавление - да гледаш ТВ, да играеш на таблет, да решаваш кръстословица, дори да си драскаш върху лист хартия...и то какво остава да си говориш с хората, обаче като сте на различно мнение по дадена тема и всеки иска да си наложи мнението...карате се, ама сте принудени да живеете заедно и в един момент примерно склоняваш да се извиниш на човека или да си кажеш, какво пък толкова е станало и да си говориш нормално с дадения човек...зрителя най - вероятно като види кадрите един след друг, ще си каже - виж я пък тази, досега обижда, сега вече се мазни и говори все едно нищо не е станало...
Изнервяш се от най - малкото вътре, на което отвън може и да не обърнеш внимание...и се започва скандала, без това няма какво да правиш, поне да се поскарате, че да минава времето  Laughing

# 3 265
Тервел участваше в един сезон на ВБ...честно казано не си спомням как се представи, но мисля че не е бил скандалджия..

Не беше. Кротък е и си мълчи. Само като пийне става мааалко натопорчено  Wink

# 3 266
  • Испания

Честно казано ние тук плюем и слагаме квалификации за хора, които виждаме в една затворена среда и градим мнение за тях от паказаното в къщата, което не е съвсем редно.

Да си мълчим тогава.

Лара казала, рекла. Тя ако е читава, няма да изкряска "Боклук!", та това със затвореното пространство, обстоятелства и т. н. сме го слушали N-брой пъти.  Peace

# 3 267
Жана ми приличаше на Жар птица днес. Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много сполучлива визия и точно като за нея, дано да има и специалните способности на това митологично същество. Ако изобщо си спомням този сезон след време, то ще е заради нейното присъствие там и бръснещия полет, който направи в къщата. Тя си е моят победител в шоуто! Heart Eyes

Не гледам Жана внимателно,понеже имам работа.Но,по въпроса за Явор ми се стори,че чух тя да казва:"Първо правих едно,после имах разговор и стана това..."
Ако не маже сега положението, сигурно са я посъветвали да хване тази сюжетна линия.Според мен на определени хора им се дават разни задачи,защото знаят,че могат да се справят с изпълнението.
Скрит текст:
Така например могат да не спрат да провокират Миглена,защото тя може да понесе всичко.Но,според мен тъй като Жана показва много емоциите си,та мисля,че имаше момент на харесване от нейна страна.
Ути снощи така се беше оцъклил #Crazy.Много се смях като му падна долницата Laughing.И как грубо се опита да предизвика Борислав,чак го обвини,че едва ли не трябвало да се сбие,за да защити Емануела.Опитва се по всякакъв начин вече да ликвидира конкуренцията.
Жана го подметна и в началото, а после си го обясни напълно разбираемо - Явор се напъхал в леглото до нея и последвали едни разговори с ББ. Просто и ясно. А преди това вероятно е имало такива разговори на ББ и с Явор.  Mr. Green Гала може да е заклета романтичка, но аз и за момент не повярвах, че може да са пламнали някакви нежни чувства у който и да е от двамата.

# 3 268
Чета, днес сте "захапали" Ути.....    Laughing
Мен обаче повече ме "вълнува" тайната "интрига" на актьора......доста се почудихме снощи с мъжа ми защо, аджеба, така се държи това "момче"...    newsm78
Историята с ревнивата приятелка издиша отвсякъде.
първо, ако беше толкова ревнива, щеше да е в Бг с него.Или пък той нямаше да припари до шоу като ББ, където всички знаем и до разводи се е стигало.
Та, тази плява е точно за боклука.
За мен остават два варианта:
1.тайна мисия, и за зрителите включително.в договора му е включена клауза за повечко мъни, ако в даден момент вдигне съквартирантите си на балон, пък ББ ще се постарае да ги досъсипе.Идея нямам дали има точна уговорка да съсипе театрото, или просто му е казано да използва подходящата ситуация, за да направи панаира.На подобни мисли ме навеждат насълзените му очи, сякаш се опитваше да им внуши нещо като :"Аз не искам да съм гадняр и да ви причинявам това, принуден съм!".
2.влиза в шоуто да си прави реклама.отдавна не е снимал, подплашен да не забравят за него, търси начини да напомни изригващо за себе си, а какъв по-добър начин от ББ, почти няма човек бил в шоуто, който да е останал в забвение, ако желае да е на гребена на вълната.на това ми предположение пък ме навеждат неговите думи, че 10 години пазил личния си живот, стоял далеч от папараци, интервюта и журналисти, пък сега изведнъж се навира в едно от най-клюкарските и "мръсни" шоута, каквото е ББ.Тук и Господ да влезе, най-вероятно ще излезе очернен като Сатаната....    Laughing
Просто не знам за кой вариант има повече "тежести".

Доста се изписа по темата, всеки предполагаше по нещо.
Даде се коментар от журналистка, която казва, че и в живота си е такъв, обижда журналистите, били кретени...
Аз дадох откъс от негово интервю, където обяснява, че не искал да се снима в какво да е, отказвал 7 от 10 филма...
Та явно си има принципи и не иска да ги нарушава...
Както в живота избира в кои филми да се снима, трябва да му харесат, та от там да му хареса режисьора, да види какво друго е снимал...не желаел да участва в италиански сериали.. Да се снима в какво да е...
Та може би оплютата тук за въпроса си кака Лили, имаше право, като го пита дали защото те са непрофесионалисти, не иска да играе с тях...
Единственият логичен въпрос е защо изобщо е влезнал?
Не искал да се споменава Мел Г, Моника Б, голи сцени, та целувки...като не искаш да участваш в шоуто, стой си у дома...

# 3 269
Аз пак не разбрах какво са правили в леглото newsm78 В крайна сметка...що, имало ли е секс в къщата под някаква форма или не,м? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт