VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 698
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 285
..  а каква му е професията на Бъчваров всъщност? Не питам за образование (предвид коя е майка му, едва ли е останал без диплома в джобчето, нищо че акъла му е на шестокласник)...

Коя е майката на Ути? За професията му и аз се замислих вчера - готвач пред камера? newsm78
После се сетих, че май по едно време беше направил ресторант до Сатиричния, значи може и ресторантьор да е. Rolling Eyes

Завършила театрознание - 30 години (1960-1990)  несменяем  директор на дирекция "Телевизионен театър".  На мен лично цифрите и датите ми говорят доста.  Wink

# 3 286
..  а каква му е професията на Бъчваров всъщност? Не питам за образование (предвид коя е майка му, едва ли е останал без диплома в джобчето, нищо че акъла му е на шестокласник)...

Коя е майката на Ути? За професията му и аз се замислих вчера - готвач пред камера? newsm78
После се сетих, че май по едно време беше направил ресторант до Сатиричния, значи може и ресторантьор да е. Rolling Eyes

Завършила театрознание - 30 години (1960-1990)  несменяем  директор на дирекция "Телевизионен театър".  На мен лично цифрите и датите ми говорят доста.  Wink
Аз обожавах телевизионния театър. Peace Но Ути..... Confused

# 3 287
Сега разбрах Христо защо отбягва Емануела. Иска жена с поне 15 години по-стара и поне с 40 кила по-тежка. Ще взема да се пробвам  Joy Joy Joy
[/quoоte]
 Joy Успех ти пожелаваме дружно от форума и снимки ще чакаме...ама той пък може да не иска да се снима, пък и трябва да проучи фотографа кой е, какво е снимал...мани, мани

# 3 288
Роро продължава да е водещ в телевизия и да е геймър с геймърско предаване, предполагам, че има някакви хора със сходни интереси, които го познават/гледат/подкрепят, предполагам, че са малди, щото майка ми и нейното поколение не са геймъри. Организира и геймърси събития, така че явно има някаква относителна популярност.
На мен лично Роро никога не ми е бил известен с баща си, доста по-късно разбрах кой и какъв е баща му, известен ми беше като Роро от Интерактив по ММ.

# 3 289
  • София
Love!, покрай твоите размисли около конспиративните теории за Поведението Христово Grinning
се сетих, че се пропуска една дребна подробност. по образования и професия, Христо е режисьор Wink

# 3 290
В предаването на Гала с участието на Жана само двойният хонорар на Евгени е истина.
Всичко друго са лъжи-наркоманката Жана лъже, Гала, горката и тя се чуди колко още да се наведе, че да е удобна и да не я пенсионират предсрочно, другите в студиото и те за 5 лева играят като мечки в цирка, каквото им свирят.

# 3 291
Роро продължава да е водещ в телевизия и да е геймър с геймърско предаване, предполагам, че има някакви хора със сходни интереси, които го познават/гледат/подкрепят, предполагам, че са малди, щото майка ми и нейното поколение не са геймъри. Организира и геймърси събития, така че явно има някаква относителна популярност.
На мен лично Роро никога не ми е бил известен с баща си, доста по-късно разбрах кой и какъв е баща му, известен ми беше като Роро от Интерактив по ММ.

А, не знаех. Засичала съм го само по ММ, но тази тв нали я няма вече?

# 3 292
"От Куп - Поп, и от Поп- Куп. " дядо ми ,Бог да го прости, често споменаваше тази мъдрост.
100% важи за Деса и Утко.

# 3 293
и няколко забавни клипа от Господарите... Joy

Мазало при Ути...
http://gospodari.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%BF … 8-video36400.html

Детенцето е пич... Joy hahaha

# 3 294
А, не знаех. Засичала съм го само по ММ, но тази тв нали я няма вече?

Сега е в BOX TV, а самото предаване се казва NEXT TV, от профила му във ФБ го видях това, признавам си, това предаване не съм му го гледала, не ми е в интересите.

# 3 295
Love!, покрай твоите размисли около конспиративните теории за Поведението Христово Grinning
се сетих, че се пропуска една дребна подробност. по образования и професия, Христо е режисьор Wink

Намекваш Тоонев да се откаже от режисьорския стол и да върви да се целува с Емата?  Този развой на събитията много ще "допадне"  на жена му  Mr. Green  Ще следим във Фейсбук  Laughing

# 3 296
  • София
Чак сега ми дойде нета, та сега изказвам мнение за Жана.Жана се изложи.Личеше и,че не е добре, дали е друсана или недрусана е друг въпрос.Непрекъснато си замяташе косата ,а погледа и бягаше, точно, както човек който лъже, знае ,че лъже, но се надява другите да не разберат.

# 3 297

Намекваш Тоонев да се откаже от режисьорския стол и да върви да се целува с Емата?  Този развой на събитията много ще "допадне"  на жена му  Mr. Green  Ще следим във Фейсбук  Laughing

Еми та той си го предложи сам Торнев, да заеме ролята на Христо. Какво се учудвате....да си се чуди Добревица  Whistling

# 3 298
  • Испания
Чак сега ми дойде нета, та сега изказвам мнение за Жана.Жана се изложи.Личеше и,че не е добре, дали е друсана или недрусана е друг въпрос.Непрекъснато си замяташе косата ,а погледа и бягаше, точно, както човек който лъже, знае ,че лъже, но се надява другите да не разберат.

И се изтягаше на дивана.

# 3 299
  • София
Този Христо с толкова суперлативи го вкараха, а каква лимонка излезе ...

Много ми падна в очите.

Общи условия

Активация на акаунт