VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 714
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 3 300
Love!, покрай твоите размисли около конспиративните теории за Поведението Христово Grinning
се сетих, че се пропуска една дребна подробност. по образования и професия, Христо е режисьор Wink

Намекваш Тоонев да се откаже от режисьорския стол и да върви да се целува с Емата?  Този развой на събитията много ще "допадне"  на жена му  Mr. Green  Ще следим във Фейсбук  Laughing

Ами,че той Торнев сам си го предложи да се разменят, още при първите проблеми.За това и тогава писах, че ще се жертва в името на режисурата да поцелува фолка.

# 3 301
  • Испания
Той се жертва за колектива, не че нещо...

# 3 302
  • София
А, не знаех. Засичала съм го само по ММ, но тази тв нали я няма вече?

Сега е в BOX TV, а самото предаване се казва NEXT TV, от профила му във ФБ го видях това, признавам си, това предаване не съм му го гледала, не ми е в интересите.
Даже не съм чувал този канал...
Кои изгониха след манекенката?
Това вярно ли е?
http://m.blitz.bg/news/article/455600
Явор взе ли си договореното?

# 3 303
  • София
Този Христо с толкова суперлативи го вкараха, а каква лимонка излезе ...

Много ми падна в очите.
Значи явно са искали да предизвикат интерес. Иначе предполагам, нарочно казаха всички хвалби, защото психолога си му знае комплексите, и после го предизвикват и  виждаме нещо коренно противоположно  на казаното и очакваното.

# 3 304
  • София
Love!, покрай твоите размисли около конспиративните теории за Поведението Христово Grinning
се сетих, че се пропуска една дребна подробност. по образования и професия, Христо е режисьор Wink

Намекваш Тоонев да се откаже от режисьорския стол и да върви да се целува с Емата?  Този развой на събитията много ще "допадне"  на жена му  Mr. Green  Ще следим във Фейсбук  Laughing
хах, не. Мира никак не я харесвам, но не съм толкова гадна.
имах предвид, че може да си режисира играта извън сметките на ББ. знае, че всички са недолюбвани и наказанието по-скоро ще накара публиката да потрива ръце от кеф, че се гърчат.
а Мегануела е желязо и нищо не ги вади от обувките, ще изтърпят.
 Wink

# 3 305
  • Испания

Златарева и Бергендорф.

# 3 306
Кучето е казало, че ще изгонят Боби Sad. Ако спасените са Ути и Роро #2gunfire. Не искам и да си го представям, май няма да гледам довечера.

# 3 307
# 3 308
# 3 309
и няколко забавни клипа от Господарите... Joy

Мазало при Ути...
http://gospodari.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%BF … 8-video36400.html

Детенцето е пич... Joy hahaha

Ути към детето: "Ето да пробваш какво сготвих...искам да ми разкажеш какъв вкус има".
Детето след няколко гримаси и леко плюене на храната: "Леко подобен на пясък"... Joy Joy Joy

# 3 310
  • София
Аз Тервел с това ще го запомня - https://www.vbox7.com/play:61f0dfd12f . Да, не е бил скандалджия, но се оказа голям любовчия.  Laughing

# 3 311
Те за почти всеки, който вкарват го обявяват за супер известен.
Всичките поп фолк певици влизали в къщата са МЕГА звезди...Христо и той мега звезда,актьор, Глория най - известната манекенка...Торнев супер известен режисьор т.н....а пък ние се чудим какви са и ползваме гугъл, за да видим биографиите им.

# 3 312
  • Испания
Те за почти всеки, който вкарват го обявяват за супер известен.
Всичките поп фолк певици влизали в къщата са МЕГА звезди...Христо и той мега звезда,актьор, Глория най - известната манекенка...Торнев супер известен режисьор т.н....а пък ние се чудим какви са и ползваме гугъл, за да видим биографиите им.

То и чичко Гугъл ако нямаше информация за тях, нещата съвсем щяха да се оплескат.  Joy

# 3 313
След цялото безумно викане и пулене от страна на Ути, апогеят беше когато й изкрещя за последно на Емануела - "Ти си виновна за всичко!"
На това вече съвсем загубих ума и дума.  hahaha
Боже този наистина не е наред Shocked. Дано потърси специализирана помощ след предаването Peace. Аз пък направо се хванах за главата когато каза, че ще самосезира вип брадър срещу Емануела hahaha.Голям смешник е.

# 3 314
  • София

Златарева и Бергендорф.
Коя беше тази Златарева?

Общи условия

Активация на акаунт