VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 593
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 4 020
Факт.
Колажа е много готин. hahaha

# 4 021
  • Испания

Да си заминава вкъщи и да си търси ядрото. Във ВБ вече го няма.

# 4 022
Интересно би ми било на нея да и направят забележка, че пресушава бутилки. Дали ще облещи очи и ще каже, че е от друга вселена или?
Многа тъпо и дребнаво изказване, но от Ирина какво очакваш....

И то нееднократно. На Жана, на Емануела, на Борислав, а в същото време чашата е станала продължение на ръката ѝ.  Sick

ирина ми харесваше много в началото. хубава е  и излъчва някакво спокойствие. нооо сега виждам в нея как търси за какво да удар другия. това си е техника. Не става дума да се направи забележка за нещо а просто да се прави забележка. Ако ще за дишането. Таа притискаш другия човек смущаваш го и си отгоре. Имала съм такъв човек в обкръжението. Чрез забележки към супериорност и контрол Simple Smile такива хора просто търсят слаби места. Но не е толкова вакло черна ирина. Тоест не я намирам за опитен манипулатор . Миглена е дооооста по-печена/варена и желязна.

Абе извън темата отново. Гала защо е тоолкова младолика? Не остарява тази жена, не е мръднала. на години е като Миглена.

# 4 023
Абе извън темата отново. Гала защо е тоолкова младолика? Не остарява тази жена, не е мръднала. на години е като Миглена.

Защото си прави много процедури с рекламна цел. Всички новости, които рекламира в шоуто си, предполагам ги опитва. И живее доста здравословно. Peace

# 4 024
  • Испания
И генът е много важен.  Peace Аз имам съученички, които /казват го други хора/ изглеждат като мои лели.  Embarassed

# 4 025
И генът е много важен.  Peace Аз имам съученички, които /казват го други хора/ изглеждат като мои лели.  Embarassed

Важен е, но след една възраст гравитацията не прощава. Тя има интервенции на лицето - хиалурон, ботокс и пр. И специалистите, при които си ги прави, са най-добрите. Heart Eyes Виждала съм майка й - ами не е много младолика, не знам за баща й...

# 4 026
  • Испания
И генът е много важен.  Peace Аз имам съученички, които /казват го други хора/ изглеждат като мои лели.  Embarassed

Важен е, но след една възраст гравитацията не прощава. Тя има интервенции на лицето - хиалурон, ботокс и пр. И специалистите, при които си ги прави, са най-добрите. Heart Eyes Виждала съм майка й - ами не е много младолика, не знам за баща й...

О, да!  Пък и с д-р Папазова като част от екипа...

# 4 027
  • София
Мира Добрева, явно доста разнежена, пуснала снимка с текст "Моето момче. При своето момиче. Ура"

Гълъбчета  Mr. Green

# 4 028

супер изглежда. явно работят тези неща. хиалурон и ботокс ползват всчки но не всички изглеждат младо.
и Калканжиева изглежда супер по-добре отпреди няколко години.

За да сме на тема вип, много младолика е Рени въпреки, че е грубовата  и едра.

А за Жана леле много ме разочарова. Сега я гледах в на кафе мнооого е зле като човек. Просто недозряла вътрешно безсилна...изкара явор, че било само игра. Егати тъпата евтина игра.

# 4 029
Мира Добрева, явно доста разнежена, пуснала снимка с текст "Моето момче. При своето момиче. Ура"

Гълъбчета  Mr. Green

Ех, каква идилия! Не уважавам жените, които в името на благосъстоянието си търпят всичко.

# 4 030
  • Испания

Гълъбчета  Mr. Green

Ех, каква идилия! Не уважавам жените, които в името на благосъстоянието си търпят всичко.

Да са живи и здрави! Чудя се Мира как можа да даде интервютата, които се появиха след влизането на Тоонев в къщата. Ама като съм я гледала в "Денсинг старс", какво ли се чудя?   Tired

# 4 031
Роро е теле, а Торнев - козирог

Миглена е телец ма на ръба с близнак. трябва да й видя другите планети. Моят мъж е на 21 май  и са ми познати тия типажи.  

Нищо близнашко не виждам в нея, близнаците си менят мнението по 200 пъти на ден (поне). На ръба е, но е заорала здраво копитцата в Телеца, виждам, че има и меркурий в Телец, но Венера-та й е в Близнаци с тежки аспекти към Марс, Уран и Плутон от където идват 4-те брака със сигурност.
Ето й картата ако някой разбира много от астрология
Скрит текст:

# 4 032
  • София
Снощи не можах да гледам епизода. Кои са изгонените от къщата?

# 4 033
  • Испания
Снощи не можах да гледам епизода. Кои са изгонените от къщата?

Торнев и Роро

# 4 034
Торнев и Рорито..

Общи условия

Активация на акаунт