VIP Brother 2016 - тема 7

• 298 525
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 4 125
  • София
Винаги трябва да има враг и в случая Емануела им се стори най-удобна под извинението за чалгата и самата тя прекали с това, че е спешъл.

# 4 126
отбелязвам, за екипа на Ирина, че Кошлуков също е от Пазарджик  Mr. Green

И Лорда също.

# 4 127
Емануела я открих с участието й в черешката на тортата. И там се държа нормално, добродушно...допадна ми с две думи. Добър човек изглежда, не е съскаща усойница, пръскаща злоба.
Божеее, тя там не спря да се натиска на Джино. Изобщо не мисля, че се държа толкова добре. Но в компанията на Гери Дончева и цялото й театралничене, не се  учудвам, че Емануела ти се е сторила супер  Laughing Купонджийка е, използва много добре камерите и флиртува винаги с тях, винаги е в центъра на събитията, което на мен ми допада. Но понякога преиграва с желанието мъжкото внимание да е изцяло към нея.
ПП. Вчера е имала участие в София и е била със сериозна охрана от Продукцията. Сигурно, за да е изолирана и да не разбере инфо от външния свят  Laughing Laughing

# 4 128
  • София
Христо как така изведнъж е приел нова роля.  Thinking

Скрит текст:
За мен няма по-трудна и инатлива зодия от козирозите,имам много близки наблюдения и над мъже и над жени, пък вие каквото искате си мислете и ми казвайте,че нищо не разбирам.  Laughing Peace Аз съм риби и също съм много изненадана от Ути.  ooooh!

# 4 129
Христо как така изведнъж е приел нова роля.  Thinking

Скрит текст:
За мен няма по-трудна и инатлива зодия от козирозите,имам много близки наблюдения и над мъже и над жени, пък вие каквото искате си мислете и ми казвайте,че нищо не разбирам.  Laughing Peace Аз съм риби и също съм много изненадана от Ути.  ooooh!
Как можа да го кажеш това за козирозите. Joy hahaha
Въпреки, че и съпруга ми мисли така.Да му се чудиш на акъла откъде си го е помислил.

# 4 130
Емануела я открих с участието й в черешката на тортата. И там се държа нормално, добродушно...допадна ми с две думи. Добър човек изглежда, не е съскаща усойница, пръскаща злоба.
Божеее, тя там не спря да се натиска на Джино. Изобщо не мисля, че се държа толкова добре. Но в компанията на Гери Дончева и цялото й театралничене, не се  учудвам, че Емануела ти се е сторила супер  Laughing Купонджийка е, използва много добре камерите и флиртува винаги с тях, винаги е в центъра на събитията, което на мен ми допада. Но понякога преиграва с желанието мъжкото внимание да е изцяло към нея.
ПП. Вчера е имала участие в София и е била със сериозна охрана от Продукцията. Сигурно, за да е изолирана и да не разбере инфо от външния свят  Laughing Laughing

Говоря, че не усетих злоба. Не ми пречи, че се е натискала. Усетих я като народен човек, както се казва...земна, нормална, незлобна ... Когато показваше дома си в началото на предаването, разказваше, отговаряше на въпросите... Това са моите усещания и впечатления за нея.

Това, че е искала да е център на внимание, макар че моите впечатления не са такива, това прави ли я злобна, прави ли я лош човек? Суетна, не злобна...

# 4 131
В последната мисия най-много ме изненада, че Михов позна песента на Икебаната. И само не ми казвайте, че някой слуша Икебаната, камо ли песента му да е популярна и "хит". ooooh!
Торнев пък позна песента на Гери Никол?! Гери Никол не спада ли и тя към света на чалгарките, който според г-н Торнев е излишен? Странно как изобщо се е "пръкнала" в ума му, като са от различни планети?.Thinking
Но е възможно да е имало подсказванки отстрани, които са изрязани от кадър.

Макар, че и асцендентът лъв сам по себе си носи царственост и  изисква по-особено отношение от околните.
Скрит текст:
Освен това Асцендент в Лъв се счита за един от най-силните (като зодиакално влияние) асценденти и се смята, че може да изземе функциите на Слънчевия знак. Peace

На някои от песните и заглавията не уцелиха ама карай...

# 4 132

Говоря, че не усетих злоба. Не ми пречи, че се е натискала. Усетих я като народен човек, както се казва...земна, нормална, незлобна ... Когато показваше дома си в началото на предаването, разказваше, отговаряше на въпросите... Това са моите усещания и впечатления за нея.

Това, че е искала да е център на внимание, макар че моите впечатления не са такива, това прави ли я злобна, прави ли я лош човек? Суетна, не злобна...
А моля, моля - никога, никъде не съм я наричала злобна. Аз също я харесвам. Дори много си промених мнението за нея от ВБ. Това, което имах като медиен образ е далеч от това, което виждам. Но съм далеч и от мисълта, само защото си отстоява позицията и това "ме кефи", да си затварям очите за неща, които не ми харесват и само да я възхвалявам.

# 4 133
  • Тра-ла-ла

Джулая, тези снимки вече ги пуснаха. Няма нужда като папагал да повтаряш.
Верно ли са ги пускали тези снимки?! Извинявам се, че не помня и не следя всичко, пускано през всичките над 1400 страници Mr. Green Ще ми простиш ли?! Laughing

# 4 134
 Joy
Пак ли Мари?
Мъка, мъка.
Забелязвам интересна тенденция. Колкото повече се плюе по Емануела, толкова по-възвишени и интелигентни се чувстват обиждащите я  Outta Joint
Щом това ви кара да се чувствате по-хай ...  Whistling

Не слушам чалга, не познавам песните на Емануела, но пък и изобщо не ми пука. Не съм предубедена към нея, оценявам я по държанието й в къщата, а не по това извън нея.
+1
В анкетата гласувах, че харесвам Емануела и не слушам музиката ѝ.

# 4 135
Аз не харесвам Емануела. Като участник във ВБ също не ми харесва, въпреки, че монтажите които показват за нея са готини, а на фона на останалите хептен.

Не слушам чалга, през повечето време дори забравям, че съществува. Последно по телевизията мисля, че гледах Крум и негови песни предполагам заради Сървайвър.  Тук във форума може би да съм чула нещо покрай компроматите, но не ми е направило впечатление.
На таралежа и крачетата на Луна обикновено ми става смешно - какво има да се възмущавам. Във всеки стил си има комерсиални неща - голяма работа.  

Та, не съм съгласна, с мнението ти Лиляна, че чалгата е навсякъде. Около мен навсякъде има предимно тежка музика. Лично аз слушам метъл от 90-те и някакви нови инди неща от Великобритания последните 4-5 години, в професионалният ми живот хората също слушат почти и само тежки неща.  Работя в ИТ сферата и често всички около мен са със слушалки и си знаем кой какво слуша. Имах един колега, който не просто слушаше Блек и Дет метъл той ръмжеше докато ги слушаше  Joy Joy Joy

Допълвам: Когато казвам слушам имам предвид целенасочено слушане на музика - не минаване през магазин и чуване на нещо по радиото или в такси и т.н В анкетата също съм имала предвид такова слушане.

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 11:44 от Alcarin

# 4 136
  • София
Емануела има много прибрано поведение във Вип Брадър, предвид на какво е способна. Гледала съм я в бтв, някоя от сутрешните им уикенд програми, говореше за визитата си в Щатите.....просто безмълвна ме остави. Не мисля, че е лошо момиче, или пък глупаво,  но личният й живот й е слабо място, а тя, отгоре на всичко, винаги е държала всички да са осведомени за него в излишни детайли.

# 4 137
В последната мисия най-много ме изненада, че Михов позна песента на Икебаната. И само не ми казвайте, че някой слуша Икебаната, камо ли песента му да е популярна и "хит". ooooh!

Икебаната сигурно има 2-3 песни и всичките са хитове...  Laughing  Не, че някой ги слуша, но са достатъчно известни... Специално тази я изпълняваха и в Капките от Ненчо Балабанов, играе се специфично събирането на съчки и за мен, заедно с Макарена, е най-разпознаваемата от всички, които им пуснаха...

# 4 138
  • гр. Шумен
Винаги трябва да има враг и в случая Емануела им се стори най-удобна под извинението за чалгата и самата тя прекали с това, че е спешъл.
Поправете ме ако греша, но във всеки сезон на брадъра имаше досега поне по един представител на чалгата и аз нямам спомен срещу тях да е имало такова масирано нападение главно на основание, че са чалгари. Хем сред останалите участници имаше представители на конкурентни музикални жанрове (естрада, съвременен поп и т. н.), дето можеше да се заформи хубав сеир. Баш пък Емануела да припознаят изведнъж като чалга-враг! Според мен, въпреки че има основание да не харесва голяма част от народа и тя се държи доста нахално и обижда ("смотаняците" не беше комплимент, нали?).

# 4 139
  • Испания
"смотаняците" не беше комплимент, нали?

Не. Само назоваване на реалността.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт