90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 533
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Петя вегетарианската пица да е без кашкавал, сирене, царевица, грах и т.н. подобни  Wink нали знаеш

# 136
  • София
Но ме, да, знам, ама да видим дали ще бъде изпълнимо... (понеже една колежка иска да черпи... Иначе щях да си хрупам хляб с лютеница...) Ще видим днес колко ще съм режимна.  Wink

# 137
  • Бургас
Добро утро,

Жмъцунка, адашче мило, ще мине! Само страхът е голям.
Скрит текст:
ММ също е за интервенция, само че на рамото. В Турция бахме на преглед и се оказа, е има стара травма на дясното рамо - скъсани раменни връзки, и ще трябва да се слагат платинени връзки, защото вече не могат да се зашият. Разстоянието между тях е 4 см.

Гушкам те за кураж и късмет!

Мамексче, не можа ли, душко, да го вирнеш туй краче нейде в колата, за да не отича?

Цикламеното ми меню за днес е:
З - круша
О - карфиол и моркови с КМ и ВОНЯЩО  КОЗЕ hahaha hahaha сирене на фурна. Грух, грух Joy Салата
зеле и моркови.
В - или от същото или .... newsm78

Начииии, като вА събера Сичкити мразещикозесир'ни, начело с Джулиетка и Демитууу, и като ви отрежа само по 1 кв.см. сиЛИнцИ, и като почнетИ послИ да мА молитИ за ощИИИИИ, мЪ нямаааааааа, нямааааааааа. ШИ ВидитИ тУгИз, че кот ви пей радиотУ туй е! Joy Joy

# 138
  • Targovishte
ПЕТЯ  Hug Hug Ако говорим само за тази поредна врътка, която почнах на 1 септември, към днешна дата свалените килограми са 7,300. Благодарение на нашия ЛЪЧКО , който беше преди време в темата, грамажите ги имам на един екселски файл и ако искаш, дай имейл на лични да ти го пратя. Не знам друг начин.
Всъщност да пробваме така - от този линк може би ще може да се свали

http://dox.bg/files/dw?a=5c9327bf72

# 139
  • У дома
Добро утро другарчета, ей нямате изчитене Hug
Ирка, Пешеходче Hug bouquet
Гледам снощи за козето сирене си говорите, и аз бях като Жулка и Мими смеех се на ММ как ще яде тоя миризлак, докато не открих Чеврето, малееее, ако има кой да ми го купува само това ще ям Blush Blush Blush Лили пък като опита кашкавала повече не иска от другия, а тук в Норвегия продават кози кашкавал, но е сладък, няма го никъде по света (може би евентуално в другите Скандинавски страни), но си е типичен за тук, та той се хапва на препечена филийка или сухари с конфитюр - страшно популярен за следобедна закуска, особено в детските градини, мнооого е вкусно, хайде ще ви сложа снимки на тези неща, и ако си ги намерите пробвайте ги Hug
Скрит текст:
Първият е сладкия кашкавал, който го ядат със сладко
Това е моя фаворит, но ми е малко скъп, дори и тук

Това е кашкавала фаворит, изместил глупавите BabyBel-и на дребоса
Жгмъцка, стискам палци всичко да мине Hug
Мамексче, ти още ли не си се прибрала Laughing
Деми, откъде ги намираш тия луди котки Sunglasses
Курдов, много малко хапваш сигурно Rolling Eyes
Доукс, добре дошла, можеш да си пишеш менютата, за да си сигурна че не грешиш в началото, успех Peace
Деси Hug
Скрит текст:
Лилчи е добре, тази седмица е "Седмично дете" в детската, и какъвто е нарцис, обожава да е център на внимание, та тази седмица ме буди още в 7 да е водя на детска, на двата входа са разлепени нейни снимки и умира от кеф още с влизането Crazy
На всичкии мнооого  Hug Hug Hug
Ако има болни да се оправят Peace
Лек и усмихнат денн bouquet

# 140

Деси Hug
Скрит текст:
Лилчи е добре, тази седмица е "Седмично дете" в детската, и какъвто е нарцис, обожава да е център на внимание, та тази седмица ме буди още в 7 да е водя на детска, на двата входа са разлепени нейни снимки и умира от кеф още с влизането Crazy

Много интерсно звучи Гени, ако имаш време , ще се радвам да разкажеш по- подробно. А кашкавалите бих ги опитала с удоволствие, ще се оглеждам тук във веригите.Много  Hug Heart Eyes на теб и на Лиленцето Hug

# 141
  • У дома
Извинявам се за спама, Инджи, хайде може и на други да е интересно Hug
Скрит текст:
В детската им организират "седмично дете" от края на октомври. Всяка седмица избират едно дете, дават му куфар от детската в петък, и за понеделник ние, родителите заедно с детето избираме нейни играчки, които да занесе и да покаже на другите хлапета. Правят го с цел да си разнообразят ирачките, с които играят и да не им омръзва, пък и да имат някакво забавление хлапетата. В понеделник занесохме куфара, да де Лили си го мъкнеше, пълен с нейни играчки, имат една голяма стъклена витрина и детето заедно с учителките подреждат нейните играчки във витрината след това се заключва. До сряда хлапетата само гледат играчките от витрината, в сряда и четвъртък им отварят витрината, седмичното дете сяда до една мини маса с наредените играчки разказва и дава на другите деца да ги разгледат и да си играят с тях. След това пак се прибират във витрината и в петък ние си взимаме играчките, а куфара се дава на следващото дете, да носи играчките в понеделник. За да се знае кое е детето, на двете входни врати на групата им има големи плакати със седмичното дете разлепени още от петък. В сряда ИЛИ четвъртък докато играят с играчките им дават смуути, пускат им машина за сапунени балони и музика Laughing

# 142
Добро утро  Heart Eyes
Снощи едва оцелях много ме боля стомаха ...бях почнала да си пиша завещанието  ooooh! ooooh!
Спаси ме едно ментово бонбонче  Praynig Shocked Болката се получи от едни хапчета заради запека, които взех ...повече няма да повторя от тях  #Cussing out #Cussing out
Днес бива ...за сега  #Crazy #Crazy
Курдов ...260 гр. за обяд САМО  Shocked Shocked Не ме разбирай погрешно, нищо не казвам за теб ..чудяя се на мен си ...на мен вчера 300 гр. ориз ми бяха малко за обяд  Crossing Arms Tired
Гени много интересно това за детенцето ...каква е целта  newsm78 Аа, ти си писала преди мен Simple Smile
Днес съм на хляб от лимец + кьопоолу и салата зеле и моркови  Crossing Arms Вече съм гладна  #2gunfire
За вечеря не съм "творила" нищо и ...се чудя какво ще е ...искам халва ама ...не знам ...колко да изям ..много калорична  ooooh!

# 143
  • Русе
Начииии, като вА събера Сичкити мразещикозесир'ни, начело с Джулиетка и Демитууу, и като ви отрежа само по 1 кв.см. сиЛИнцИ, и като почнетИ послИ да мА молитИ за ощИИИИИ, мЪ нямаааааааа, нямааааааааа. ШИ ВидитИ тУгИз, че кот ви пей радиотУ туй е! Joy Joy
Joy Joy
 smile3534
Че ако и добавиш чаша....., напрау може и да забрая, че е кози...  Joy
 Heart Eyes Heart Eyes

Хеллоууу  Crazy
Сис  Heart Eyes в тоя час дет си питала, може и да съм сънувала вече... Laughing
Вангобиии ееех, животец, какво ли ще ни поднася.... Нарадвай се на момъка на макс.... Heart Eyes Heart Eyes

Които са у дома - да не се претоварват с домакинска работа! Hug
А, туй ми Ареса, ми глеам дан са претоварвам...  Flutter  Grinning
Гени представям си тантурка ква е звезда там...  Crazy  Heart Eyes
Ох, опасни са, знаят как да забавляват деца и това си е....  Whistling

Тъйй, хайде, мноого усмихнат ден на всички, и успешен, който е по задачки...  Hug Hug

# 144
  • София
Гени, страхотно звучи  Heart Eyes

# 145
 Гени вярно пътя беше " девет дена път с камили "  Joy, но ММ караше много умерено и внимателно ,всяко рязко спиране и тръгване е проблем  Close.
  Иринитке бях душа с вдигнат крак по време на целия път-бях се опнала на задната седялка в цялата си прелест и баджак  Flutter,но пак е проблемно  Crossing Arms.
  Както и да е,пих си кафето в нас,кукнах се в 6 по болничен график  Crazy,а аромата от днес е на прясно изкъпан и парфюмиран с Дюн мъж  Heart Eyes-мойто си е най хубаво  bowuu Sunglasses Peace,мани ги тез докторчета  Joy Joy.

# 146
  • Оптимист по принуда
Здравейте  Hug

Жгмъци, с теб сме, ще мине като на сън  Hug Praynig
Ирка, много труд се изисква от страна на всички - учител, родители и дете. И много последователност. Аз лично ще го считам за голям провал, ако детето ми един ден не може да разговаря нормално с роднините си на майчин език. Опитвам се да разграничавам нещата, като й обяснявам, че вкъщи говорим на български, навън на английски. Но естествено английският в момента набира скорост, вкъщи когато си играе, си говори на английски. Дано успея да балансирам.  Praynig
Вангобчее, чак и аз се вълнувам като разказваш за възмъжалото дете  Heart Eyes. За теб си е бебчо още, нали  Hug Hug
Миленски, дано не прави спазъм  Praynig. Как нямат край тези кашлици  #Cussing out. Малката още е със запушен нос, не е кашляла през нощта, но хремата си е налице  ooooh!. А капя и макситрол...
Курдов, чудно двучат тези оризи, само че мисля, че ще озверееш. Защо не сложиш по купичка царевица в салатата?
Doux, добре дошла  Hug
Ничия, тя ходи ли вчера на градина? Имам чувството, че там се завърта порочният гръг. Аз се надявам сега моята като е ваканция да закрепне Praynig. Оздравявайте вече  Hug Hug
No, и аз всеки ден се чудя какво да ям и все едно и също въртя. Simple Smile
Начи, Иринитко, яс не твърдя, чи ний хубаву, просту винаги има лека миризмица на козица  Mr. Green
Генни, много готино това с дете на седмицата  Heart Eyes. На нас пък ни дадоха градинския мечок Фреди да се грижим за него и после да пишем в 'паспорта' му какви приключения е имал с нас.  hahaha
Джулка  Hug
Инджи, Hug
Мамекс, Hug

Днес ще закуся круша, на обяд ще е пиле с лук и салатка, вечерята не съм я измислила  Thinking

От моето детство, велики  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 11:40 от demmy.

# 147
  • Русе
От моето детство, велики  Heart Eyes

И от мойту, и от мойту....  Whistling
Тряа да видиш шушулка как върти дупето в момента...  Joy  Joy
И от нейното детство ще стане май....  Mr. Green
 Heart Eyes Heart Eyes

Много е трудно в друга държава да се поддържа майчниния език... Flutter

# 148
  • Оптимист по принуда
О, Джулка и моята наостри ушлета и взе да потропва  Heart Eyes hahaha

# 149
  • Берлин
Бързо меню за днес давам и изчезвам - банан, о и в - зеле с моркови на салата + картофена яхния с грах, много моркови и бейби царевички...

Гушки...

Общи условия

Активация на акаунт