90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 526
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
О, Джулка и моята наостри ушлета и взе да потропва  Heart Eyes hahaha
И аз потропвам под бюрцето, обаче си я пея на ум, щот в офисЪт няк'си не Оди hahaha Joy  Crazy

# 151
  • Оптимист по принуда
О, Джулка и моята наостри ушлета и взе да потропва  Heart Eyes hahaha
И аз потропвам под бюрцето, обаче си я пея на ум, щот в офисЪт няк'си не Оди hahaha Joy  Crazy
Е, какво толкоз- боцваш една китка на ухо и една червена пола и 'пОкажи на тия Ора кък са прай'  Joy Joy

# 152
 newsm45  Хора от 2 дена нещо мнооого ме удари глада. Снощи прегреших онзи ден пак Sad Резулатта е налице тази сутрин като се премерих. 1 кг нагоре Sad
Нещо много трудно ми е тези дни да се мотивирам. Притеснявам се много и се чудя как да се мотивирам пак. Имате ли подобни слаби моменти( кой няма де ) и как се справяте с тях?
Иначе днес съм на въглехидратен ден и съм на домашно приготвени бутер кроасанчета

# 153
newsm45  Хора от 2 дена нещо мнооого ме удари глада. Снощи прегреших онзи ден пак Sad Резулатта е налице тази сутрин като се премерих. 1 кг нагоре Sad
Нещо много трудно ми е тези дни да се мотивирам. Притеснявам се много и се чудя как да се мотивирам пак. Имате ли подобни слаби моменти( кой няма де ) и как се справяте с тях?
Иначе днес съм на въглехидратен ден и съм на домашно приготвени бутер кроасанчета
Естествено че имаме и сме имали слаби моменти, поне за себе си мога да го гарантирам, както мога и да гарантирам, че при желание дори и с тези слаби моменти се постига отслабване. Не мисля, че някой е машина или робот и никога и по никакъв повод не е криввал от правия път  Wink Не се отчайвай и в никакъв случай не губи мотивация  Hug
Първо си отговори на въпроса от какво са породени тези прегрешения, дали защото си гладна, а това е възможно ако порциите ти са прекалено малки. От друга страна може да прегрешаваш от чиста лакомия, тогава просто трябва повече упоритост и инат или пък мотивация като например погледни си някоя стара снимка, на която си с повече килограми и се запитай "Искам ли отново да стигна до там?", гаранция, че мотивацията ти веднага ще дойде  Hug На следващо място може просто да имаш от онзи вид емоционално хранене или пък момент, в който не можеш да контролираш себе си и желанието си за храна. Случва се. И на мен ми се е случвало, когато правех първата врътка. Просто се стараеш да не гледаш назад и в следващите дни да продължаваш според диетата. И ще се получи.  Peace

Не помня дали си казвала колко килограма искаш да свалиш, но знай че при по-голямо тегло се свалят и повече килограми и съответно при по-ниско тегло ще свалиш по-бавно и по-малко.

# 154
  • У дома
Деми, Жул Hug Така е трябва да се занимават дребосъците smile3539 И ние сме от танцьорите Laughing
Това за дечицата в чужбина е наистина кофти, ние също сме по-добре на норвежки, при все че и английски учат в детската, БГ ни е трети език, а от миналата седмица казва на баща си "Ола амиго" rotfImbo Ще и се спира "Дора". Деми, и аз съм на твоето мнение, ако моето дете не знае майчиния си език ще го приема за личен провал.
Албена, лично за мен бутер тестото не ок за Вгх обяд Peace Всеки има момент когато му писва, но ако ти е първа врътка, гледай да са минимално тези моменти, защото се сваля най-най-много първият път, след това резултата е минимален. Защо си се демотивирала, глад ли усещаш или си хапваш за спорта? Да не би да хапваш малко, пробвай да разнообразиш ястията, аз така успявах да устискам на изкушението, просто си хапвах за всеки отделен ден нещо наистина вкусно и си чаках деня с нетърпение, по-малкото зло е да прекалиш с количеството режимна храна, отколкото да минеш на "зърнена" диета Peace Хайде стягай се с теб сме Hug

Но, писали сме заедно Simple Smile

# 155
Като ви знам какви любители на котаните сте и не можах да се въздържа да не ви го покажа това клипче:

https://www.facebook.com/funnypetslove/videos/877222709079125/

# 156
ой, сладурчета мамини хубави  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Съседската дворна котка онзи ден ни доведе цели четири подобни мъници. Сега живеят у нас, направихме им специална къща от един кашон от TV, вътре застлан със старо одеяло. Големи са пакостници, но са страхотни сладурковци  Heart Eyes

# 157
Гени страхотно, наистина е много хубаво измислено за забавлението на децата Heart Eyes Hug
Албена всеки има такива моменти, продължавай смело напред - когато неистово ти се хапва започвай да мериш тесни гащи и поли hahaha, лакирай се
 , или с нещо друго се разсейвай Hug
Заната салдурчета Hug

# 158
  • Бургас
Zanatka, големи сладурковци Heart Eyes
Ако мога ще прибера всички бездомни котЯта.
Голямата ми казва:"Само да не станеш'crazy cat woman'.

Албена, всеки е имал и все още ми такива моменти. No me и Genni, са написало много
добре!

Genni, вземи ми един автограф от зведата, плииииийз  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 159
  • Русе
а от миналата седмица казва на баща си "Ола амиго" rotfImbo
Joy  Joy
Ох, не, ша падна под масата.....  Joy

Албена, всеки има такива моменти, Но ме и Гени са го написали много добре!  Важното е да не се демотивираш и да изпаднеш в порочен кръг, от който трудно се излиза! Hug Hug

Заната гоуеми суадурии...  Heart Eyes Heart Eyes
Хайде, кофиии  Whistling

Aко някой е на чай  Flutter

# 160
  • Бургас
Джулкееей, аз съм на мента, грасиас (и аз кът Тантуринка) Crazy Crazy Heart Eyes Joy

# 161
  • У дома
Оф, наядох се и ще гръмна, направо да ме е срам да кажа колко съм яла, след вашите мини порцийки тука Blush Да взема да пийна кафенце лии Whistling
Иринитке, на теб спешъл афтограф ще взема hahaha Joy
Жул, смей се ти, но като му го каза, той тъкмо влиза от работа и тя, "татееее, татееее, след като и обърна внимание тя изтреля "Ола амиго"", и той ме гледа въпросително, а аз шах Crazy Голям дивак е Laughing

# 162
  • Русе
Джулкееей, аз съм на мента, грасиас (и аз кът Тантуринка) Crazy Crazy Heart Eyes Joy
Сигурна ли си, че е чиста мента, чай??  Mr. Green
 Joy  Joy
 Heart Eyes

Гени, сладурка е!!!  Heart Eyes Я зими пийни кафенци, вий колко часа сте назад от Бг, всъщност има ли часова разлика?

# 163
Олее, У-НИ-КА-ЛНИ  Heart Eyes Heart Eyes Много сладки Simple Smile Колежката преди малко дойда да ми каже, че имаме ново коте в двора Simple Smile Аз вече знаех много ясно  Mr. Green Mr. Green
Наядох се и ..даже малко преядох със зелето, разкопчах дънките и това е  Mr. Green
Гении ще умра от смях  hahaha
Взимам си чайче, че днес не съм добре със стомаха  Crossing Arms

# 164
  • У дома
Час назад сме, вече пийвам едно редичко кафенце, че от тези вашите ще бодувам цяла нощ Whistling

Общи условия

Активация на акаунт