90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 660
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Курдов, сърце нямаш, хрупам моркови и се облизвам на баницата. Simple Smile

Днес банан, ябълка, ядки, зелена салата с маслини и домат и салата моркови.

# 331
  • Русе
Курдов, поне утре не прави воден ден, а мини на белтъчен  Peace

# 332
  • Русе
Курдов, бях се притеснила за теб!  Hug Ех, какви вкусотийки...  Crazy
И аз като Деситу, мисля да не правиш воден утре!
Пази си здравето! Под много стрес си и с това оскъдно и непълноценно хранене.....

Мииимиии, другитииии Whistling

# 333
  • Targovishte
ЖГЪМЦ, СИСИ  Hug Hug Hug
ДЕСИ, ДЖУЛ  Hug не мога да си го позволя след последните ПЛЮСИЩА, за съжаление  Cry

# 334
  • Русе
ЖГЪМЦ, СИСИ  Hug Hug Hug
ДЕСИ, ДЖУЛ  Hug не мога да си го позволя след последните ПЛЮСИЩА, за съжаление  Cry
Тези 4-5 кг тежат ли ти? Чувстваш ли се здрав? Ако толкова не ти тежат, започни ДА СЕ ХРАНИШ! Този глад ще избие на някъде, недай си боже....Тези плюсища не са случайни...

# 335
  • Targovishte
Не, не ми тежат. Въпросът е че изпусна ли му края качвам с космическа скорост. ooooh!

# 336
Добър вечер и от мен  Hug
Идвам за отчет    Flutter
Вечерях нещо като домашен катък от извара, кисело мляко и сирене ...не го притеглих но не беше половината от обяда  Embarassed не, че не можах да го изям, но ...сега ми е гузно ...можех да спра на половината ...катъка го бях объркала със салата от домашно зеленце и морков с магданоз ...Аз нали ви казах, че изварата ми е от ферма ...обаче там правят само кашкавал ...не и сирене ...и явно изварата е кашкавалена ...може би  newsm78 Това го разбрах скоро ...и се сетих ...като се наядох ...не знам за диета, колко е полезна кашкавалената извара .... ooooh! май ще трябва да казвам на баба да не взима повече .... #Cussing out
За утре си направих ризото ... ще ям за обяд и за вечеря  Tired
Курдов ...аз ако съм на теб няма да се мъча с воден ...каквото и да свалиш явно си го качваш после, щото тялото ти се пази и запасява ...според мен и да имаш + след белтъчния ще е много по малък от плюса, ако направиш воден и след това белтъчен, освен това без воден ще изчистиш плюса по-лесно ... Peace
Чакам котенцето за лека нощ вече, ще гледам пак "Кухня"  bowuu

# 337
  • Русе
Не, не ми тежат. Въпросът е че изпусна ли му края качвам с космическа скорост. ooooh!
Ами, тогава, казваш си така- чувствам се добре, ще балансирам в тези граници, няма да гладувам. Това качване веднага, след като почнеш да се храниш нормално, е имено от постоянния глад. Няма смисъл да гладуваш три месеца, и полсе каквото си свалил да го качиш, и пак 3 месеца да гладуваш и така цял живот.
Опитай се да намериш баланса. Ще ти е трудно, но ще се научиш.  Hug

# 338
Закъсняваааам за Утчета -изядох си чернокопа със салата от краставици,маслинки.
Курдов и аз съм към групата,която ти казва да не правиш воден утре Simple Smile
Деми много,много те Hug Hug,както казва Иринита силни сме и ще се измъкнем,горе главата Heart Eyes
Аги кашкавалената извара е по-хубава,така че продължавай да си я хапваш Hug
Мамекс Жгмъц и Папурче - утре да сте много,много по-добре от днес Hug Heart Eyes
Хубава вечер!!!! Hug Hug Hugи забравих Джулс много хубаво парче Hug Hug
И още нещо и аз като Мамекс не виждам аватарите на Джулс,Деми,Курдов и Аги -не съм през телефон newsm78

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 21:39 от Indji11

# 339
Ето ме и мен, до сега бях на Хепи и хапнах скромно, суши хрупкава скарида, салата със сирена и грозде и три кюфтенца с коноа плюс ефна малка бира, очаквам двойка...днес много тежък ден, утре пак командировка!:)

# 340
  • Русе
Мимчо, заради сирената и скаридата - имаш една единичка към твоята двойка, а и ти не си на режима Hug

# 341
  • Русе
Ето ме и мен, до сега бях на Хепи и хапнах скромно, суши хрупкава скарида, салата със сирена и грозде и три кюфтенца с коноа плюс ефна малка бира, очаквам двойка...днес много тежък ден, утре пак командировка!:)
Бая си омесила фронта...  hahaha
Хайде, немаш двойка, както каза Деси, нали не си на 90дд.  Flutter
Почивай активно!
Инджи, Деси  Hug

# 342
  • Targovishte
Благодаря момичета, но и този воден ден ще го направя, ако ми издържат ангелите  Praynig Направо не ми се мисли къде ще се крия утре вечер, щото и тъста заяви участие в кулинарната надпревара между жена ми и тъщата ooooh!

Сега, прясно изкъпан, си лягам, че чувам тежките стъпки на Оная.

Давам завивки и казвам
Лека нощ на всички  Hug Hug bouquet bouquet bouquet

# 343
  • Русе
Курдов, ние с най-добри чувства, но все пак ти си решаваш  Peace
Аз пък си чакам котето от Деми  Peace Flutter
Джулс  Hug

# 344
Инджи вярно и на Курдов и Аги избягали аватарите  hahaha .

Общи условия

Активация на акаунт