90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 641
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Кажете някаква манджа за варива  newsm78

Стига съм яла всяка вечер сирене и салата.

# 316
  • Русе
Кажете някаква манджа за варива  newsm78

Стига съм яла всяка вечер сирене и салата.
Да, и то кози нали?  Joy  hahaha
Миии, картофена яхнийка с грах и малко ориз, бобец, лещичка, пълнени чушки с ориз и/или булгур, зеуе с ориз, праззз с ориз......  Whistling

# 317
Здравейте . Днес ми е 17 ден и застоя е пълен. Цяла седмица само-200 грама  smile3515 smile3515
Днес ми е ден за протеини
З-банан
О- салата с риба тон,  зеле , домати , краставици
Трябва ми помощ за вечерята. ММ ще ме води на пицария  newsm51 но въпроса е какво да ям аз в това заведение. Салата ? Пържола? Какви са ми вариантите (За Верди става въпрос)

# 318
  • У дома
Вили Hug Как е Машинка и баткото Hug
Жулке, пак си ги глезила с кафенце
Албена, аз бих хапнала една пържола и зелева салатка Peace

# 319
  • Русе
Трябва ми помощ за вечерята. ММ ще ме води на пицария  newsm51 но въпроса е какво да ям аз в това заведение. Салата ? Пържола? Какви са ми вариантите (За Верди става въпрос)
Ми салата и пържола, салата със сирене, салата с малко кашкавал, риба и салата.
Омлет само от яйца със салата.

Жулке, пак си ги глезила с кафенце
Йессс, и с музичка...  Flutter

# 320
Миии, картофена яхнийка с грах и малко ориз, бобец, лещичка, пълнени чушки с ориз и/или булгур, зеуе с ориз, праззз с ориз......  Whistling
Така де, нещо с ориз  Joy

В една друга тема четох рецепта за панирана тиква. Парче тиква, тъничко около 1 см. се овалва в панировката и се пържи. Хареса ми идеята и ще взема да го пробвам, но пък не е режимно  newsm78

Albena Markova 200 грама за цяла седмица не е лош резултат. Не може непрекъснато да сме в минус, има дни с плюс, дни с минус, застой и така. Крайния резултат се гледа след 90 дни  Grinning Grinning Grinning А за пицарията  Thinking Пица само със зеленчуци, без грах, царевица, сирене. Или пък си вземи салата със зеленчуци, в тях обикновено има и грах и царевица. Това ако не искаш да ядеш пица.

# 321
Деми,Жулке няма ви ги картинките /или там както се казваше  Crazy,не помня /.
Деми дали битовизми или не,всеки в даден момент изживява различни лични драми,това не значи че ти е леко  Hug.В такива случаи как да не те е яд,че не си мъж - преместваш си го в другия крачол и готово  Twisted Evil!Курдов нали,нали   smile3521 ?

# 322
Genni хубава идея ама пусто така да не ги обичам тези мръвки. Може пак някаква салата .
Juliette14 Пак много хубави идеи ама омлет ме съмнява да правят. Салата ще има със сигурност. Аз без салати не мога.
No me ames така е  -200 гр не е лошо. Явно се разглезих , че до сега много бързо се движиха нещата но е нормално де. Не съм и очаквала да съм постоянно всеки ден на минус. Пица ми се яде няма да лъжа- не съм яла дори и на въглехидратните дни. (имаме много спагети в къщи та гледам да ги отикам) Мислех си ако е с кашкавал само мноооого ще ми се ослади . Дали е вариант?  Rolling Eyes

# 323
Албена, а днес какъв ден ти се пада от диетата?

Въпреки че не е никак правилно и още по-малко режимно, аз бих те посъветвала тази вечер да хапнеш от тази пица с кашкавал, защото в противен случай има опасност да не устоиш на ограничението на режима и на изкушението от заобикалящите ни вкусотии  Grinning Хем ще знаеш, че не ти влиза в режима, хем ще знаеш че прегрешаваш, но пък за в бъдеще ще си много по-стриктна именно, заради това.  Hug

# 324
  • Русе
Деми,Жулке няма ви ги картинките /или там както се казваше  Crazy,не помня /.
Куйе уа? Аватара ли? Аку глеаш от тилифона, напълно възможно е да ме виждаш кат Жониту Деппп...  Joy
Щот и аз ни са виждам кат са глеам ут тилифона...Иначи ся от компа са виждам....  Flutter
А Курдов го нема от вчера.... newsm78

Йессс  Joy
Панирана тиква?? Оххх, ко ша са хабиш и ти за една тиква, панирай нещо кат Ората...  hahaha
Тиквата у фурната айде....
Скрит текст:
Аз гледах рецепта за дроб с тиква и ябълки.  Whistling Можи да пробвам...
...

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 17:20 от Juliette14

# 325
Аку глеаш от тилифона, напълно възможно е да ме виждаш кат Жониту Деппп...  Joy
Щот и аз ни са виждам кат са глеам ут тилифона...Иначи ся от компа са виждам....  Flutter

Аз и от компа не те виждам,нито Демито  Thinking.

# 326
  • Русе
Аку глеаш от тилифона, напълно възможно е да ме виждаш кат Жониту Деппп...  Joy

Аз и от компа не те виждам,нито Демито  Thinking.
Ми ни знам..... Thinking

# 327
  • Русе
Мамексче, аз си ги виждам и двенките - там са си  Party може нещо да ти се е бъгнала визията  Hug
Гени, чакаме снимки  Hug
Демиspoko
Вили, ще се справиш  Hug
Отчитам пилешка пържолка от бут на мултикукър  Mr. Green
No, може и нещо с киноа, елда, булгур  Hug

# 328
  • Targovishte
Здравейте БАНДА  bouquet

Налегнаха ме мнооооого работа и ангажименти, за радост свършиха. Прочетох ви по диагонал, за което се извинявам, и сега седнах да ви попиша и да разказвам.
Първо вчера сутринта пак бях плюс от ориза - 0.400 кг. Мнооого се ядосах, защото бях абсолютно режимен. През деня си хапнах режимно и даже вечерях, докато чаках да посрещна софиянците. Но не ми било писано да остана режимен. Посрещнах , настаних хората, и те като казаха да ги водя на вечеря /те си плащат, естествено/ и ги заведох. Но аз не можех да се правя на ощипана госпожица. Пих ракия и саалата шопска със сирене, и за да не се омеся съвсем си поръчах сирена на плоча и листна салата. Така хубаво си омазах деня. Естествено плюсът не закъсня - още 400 грама. Така от миналия плодов, когато се събудих 86.00 кг, тази сутрин ударих 87.900. Тоест близо 2 килограма плюс за три дни. Супер резултат нали, само дето не съм прасе пред Коледа.
Днес съм на плодове. Денят беше пренапълнен с ангажименти - събитието на Програмата за достъп до информация на което бях домакин, и отделно от това предизборна среща за отразяване със снимки,текст и звук ooooh! Знаейки всичко това започнах деня с фреш портокал. От същия магазин- фреш бар, си купих две по 330 мл фреш от целина, ябълка и киви. Изпих ги съответно в 11.30 и в 15.00 часа. Между бяганията по многото ангажименти и притеснението пред софиянци - ръководители на Програмата, изобщо не усетих глад. Даже напротив - от притеснение ми идеше да  Sick Говорих пред 160 човека, презентирах, правих статистики в движение, отделно следих всеки списък за присъствие, води да има, кафе пауза да организирам и т.н.Това събитие свърши в 14.30. От 15 трябваше да започне предизборната среща. Естествено Мамин Трайчо закъсня с 40 минути, дойде и ... седна да пие чай  #2gunfire Изгризах си ноктите, изчаках го и го записах. Снимах криво ляво и беж в офиса да предавам- за БТА, за Дарик и за вестника. Единственото хубаво в това всичкото беше че поне моят шеф не ме закача и не ми пречеше.

Има и друго хубаво. Студентът се прибра.Оказал се сам на лекции- поради факта че в петък нямат нищо по програма, заради това че на 31-ви и 1-ви няма да учат, всички са зачеркнали лекциите за 2-ри и 3-ти ноември и забегнали по родните си домове. Моят също си дойде и ще си тръгне чак на 6-ти вечерта. Това е хубаво но си има последствия. Тъщата и моята жена запретнаха ръкави и направиха надпревара по посрещането. То манджи, то баници, то хиляди други неща... А аз съм на ПЛОДОВ ДЕН  Cry Cry Cry
Скрит текст:
Синът беше толкова доволен , че направи снимка и я качи във фейсбук. А АЗ СЪМ НА ПЛОДОВ ДЕН  Cry
Аз за вечеря хапнах НЕОВКУСЕНА салата с домати, печен пипер, краставици и лук. Не че не ми беше вкусно, но много ми се искаше да се пусна по другите вкусотии. Дано да си струва това НЕЧОВЕШКО усилие. А още повече че утре съм на ВОДЕН ДЕН  Cry Cry Cry А , естествено, кулинарната вакханалия и надпревара у нас продължава  Cry

Така. ВСИЧКИ БОЛНИЧКИ  Hug бързо да се оправят  Praynig
ВСИЧКИ ЯДОСАНИ  Hug да се усмихнат два пъти заради мен и да им минава  Praynig Praynig
ВСИЧКИ ТЪЖНИ  Hug и те да повторят упражнението с усмивките !   Praynig Praynig Praynig

Дано вечерта за всички да е приятна  bouquet bouquet bouquet bouquet

# 329
  • София
Курдов, не човек а желязо си ти!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт