90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 617
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Иринита, много жалко, че не съм читава за да се видим... Такси
Скрит текст:
поръчвам само Ок, повече от 5-7 минути не се чака  02/9732121
Hug

# 301
Джули прочетох го  Hug Може и мускули да са ...знам ли ... Rolling Eyes  
Гени въпреки всичко реших да продължа диетата ...остана ми още малко и затова ... Hug
Нали преди имаше едни снимки на две жени в гръб ...едната 63 кг, а другата 57 ...в гръб определено съм като тази, която е 63 кг. ..., но корема ми е голям проблем ... #Cussing out
Ще ям  chef

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 13:06 от sladkoto_agi

# 302
  • Берлин
Само ви чета, не ми се пише особено. Бебчо и татко имаха имен ден вчера, а аз пак далече...Както и да е.
Скрит текст:
Поне в работата е голям купон - един колега уволнихме и се почна драма - цол, полиция,сока бау, бг бау...чудя се как му идва на акъла "да си търси правата" при дисциплинарно уволнение за неявяване на работа, уронване авторитета на фирмата, кражби...Поне с документите съм бИтон и всичко мина. Следобеда тъкмо тръгвах лъм вкъщи /ходя за няколко часа в офиса при неизбежност/ и....група работници решили да вдигат стачка и да спрат работа.Айде на обекта.Защо спряхте? Ми...Защо, какъв е проблемът? Ми..някой каза, пък друг потвърди,че няма заплати...Откачих.То бива тъп народ, ама чак толкова. На 10то число си взимат заплатите и дори ако се пада почивен ден, винаги им плащам по-рано. Сега се чудя дали да не ги пратя да си ходят  newsm78 Имам чувството,че колкото по-добре се отнасяш към някого, толкова по-зле става..
И да довърша мрънкането - вечерта вдигнах температура и ме втресе.Само това ми липсваше в добавка на болките,куцането и депреса

Днес маймуна дей карам + много чай. От 1я месец имам -2кг. Нищо не е, но остава още малко /целта на врътката беше около 6 кг.

Стаси, поздравления.
Вилянка, добре дошла
Гени, и аз чакам Тантурка на фото
Жгмъцони, Мамексче, бъдете силни, момичета. Гушкам ви
Отивам да бодна един банан, че докато се изпиша...Джулката ще сложи кафето
Иринитка, мини я метър конференцията и се радвай на Чаволинка

# 303
  • София
  PAPURCHE , кураж и търпение  Hug

# 304
  • София
Папурче, гуш и от мен!  Hug

# 305
И аз нали ядох шакшука за обяд  - да се надяваме, че са били добре яйцата Mr. Green
Ако хубавко си ги сготвила, до твърд жълтък, и да има нящу, вече е умрело....  Crazy
Heart Eyes  Hug

# 306
  • Русе
Кофииии  Whistling
 Heart Eyes Heart Eyes

# 307
  • София
Благодаря, Джулс  Heart Eyes
ей, това чистото е за мен  Grinning

# 308
  • Оптимист по принуда
Взимам кафе. Hug
Джулка и всички,  Hug
Скрит текст:
И на мен не ми е ден. Та ще изпълзя от дупката може би утре.  Hug

# 309
demmy  Hug
Спешъл фор ю

# 310
  • Бургас
Папурче, точно това направих. Вече съм в квартирката. Много имагинерни бяха презентацийките.
Жгмъцунка, точно тях чаках #Cussing out
На дружките в дупка, много Hug Hug Hug Hug Обаче ние сме корави, ще се хванем за косата и пак ще се изкараме от кладенците. Heart Eyes
Обядвах пилешко и свинско филе + салата. бИтон съм Laughing

# 311
  • София
Деми, какво става с теб ? Сподели, олеква!  Hug Hug Hug
Джули, взимам и аз кофи.  Heart Eyes
Мамексче, намери ли фраксепарина ?

# 312
Жгмъци
Скрит текст:
4 намерих,остават ми още 5 да си набавя.Но в едната аптека имат няколко бройки от 0,6мл ,на мен ми трябват от 0,4мл  ,та ако не намеря други ще взема тях и няма да ги слагам целите  Peace.В друга аптека имаха и точно щяха да ми ги продават и шефката дойде и каза да ги прибират пак ,защото не са за продан  #Cussing out.
   Доколкото бях свидетел на разговорите нямаш нужда от физиотерапия,а само от възстановяване на мускулната маса.На мен ми казаха същото.
Иринитке да си намиришеш и нацелуваш момичето  Heart Eyes.
Папурче  спокойно,вижда му се края на деня  Hug.
Вилянка добре дошла пак  bouquet.
Инджи и аз май ще търся халва  hahaha,от вчера я мисля.
Благодаря момичета,днес излизах от нас  Flutter,ММ ме закара с колата на инжекция,че предните дни водеше сестрите в къщи.Добре ми се отрази  Sunglasses.

# 313
  • Оптимист по принуда
Деми, какво става с теб ? Сподели, олеква!  Hug Hug Hug

Битовизми са, Жгмъци. Hug
Ще мине.
В сравнение с вашите болежки... Hug Hug Hug

No, много мило ми стана  Hug

# 314
  • Русе
Хайде, за разведряване малку...  Whistling

Курдов, де си??

Общи условия