90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 580
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • У дома
Добро утро банда Hug
Ирка, днес кафенцето с послание мноооого ми хареса Heart Eyes bouquet
Деми, "падам права" с тия твои котки, супер са, продължавай да ни радваш Hug
Жгмъци, браво че си по-добре Hug
Ничия, заведи дребчо пък и вие да си пуснете едни изследвания за твое спокойствие и хич не го мисли Hug
Иринитке, приятно гушкане с Чаволинка Heart Eyes
Деси Hug
Хайде утре ще ви пусна снимки от седмичното мероприятие със "Звездата", днес ми казаха че днес ще ми дадат снимки от вчера и днес, та ще видя какво точно са правили, че Лили не е от най-обеснителните, като е питаме нещо само кима с глава или казва "ахам" hahaha Joy Много е изчерпателна, вчерашния ни разговор: "Забавно ли ти беше в детската" - "ахам", "забавлявахте ли се с децата"- кимане, та така са ни разговорите за това как е минал деня й Crazy
Днес ще съм по вашите белтъчни менюта, че мнооого ми се ядат яйца: Обед - Шак-Шука, В- бъркани яйца с лук и спанак Heart Eyes
Мноого Hug на всички и лек и усмихнат ден bouquet

# 286
Добро утро банда Hug
Ничия честит ти именник, да ти е здрав и много да се обичате Heart Eyes HugА за другото  - надявам се ,че са ги иззели от мрежата партидите, или както те е посъветвала Гени си пуснете изследвания.
Деми е много е хубаво бе, стопли ми душата, продължавай да ни радваш Hug Hug Heart Eyes
Ир благодаря мила Hug
Гени чакаме снимките Heart Eyes на тантурче.
Жгмъц радвам се ,че си изкарала спокойно нощта Hug
Аги  Hug днес да ти е хубав и усмихнат денят Heart Eyes
Днес менюто е:З - банани;О - кой каза шакшука Grinning;салата краставици;В - чернокоп и салата сигурно пак краставици с лук.
На всички много  Hug Hug Hug

# 287
Жгмъци страхотно че си по-добре!И аз така.
Скрит текст:
Аз 30 дни трябва да съм на  фраксипарин,с медицинските чорапи,с патерици и с шина .Шината е с шарнир,до 12-тия ден е отключена на 30 градуса,после през 5 дни отключвам през 15 градуса и на 30-тия ден ще съм на 90 градуса на сгъване на коляното.Имам програма с 8 упражнения,които правя по 2-3 пъти на ден по 20-30 повторения с оперирания крак.Би трябвало и на тебе да са ти дали тагава програма-поне на мацката при мен с минискуса и дадоха  newsm78.
   Вечер също спя с шината до 30-тия ден-идеята е да не се стресна насън и да направя рязко движение и да скъсам връзката преди да се е захванала стабилно.В долния си край връзката е захваната с някакъв болт,който се разгражда с времето,с пневматична дрелка /те не го казват дрелка,но от мед.име няма да ти стане ясно  Grinning/ се пробива костта и т.н.Кофти чувство като те разпробиват  Crazy.Задната част на коляното ми е от тъмно синьо до черно,защото от там си крадват сухожилие за нова връзка .Да спестя другите подробности викам  Mr. Green

# 288
  • София
Леле Мамексче то аз нямам право да се оплаквам, като те слушам...

# 289
Жгмъци мъжа ми през февруари прави връзка+минискус-е там е гадно вече!
Скрит текст:
30 дни беше само с неподвижен крак и чак тогава почнаха бавно да отпускат градусите  ooooh!.А колко усилия и време му костваше да си възстанови мускулатурата да не говорим...И с болките нещата бяха другоятче  Crazy.Няколко седмици беше почти като бебе безпомощен,а аз си се обслужвам сама  Flutter
Звучи гадно,но артроскопските операции са невероятно щадящи и за нула време ще съм пушка  newsm47.

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 09:42 от Мамекс

# 290
  • София
Добро утро!
ИрHug
Ничия,  в къщи имам от тези яйца. Говорих с позната, която работи в птицекланица. Тя ми обясни, че ако са се минали 24 часа от консумацията без никакво симптоми няма за какво да се притеснявам. На децата правих палачинки в неделя  Sad . Добре са и двамата, обаче ще изчакам още 2 дни преди да изхвърля яйцата, за да може ако някой от двамата все пак прояви симтом да дам и яйце за изследвания.Купих ги от малко квартално магазинче  Sad
Мамекс, бързо възстановяване  Hug
Жгмъци и на теб  Hug

Премерих се......кантара показа +600грама  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Равносметка за последните 8 дни - 100 грама.ПИСНА МИ!!!!

За днес
З-ябълка
О-скумрия на скара+салата+ФПХ
В-салата с домати,краставици, айсберг и риба тон

Лек и успешен ден  Hug

# 291
  • София
Мамексче,
Скрит текст:
При мен се оказа, че имало някаква тъкан която е прорастнала и стигнала чак под капачката, изчистена е + закъсан менискус. Предполагам в понеделник ще ми кажат и за рехабилитация. На твоята съквартирантка казаха ли и нещо освен упражненията ?

# 292
Добро утро  Hug
Снощи пак беше много неспокойна вечер ...изобщо не спах добре ...някаква аларма пред блока се включваше постоянно ...и стомаха ме наболявше малко ...абе ...
Ще ям месо  Crossing Arms За обяд ...за закуска изядох банан и 1/2, а за вечеря ще реша ...
Претеглих се ...почти кг нагоре от предното качване на кантара  #Crazy #Crazy Забелязвам, че батерията на кантара пада ... като я сменя не знам какво ще стане ... ooooh!
Жгмъц-и, Мамекс ...аз не мога да прочета това, което описвате пък недай си Боже да го преживея ...браво на вас, вие сте герои !!! Не се давайте, ще се справите и възстановите  Hug Hug
Инджи ... Hug
Пропускам нещо сигурно, но не е нарочно ... Hug Hug за всички  Heart Eyes Heart Eyes

# 293
Аги ти много тренираш. Според мен тези килограми, които ти идват + са мускулна маса, а не мазнина. Противното много би ме учудило  newsm78, защото ти не ядеш чак толкова много, просто си се храниш нормално и според режима. Нямам друго обяснение.

# 294
  • У дома
Аги, премери се на обиколки, няма логика да качваш при все че тренираш. Според мен сваляш на обиколки Peace Ти на какъв режим си сега, на 90ДД или на НВгх newsm78

# 295
Привет дружина  Hug
Много познати муцуни видях  Hug
Как сте? Как я карате? Килата как са?
Аз трупнах 3-4 кг. и вече не се понасям, та ще повъртя малко четворки от утре.....
Ще си пия кафето сутрин с вас и вече съм тук  Hug
Гени ти нова врътка ли караш или четворки?
Мими виж колко бързо откликнах на поканата ти  Hug
Прегръщам ви всички, без да изброявам, че ще пропусна някой  Joy

# 296
  • Русе
Дубрутрууу  Crazy
Ох, Мамексче като те четох настръхнах.....  Confused Хайде, стискам палци да се възстановиш бързо!  Hug Hug
Жгмъци и ти да се оправяш, радвам се, че вече няма много болки!  Hug Hug

Аги снощният ми последен пост прочете ли??
Ничия казали са ти, ама и аз да кажа, симптомите се проявяват от 24 до 48 часа максимум на салмонелозата, а и в баницата бактерии и да е имало са умрели.  Hug Споко!
Миленски не се ядосваяй на кантара, не беше ли ти оня ден като казваш, че влизаш в някво тясно сако? Така, че аз ти казах, на кг може и да не сваляш, защото си достигнала оптимално тегло за мускули и кости, само ще се свиваш.  Flutter
Ооо, Вили добре завърнала се!  Heart Eyes
Вангобитуу  Heart Eyes Heart Eyes
Гении Heart Eyes с нетърпение ще чекам снимки!  Whistling
Хайде, усмихнат денн,  Heart Eyes Heart Eyes

# 297
Мале Мамексче ти наистина си герой - да минава и да заминава  - бързо възстановяване ти пожелавам Hug Heart Eyes
Вили добре си се завърнала Hug
И аз нали ядох шакшука за обяд  - да се надяваме, че са били добре яйцата Mr. Green

# 298
  • Русе
И аз нали ядох шакшука за обяд  - да се надяваме, че са били добре яйцата Mr. Green
Ако хубавко си ги сготвила, до твърд жълтък, и да има нящу, вече е умрело....  Crazy

# 299
  • Бургас
Привет  bouquet
Тоооолокова е интересна таз конференция,че трето кафе не ме събужда
 Laughing
Не успях да закуся. Чаках такси 25 минути #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт