90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 582
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Джулиеткеее, и аз едва гледам, МЦ и така ми се спиии! Добре, че утре ще ходя по късно, че съм на комисия!

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 21:37 от mimi.7299

# 271
  • Русе
Деми, да ти е живо, здраво и да расте много щастливо малкото гушкаво коте  bouquet
Вики, да са ти живи и здрави имениците - и да те слушат  bouquet
Съншайн, е това дето ти се случва  #Cussing out
Стаситке, честито мило момиче Hug и дано да спрат да те ядосват, че ако им се изсипем ние  Crossing Arms
Иринке, гледай си Чаволинка и ѝ се радвай  Hug
Гени, Тантурка просто ми е фаворит - и аз обожавам такива месца  Hug
Мимчо, лягай си и да се натоплиш, ако си намръзнала  Hug
Джулс, аз не знам ко да отчитам  Blush омлет с допълнения

# 272
Ох, чета ви, но не мога да пиша ...снощи бях много разстроена ...ревах, ревах ...тоя път не заради диети ...семейни проблеми   smile3511 newsm45
Иначе си ядох халва вчера за вечеря ...отдавна и се каня, някой спомена и ...нямаше как ...Днес не се теглих  Embarassed
Днес банани, ябълка и за вечеря салата домат и краставица с малко лимонов сок ...гладно ми е ... Crossing Arms
Искам да идва утре ...направих си пържоли тоя път за обяд, пък за вечеря или извара  Party Crazy или пак пилешко  Blush
Деми ,мерси за сладурите ....толкова са сладки ... Heart Eyes
Жгмъц-и да се оправяш ... Hug
Утре може и да се притегля, но като цяло съм нагоре ...Знам го ...  #Crazy #Crazy

# 273
  • Русе
Аги, кофти за семейните проблеми.  Hug
Дано се оправят нещата.
Как може да казваш, че качваш, след като така активно тренираш?? Ей това не го разбирам.....
В главата си трябва да пренаредиш някои неща...

Десиии  Hug

# 274
  • Оптимист по принуда
Аги,  Confused Hug
Вечерях...разни работи и торта Mr. Green
Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Хайде, опвайте краченца  Heart Eyes

# 275
  • Русе
Хайде, опвайте краченца  Heart Eyes

Joy  Joy
Охх, че суадкооо, от де ги намираш ми кажи....  Heart Eyes  Heart Eyes

# 276
  • Оптимист по принуда
Джулко, търсиш в гугъл, но на английски, примерно cute sleepy kitten gif. Hug

# 277
  • Русе
Джулко, търсиш в гугъл, но на английски, примерно cute sleepy kitten gif. Hug
Ааааа, туй е твоя рабута  hahaha  hahaha , аз ей тъй го казах.... Много се кефя всеки път просто....  Flutter
 Hug  Hug

# 278
  • Русе
Дочаках готИното котееее  newsm68 и сега мога да си опна крачката Hug Деми Hug

# 279
Аз ще се разтопя от тия крачета ...сладки са ... Heart Eyes Heart Eyes Деми  Hug
Джули ...не знам ...и аз се учудвам понякога ...може би ям повече, отколкото трябва  #2gunfire  Crossing Arms то и от тренировките зависи...моите не са много силови ...
Гледам "Кухня" по БТВ КОМЕДИ много ги харесвам  Whistling

# 280
  • София
добър вечер:)
Не мога да наваксам с четенето...липсвате ми
Жгмъци, дано е минало успешно и вече да си се похвалила, че започва да се подобрява състоянието! Praynig
На останалите гушки!
На нас днес ни е ето така

Моето мило момче има имен ден днес!Ако има и други празнуващи-живи и здрави да сте
и понеже това е нережимно, та да се почерпите утре з азакуска:)

спокойна нощ!

# 281
  • Русе
Ничия, да ти е  жив и здрав!  Heart Eyes  bouquet
Аги, няма значение кви са. Това са активни тренировки, по няколко пъти в седмицата, на всичкото отгоре и тренираш в дни, когато си на плодове(как издържаш не знам). Та, няма капка логика да качваш мазнини. Няма. Активна маса ако качваш може, но пък то е малко трудно с тези вгх....
Както и да е.  Hug
Хайде, лекинка,  Hug  Hug

# 282
  • Калифорния, САЩ

# 283
  • София
Добро утро, сладурчета Heart Eyes
Деми, да ти е щастливо, здраво и доволно гушкавото котенце Heart Eyes
Вики, твоите мъже също да са ти здрави и да те радват!
Стаси, браво!
Съншайн, ужасно неприятно!
Жгмъц, браво, вече си вкъщи, да се оправяш!Мамекс и ти! Hug Hug
Иринита, приятно гушкане и с твоето мило, потаснало котенце!
Аз съм в стрес
Скрит текст:
снощи ММ ми каза че в магазина до нас му съобщили, че някакви партиди яйца били заразени със салмонела Shocked купувахме мин седмица и правих баница за задушницата в събота.Малката почти не е яла, големите нямат симптоми, оплаквания.Днес с лекар ще говоря.Оплаках се
На всички-хубав и спокоен ден bouquet

# 284
  • София
Добрутро! Аз съм много по добре, цяла нощ не ме е боляло коляното, сега лежа с леден компрес в/у него док каза така на всеки 2 часа по 20 минути лед. Интересно, че за ден и половина мускула над коляното е намалял с 1 см, даже е видимо... Чудя се къде и каква рехабилитация да правя, някой ако има идея да сподели. Иначе си ходя без никакви помощни средства, както каза док съм си на собствен ход. Мамексче, как си ? Намерихте ли инжекциите ? Аз имам за 5 дни, но не се сетих да питам колко време да ги слагам... Акъл море. Мисля след малко да се премеря, усещам се отслабнала ама може и да се лъжа де... Днес ще съм на пиле по всяка вероятност.
За яйцата не се тревожете, симптомите се проявяват от 2 до 4 часа след консумация. Просто внимание при купуването да не са полски яйцата, защото аз не мога да ходя и да следя някакви 10 цифрени ли кодове. Чудя се само защо не изтеглят партидите ?
Извинете ме, че вчера не бях много в час и не честитих ИД на Дечко на Деми и мъжете на Вики, както и на другите, които вероятно пропускам! Да са живи и здрави!
Хайде до скоро! Wink

Общи условия

Активация на акаунт