90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 847
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • Оптимист по принуда
Зачертавайте, зачертавайтеее.... Sunglasses

# 481
  • Русе
Демек смесихме червено и бяло  hahaha
Станало розе  Mr. Green
 Joy  Joy
Зачертавайте, зачертавайтеее.... Sunglasses
Пардоннн  Blush

# 482
  • Оптимист по принуда
Сигурно вече спинкате, но да мина да ви пожелая лека нощ  Hug

Важното е да ви стават  Sunglasses

Hug Hug

# 483
С тия зачертавания, аз си зачертавам цялата вечеря.....няма да изброявам, но така не се прави....пфууу, нещо волята ми никаква я няма!
Деми страхотно коте, малко са му големи панталоните, но е голям сладур....айде дружно да си пожелаем и на нас да ни стават широки панталоните Grinning

# 484
  • Калифорния, САЩ
           Сега влизам от работа, пак не ще имам време да ви прочета  Hug Hug Hug.

И нещо смешно, извън темата:
Скрит текст:
Млад баща играе с малката си дъщеря. Изведнъж детето спряло и казало:

- Достатъчно, заболя ме главата!

Бащата озадачен погледнал майката:

- И на това ли успя да научиш детето?

Прочетох ви, имате нужда от закуска, нали?  Wink Wink Heart Eyes Heart Eyes Wink Wink

КУРДОВ, брате, гледам, че си на линия - туй за теб специално от мене  Laughing Laughing Laughing:

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 05:23 от ir74

# 485
  • София
Добрутро! И аз отсега зачертавам днешното меню! 😁
Ирка, чудно кафе и закуска мммм. 😍
Деми, искам и аз като котето. 😘

Хора, сънувах странен сън, че съм руса и къдрава. 🙄 Какво ли значи ?

# 486
Добро утро  Hug
Явно всички още спинкате....голяма тишина  Thinking
Ирка взимам си второто кафенце-силно и чисто  Hug благодаря и за закуската, а тази на Курдов.....няма да я коментирам, само ще му пожелая: "Да ти е сладко!"
Жгмъц рус човек да сънуваш е на хубаво, а къдрава коса не зная....нека друг да каже  Peace

Аз днес съм +600, или с две думи сваленото вчера вече си го върнах....така е, когато не сме стриктни. Днес започвам от стартовото тегло с нови сили и пример зад гърба  Naughty
За днес менюто мисля да е
з-ябълка
о-ФПХ + лютеница
в-нещо сладичко+РЧШ

Хайде хубав ден на всички и до после  Hug

# 487
Добро неделно утро  Grinning Как сте, мили мои? Хапвате ли?

Жгмъци не знам какво значи да се сънуваш къдрава, ама аз цял живот съм си къдрава, а имам един период и когато бях руса  Thinking Сега съм блондинка под прикритие  hahaha

Отчитам много дълга разходка, събиране на листа по двора, сега пия кафе и умувам какво да е менюто. От доста време не съм хапвала нещо сладко  newsm78

# 488
  • Targovishte
Добро утро банда bouquet
Ирка  Hug Hug благодаря. Страхотна закуска. Ще си я направя като свърша врътката bouquet

Тази нощ не можах да спя. Сега съм като парцал.

Иначе пак съм нула, според кантара.

Яденето за днес е ризото с гъби и салата. За закуска имам ябълка, но хич ме я искам  Sick

След малко пак ще раздавам брошури, а след обяд трябва да отскочи до село.

Приятен неделен ден на всички bouquet Hug bouquet

# 489
  • София
Да поясня за съня, че всъщност съм точно обратното - тъмна и права коса. 😋

# 490
Добро утро и от мен. Много сте изписали направо си изпих кафето докато ви чета . Аз мога да дам отчет за вчера - беше ми въглехидратен ден .
з-банан
о-пица без кашкавал с броколи и зеленчуци
в- шоколадова торта (парче)
Днес направо ме е страх да се претегля . до сега не съм яла сладка вечеря. Ще се претегля утре -след плодовия.
Лек ден на всички. Simple Smile

# 491
  • Русе
Дубрутруууу  Crazy
Ох, пия второ кафе вече... Този новия час нещо ме обърква...  Mr. Green Мразя зимното часово време, абе всичко зимно с една дума.  Sunglasses
Жгмъци  Heart Eyes ти хубоу си била руса и къдрава, но какво прави в съня си?  Flutter
Албена по принцип сладката вечеря при 90% от хората дава много хубави резултати, трябвало е да се претеглиш.  Whistling
Ир прекрасно кафе и закуски, особено втората!  Heart Eyes
Курдов ми ти можеш да си хапнеш от закуската спицилану за теб, в белтъчен ден...  Mr. Green

Хайде, хубава неделя, спокойна и усмихната!  Heart Eyes Heart Eyes

# 492
Здравейте! bouquet
Влязох за кафе и закуска. Grinning
Първо мерене през почивката-минус 450. Simple Smile А ме беше шубе да не хвръкна нагоре.
На болните бързо оздравяване! Hug Hug Hug
И това хубаво време е само за неделна разходка. Laughing

или така

Хубава неделя! Hug Hug bouquet Hug Hug

# 493
Juliette14 претеглих се .... с +300 нагоре Sad

# 494
  • Оптимист по принуда
Добро утро  Hug

Ирка, с Вилянка ще си поделим чистото  Hug
Жгмъцка, ето ти отговор http://m.sanovnik.bg/fakti/Съновник-да-Сънуваш-че-Имаш-Руса-Коса Sunglasses
И аз сънувах косата си - майка ми ме подстригваше..
Вилянка, нов ден, нов старт  Hug
No,по повод дългата разходка- имам едно приложение на телефона да ми брои крачките и изгорените калории, много е приятно, особено аз като не тренирам,се залъгвам , че все пак правя нещо. Mr. Green
Скрит текст:
За листа като чуя и Crazy - в Б-я живеем в последната къща на улицата, на ъгъл. Отсреща орехи и поле.. Като духнеше вятър и пред вратата ставаше барикада от листа. Изчистиш и след 2 часа пак. На всичкото отгоре все се намираше някой луд комшия да се оплаче, че не сме си чистили листата и идвали навътре в улицата пред техните врати  Twisted Evil. Селска идилия..

Днес ще забъркам броколи с кис.мляко и извара, за вечеря сигурно ще е сладко, че ме тресе ПМСто и има торта за дояждане от на детето имения ден. Ще закуся круша.

Миленски, как е детето?
Всички с болежки, кажете кас сте? Вангоби, Папурче,Жгмъцка, Мамексче?
Джулка, кво става  Hug
П.п. прочетох те. Аз пък учудващо нормално засега усещам смяната на часа.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт