90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 856
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Juliette14 претеглих се .... с +300 нагоре Sad
Нали си пила кафе? Не е достоверно!
След ядене и пиене не се тегли.  Flutter
Само сутрин на гладно и след 00.  Wink

# 496
Juliette14 .... мдааа не прецених 3те гледни точки Grinning

# 497
  • София
Деми, линка не ми се отвори, може ли да ми копнеш текста ?
Не помня точно какво правех, но бях весела, смеех се и се харесвах тази руса къдрава коса.  Wink
Аз понеже съм ранобудна и смяната на чада ме накара да стана още по рано, луда работа.  Crazy

# 498
  • Оптимист по принуда
Жгмъци,
Скрит текст:
Руса ли ти е косата-имаш неверен приятел.Ако боядисваш косата си-ще се опиташ да заблудиш, излъжеш някой, но внимавай да не те разобличат. Ако някой друг ти боядисва косите-опитват се близки хора да те излъжат, затова се пази от обещания и сделки. Ако сплиташ косата на някой - ще се струпат много задължения на главата ти. Ако сплиташ косата си - вещае облекчение на проблемите.Мокра коса-ненавист. Ако косата ти стане остра /на клечки/- ще събереш смелост за нещо.
1. Къдрава коса ако ви се присъни това е признак, че може да имаш проблеми във връзката или любовта.

2. Присъни ли ви се къдрава коса, това може да е знак, че ще получиш похвала за работата си или любовно писмо.

# 499
  • София
Благодаря, Деми!  Hug
Предпочитам точка 2. Flutter

# 500
  • Русе
Демитууу  Heart Eyes Heart Eyes нещо съм пропуснала поста ти...  Crazy Мда, не ми се отразява добре смяната на часа...  Joy
Подстригването означава намаляване на проблемите, а щом е от мама, значи ако нещо имате спорове, ще се разрешат.  Flutter
Жгмъци туй, че си се смяла не е добре. Но, не се знае. Може при теб да не е обратното на съня.  Heart Eyes

# 501
На мен пък добре ми се отрази времето...! Simple Smile Полежах си преди курса, сега отивам на РД Simple Smile ...на курса ми е забавно, смеем се на грешките си и цари приятелска атмосфера..! Напредваме добре обаче...!
За обяд не знам какво ще има на РД, за вечеря не съм го измислила!
Слънчев ден! Simple Smile

# 502
Здравейте и от мен Simple Smile Преди време я пазих диетата и свалих само 7 кг, но сега се замислям отново за нея макар че не съм сигурна, че точно това е режимът за мен, дали имам нужда от такива ограничения пак. Висока съм 175см и в момента качих малко и съм 62-63кг. Звучи добре,обаче след професионално претегляне се оказва,че имам много много леки кости едва 2,300 кг и доста мускули и мазнини. Мускулите обаче са добре прикрити под мазнини, изглеждам пухкава,повече от реалното ми тегло Sad Иска ми се със съпруг ми да я направим тази диета или поне 2 от 3 месеца, защото и той има нужда малко, но се чудя направо как да го навия, като знае милия колко безвкусно е храненето през режима Sad

# 503
  • София
Добър ден,
много ми е мързеливо. Хич не обичам смяната на времето. 2-3 дни никаква ме няма.
Деми благодаря че попита. Малечка тази нощ не вдига температура. С прическа и рокля е днес. От сутринта само тича, скача и  се катери където свари  Laughing .
Снощи това дете ни побърка рева 2 часа без да ѝ има нещо. Наумила си, че иска детско в 00 часа, обаче не ни казва. Реве и реве и реве. Луди станахме. Само "не" повтаря на всеки въпрос  и реве. Искаше ми се да скоча от терасата, но сме на 4 етаж и е вероятно да не се поучи номера  Grinning както го искам. Успокои се с триста зора и изплю камъчето за детското  ooooh! . Днес се събуди и е съвсем друго дете. Снощи все едно е било кошмар, така си и беше.
Вики браво  bouquet
mimi приятно изкарване  Hug

За днес "любимият" ми плодов. Имам ябълки, тиква и портокали.

Мързеливо ми е. Ще гледам филми пред телевизора.....

Лека неделя на всички  Hug

# 504
  • София
Здравейте,  Hug
ДемииииHeart Eyes уцели ме с тази песен на u2, това е една от най- любимите ми и винаги ме изкарва от калпави настроения, а и сега след като изпратихме младежа ми дойде точно на време. Благодаря ти!  Heart Eyes Heart Eyes
ВикиHugдръж фронта и ще продължиш да сваляш bouquet
Миленски, радвам се, че сте по- добре. bouquet
Мимчо, весело на РД-то Hug
Аз обядвах заек с подправки печен  в гювеч и салата печени чушки и домати Mr. Green довечерка ще е същото, че остана само една порция.
Прекрасен неделен ден и да не папкате много.

# 505
  • Русе
Привет групичка,
Няма да отчитам гостито снощи  Crazy на мен ми се отрази ного добре смяната на времето. И без това си легнах в ранните сутрешни часове и като се насах, пак остана време до обяд  Joy Joy Joy
Carrie^, честно казано не разбирам нещо - хем не си доволна от тази диета, хем искаш да я започваш пак. Моето лично мнение е, че при тези мерки и само за малко килограми - по-добре си въведи някои ограничения в стила на хранене. А относно това, че е безвкусно, определено не мога да се съглася - аз съм се хранила много вкусно и когато съм била на режима, не виждам причини да е безвкусно  Crazy Всичко това го казвам с най-добри чувства  Peace
Ирка, пийнах си кафенце, а ягодите чак ми замирисаха прекрасно Hug
Вики, браво  Hug
Джулс, Деми, Мимчо, Мамекс, Жгмъци, Курдов и всички непосменати - приятна почивка  Hug

# 506
  • Русе
Ох, мноуу ме цепи тиквету...  Tired
 Whistling

Heart Eyes Heart Eyes
 Hug на всичкии
Вангобиии  Hug , аххх днес пък заек.....  smile3506

# 507
Жул аз тъкмо си направих едно кафе  Hug
Деми айде и това кайВенце да си поделим  Hug
На мен ми е много отвеяно днес....едно неделно, едно мързеливо, едно отпуснато...  Whistling
Сложих да пробвам един десерт в кукъра, дано да става за ядене...
Деси ти кой десерт прави вчера в кукъра, от книжката с рецептите ли?

# 508
Вили, отивам да си купувам нов кукър...в момента новия бял е 208 лв. Мамите ми казаха...този доста се издуха вече Simple Smile

# 509
  • Русе
Джулс, кафенцеее  Flutter
Вили, извини ме, още вчера щях да отговарям и  ooooh! щоколадовия от книжката с рецепти - правя го за трети или четвърти път - всеки път с различен черен шоколад и всеки път става много вкусен и с малко различен вкус (в зависимост от шоколада)  Sunglasses Иначе съм правила и другия с ябълките (също е хубав) и някакъв лимонов (на който сега не мога да намеря от къде съм взела рецептата  newsm78, но помня, че беше хубав  Joy)
О, Мимчо  Hug да кажеш после дали има нещо по-ново и интересно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт