90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 704
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро  Hug
Аз отчитам -200 от вгх, но започвам да се чувствам по-добре в кожата си  Whistling
Днес съм плодче-банани и  ябълки  Rolling Eyes

Ирка  Hug
Деми много пухкави тез котаци, каква "възглавничка" си имат  само Hug
Вълничке добре си се завърнала  bouquet
Вики късмет и на теб през новата седмица  bouquet
Мими приятен слънчев ден и при нас е слънчево, аз днес се чувствам отпочинала  Hug
Хайде хубав ден момичета и Курдов, до после  Peace

# 541
Добро утро  Hug
Деми ...ще ме разтопиш ...толкова са хубави  Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря за кафенцата  Hug И аз днес се събудих в 6  Tired ама пак заспах де ...и после така да не ми се ставаше  #Crazy
Вчера не писах ама то беше скука ..плодове ...банани и 1 круша ... Blush Ходих и да поскачам малко ...не беше кой знае какво, но съм втора сдмица без почивка ...да видим до кога ще издържа ...за сега съм добре  Crazy Crazy
Днес съм на банан и 1/2 за заскуска и космическите 190 гр пилешка пържола за обяд ...Курдов ако ме види колко ям ..ще се хване за главата  hahaha Щях и да вечерям пиле ама ...докато се обърна и чинийката вече беше празна и в мивката за миене .. Close Та ...продължавам с изварата ...нищо, че е кашкавалена  Blush всичко това върви с домати и краставици  Mr. Green Гадни са ама ....няма как  Whistling
Та ..това е за сега ..хубав последен ден на октомври ...всички болни да оздравяват  Hug Hug

# 542
  • София
здравейте, сладурчета!
Ние успяхме да забегнем малко почивните дни, да си погушка баба внучето. Heart Eyes
Изпуснах тантурче,  Heart Eyes и от мен гушка, въпреки всичко!
Иринита, добре си се завърнала, дано си изкарала добре по софийско:)
Вангоби, да се оправяш!Звучи доста неприятно случилото ти се!  Hug
Жгмъц, Миленски,Мамекс, /ако има и други болнички/ , да се оправяте! Hug
Днес съм решила да се разсейвам с домашен фитнес, криво ми е, малчо е на ясла, след 2 седмици у дома, сутринта не схвана къде отива и като ме попита "Къде отиваме?!", ми се скъса сърцето .Рев-рев после .Ясленски неволи:)Може пък днес да има някакви забавления , маскаради...Нещо хубаво чакам да й се случи там:)

И на вас да ви е хубаво и уютно днес!

# 543
  • У дома
ДОбро утро банда Hug
Ир, чудесно кафенце bouquet
Деми, невероятни котаци, много сладки Hug
Мими, лек ремонт ти желая на теб и не го мисли толкова, да не ти се разваля настроението Hug
Вълничке, добре сезавърнала, голямо обикаляне си ударила Hug
Има ли някой който ще луДува днес newsm78 Аз мисля на айрян да пробвам днес, но по-разреденичък, че снощи омахах две палачинки с течен шоколад за В след салатата Blush Blush Blush ЗАсрамена в ъгъла заставам, и днес пък как само уцелих луна, не мога да е пропусна Whistling
Много  Hug Hug Hug на всичкиии Heart Eyes
Лек ден от мен bouquet

# 544
  • Targovishte
Здравейте банда  bouquet От ранни зори (7.00) та до сега чаках ред да преобуя колата. Чак сега идвам на работа  ooooh!

ИРКА  Hug Hug Страхотно кафенце  bouquet

ДЕМИ  Hug Hug Hug много готини котенца  bouquet

Аз днес съм плюс 900 грама. Не знам дали от фъстъците, но са си факт.

Менюто: З - фреш портокал, О - манджа патладжан и домати, 280 грама пълнозърнест хляб и салата зеле и моркови, В - сладка и РЧШ

През тази седмица ми се очертава още повече работя - едновременно с работата по вестника и другите рутинни задължения, ще правим юбилеен вестник за един Обществен комитет и отделно една книга на един писател. Дано не убия някого  #2gunfire #2gunfire

Дано за вас седмицата бъде много по лека и приятна bouquet Hug bouquet

П.П. - Видях две нови девойки във виртуалното ни семейство - пожелавам им УСПЕХ!!!  bouquet

# 545
  • Русе
Дубрутрууу  Crazy

Ех, снощи съм изпуснала пухчетата....  Heart Eyes
Курдов тези 900 грама плюс едва ли са от шепа фъстъци.  Flutter Успешна да ти е седмицата, и по-леко да мине!  Hug
Вангобии  Heart Eyes Heart Eyes как си днес?
Слънчице има и тук, но хапе,  Crazy , след час може и малко да се разходим..  Whistling
Хайде, усмихнат ден, и усмешна седмица на всички, болнички ако има, да оздравяват!  Hug Hug

# 546
  • Оптимист по принуда
Добро ви утро  Hug
 Мъгливичко при нас, каква изненада  Crazy

Миленски, дано вече няма изненади и е добре детето.  Embarassed Hug
Вангоби, радвам се, че песента значи нещо за теб. Как си днес?  Hug
ДесиHug
Джулка, как е главата днес, поотмина ли? Hug
Вълничке, добре завърнала се  Hug Голямо пътуване си му ударила,супер  Hug
Весито, добре дошла и успех  bouquet
Кари, успех и на вас с мъжа ти. Режимът е както си го напровиш- от теб зависи доколко ще ти е без/вкусен  Peace
Иринитка, ха така, изкарай бухалката - то са винА, то е чудо  Crazy hahaha
Мими, поръчвай от чужбинско  Peace
Вилянка, мотивиращо минусче, това е само стартът, ще паднат и другите  Hug
Аги, кой ти изяде вечерята?  Hug Не че извара е лошо, даже е супер  Hug
Ничия, ще свикне детето, не се притеснявай  Hug
Генни,както се казва - омазваньето мьи е много по-добро от омазваньето тьи  Mr. Green hahaha И ще допълня само, че в турския магазин продаваха сладко от смокини и вафли боровец. За останалото историята мълчи като партизанин, аз също Joy Joy Joy
Курдов, фъстъците сигурно,както и малката порция оризец са си казали думата.  Peace

Тази сутрин станах в 5.30с мм от солидарност. Само дето 5мин. след това се оказа, че нямада ходи на рабога, защото на колегата му е 'много болен'  Outta Joint - да се чете - препил снощи и не може да стане, както всеки понеделник   Sunglasses.
Изобщо не съм планувала яденето днес...Може би круша, яйца и салатка за обяд, за вечеря кисело мляко и моркови, със сиренце..

Поздрав в тон с каквото празнуват днес тук

# 547
Добро утро банда! Hug Успешна седмица и на теб Вики Hug Ир благодаря за кафенцето Hug Деми  Heart Eyes - пухчета са страхотни! Мими бързо да приключи ремонта Hug Ничия много Hug, дано се успокои детенце Hug и да минат по - бързо тези ясленски неволи.
Болничките бързо, бързо се възстановят.
Долче ще се радвам ако се появиш и драснеш някой ред Heart Eyes
Вълничке изобщо не ти завиждаме ,че си ходила на такава чудесна разходка Heart Eyes
Аз днес щИ ям: З - ябълкИ - изядени;О - пиле със зеленчуци,салата зеле и моркови,ПХ; В - пълнеи патладжани с кайма,салата зеле и моркови.
Слънчево е и тук, но си е хладничко.
Джулс добре ли е днес главата Heart Eyes Hug
Гени как е Лиленцето Heart Eyes
Добре дошли на новите момичета и успех Hug

Да ви е топло в душите и хубав ден Heart Eyes Hug

# 548
  • Бургас
Привет, банда!  bouquet
Кантарев е в изолация, умишлено.
Днес ще караме на плодове. Основно ябълки.
През почивните дни се пекох тиква, но по безвкусно нещо не бях опитвала. Гадост - всичко отиде в кофата.

Добре дошли на новите попълнения и успех!
Не ни гледайте, че се майтапим с вина и разни глезотии. Тук си знаем и кътните зъби, и понякога шегите ни могат да заблудят новичките, така че пишете си менютата предварително, а ние ще се включим адекватно. Heart Eyes

Лека седмица на всички и слънчице в душичките Hug Hug

# 549
  • Русе
Демитууу, Инджи,  Heart Eyes  Heart Eyesблагодаря ви! По-добре е днес, но и по-малко слуша....  Joy
Деми мерси за песничката, обожавам и Майкъл...  Crazy  Heart Eyes
Кои вие ще карате на ябълки?  Whistling  Mr. Green
 Heart Eyes Heart Eyes

# 550
  • Бургас
Демитууу, Инджи,  Heart Eyes  Heart Eyesблагодаря ви! По-добре е днес, но и по-малко слуша....  Joy
Деми мерси за песничката, обожавам и Майкъл...  Crazy  Heart Eyes
Кои вие ще карате на ябълки?  Whistling  Mr. Green
 Heart Eyes Heart Eyes
Аз и Спаска, как кои ние???!!! Joy

# 551
  • София
Деми,  Hug Инджи,  Hug Мерси за позитивизма!
Скрит текст:
Ще свикне, по-вероятно ми се струва да е догодина свикването, просто се примирявам вече и се надявам да намери нещо приятно през деня .
Гушкав ден Hug

# 552
  • София
Бандичка, бях малко в отпуска и някак като съм си у дома по-сложно се организирам за стигане до форума и затова не съм писала.  Embarassed

Но от днес отново съм на тръстиката и ще бъда редовна и тук.

Днес е 60-ти ден за мен. Към момента отчитам минус 5 кг. Иска ми се поне още 2 кг до 90-тия ден, дано успея! Praynig

На всички - хубава седмица! Hug Hug Hug

# 553
Привет и от мен  bouquet

Вчера хапнах сладка вечеря  - парче кекс  Grinning Амиии ... вкусно беше.  Twisted Evil

И да ви кажа  Grinning Разглеждах си в компа едни стари файлове и попаднах на тези, в които съм си записвала резултата от първата ми врътка на 90 ДД.  Shocked  Значи почнала съм юни месец 2013 и за 90 дни съм свалила точно 15 килограма. След това съм правила почивка 90 дни и там са паднали още 10 килограма  ooooh! След това съм се хранела по правилата на разделното хранене, понякога съм правила и отделни четворки. Към момента от тези общо свалени съм свалила още около 7-8 килограма.  Peace

Много стимулиращ резултат, нали? Достатъчно ми е да погледна таблицата или някоя снимка преди-след и такава мотивация получавам, че само да мерна Спаска и  Rage bash

hahaha

# 554
demmy, благодаря ти Simple Smile Аз се почвам от днес, ММ ще се включи след 2-3дни по обективни причини. Лошото е, е не съм 100% сигурна за стартовото си тегло, защото кантрът ни е от старите, но май ще купя един електронен.

Общи условия

Активация на акаунт