90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 674
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте и от мен!  Hug
Деми, и аз обожавам Майкъл, благодаря за парчето.  Hug Heart Eyes

Сутринта ходих до болницата, смениха ми лепенките уж с водоустойчиви, но явно не бяха залепени добре и се намокриха, добре че имам резервни...  ooooh! Доктора го нямаше та утре пак ще ходя, защото съм голямо шубе и постоянно се притеснявам нещата, които се случват нормални ли са ... Шантава работа.  Crazy

Мими, успех с ремонта. Не си хаби нервите за някакви незначителни неща.  Hug

Вълниче, покажи някое фото от красотите, които си видяла.  Praynig  Hug

Аз уж щях да влизам в правия път, но сутринта пак се изкуших. Ей никаква воля нямам, такова мекотело съм станала... Планувам поне обяд и вечеря да са яйца, а дано!

И от мен една много повдигаща духа песен!  Hug
Обичам ви!  Heart Eyes

# 556
  • София
Кери, добре сте дошли с ТМ и успех! Пиши менютата тук предварително, за да коригираме. bouquet
Деми, Джулка все съм си така. Днес ходих при личната да ми издаде болничния, а тя не пожела да ми чуе и гърдите даже ooooh! ooooh! в четвъртък каза, рано било още.
Иначе обядвах нещо като миш маш, но без яйца и домати и с на Деми  Hug салатата, същото ще вечерям. Сиренцето е домашно овче Crazy
Номе, браво момиче! Впечатляващи резултати bouquet

# 557
  • София
Вангоби, настоявай за рентген, моите момчета нямаха находка в слушалката, но на снимка всичко се видя и беше доста сериозно. Не искам да те плаша, но вирусната пневмония не е типична... Бързо да се оправяш!  Hug Hug Hug

# 558
No me,качи някоя снимка преди, след де  Praynig
Ние тук така се стимулираме Simple Smile
Вангобче, аз пък заседнах у нас с моите дупешки истории....ужасно, тива допълнително ми вгорчи настроението, освен предстоящото къртене! Sad

# 559
.

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 13:44 от Carrie^

# 560
  • Бургас
Чинно си изядох ябълчището за обяд Mr. Green

No me ames Thinking не вярвам аз, дУкЪт ни видъ Joy Снимки, нЯщУ Crossing Arms
Страхотен резултат! Поздравления за волята!

Жгмъцко, ми ти откъде ще сваляш, че и воля искаш newsm78. Нъл те видях на фотосите Hug

Мимчо, на мен се опитва да ми влезе муха в главата за цялостен ре-дизайн на апартамента, но не й давам Naughty Първо, много харч, и второ, след 3-4 години пак ще ми писне. Ох, мноу съм смотана, хората ходят на ексзкурзии, а аз промени мисля #Cussing out

Свате,
ми хаймани ,сме , лошо няма Twisted Evil Heart Eyes

За Нова година имам потвърждение от половинът за Лондон. Така че, ще видя дали утре няма да има намаление на билетите, че обикновено на първо число се случва, и .....атакааааа newsm52

# 561
  • У дома
Кари, прочети пак първа страница, менюто ти не е режимно Peace

# 562
  • Targovishte
Carrie  bouquet Извинявай, но наистина се налага да прочетеш правилата отново. Белтъчните в 90 ДД не се смесват по между си на едно хранене - избираш ИЛИ месо, ИЛИ млечни, ИЛИ яйца, ИЛИ риба и морски деликатеси.

# 563
КУРДОВ, знам го отлично, но това е нещо, което е въпрос на личен избор. Благодаря ти за включването Simple Smile За мен е важно да спазвам цялостно разделното хранене Simple Smile Обичайно след този и "сладкия" ден свалям най-много
За мен е досратъчно режимно, искам да хвърля 2-3 кг и много това ми е достатъчно Simple Smile Благодаря на тези, които се  включиха да помагат Simple Smile

# 564
  • София
Доколкото ми е известно и разделното хранене не се смесват белтъчините.  Rolling Eyes

Иринита, добре, че на снимките не се вижда всичко.  Wink Имам си едни 4 кг. да свалям, ама тази воля...

# 565
За Нова година имам потвърждение от половинът за Лондон. Така че, ще видя дали утре няма да има намаление на билетите, че обикновено на първо число се случва, и .....атакааааа newsm52
завид завид завид  Blush Blush Искам и аз  Mr. Green

Относно смесването на белтъците, личното ми мнение е, че в този режим то е с цел по-лесно усвояване на хранителните вещества и незатормозяване на храносмилането. Например месото самостоятелно или със зеленчуци се усвоява много по-лесно, отколкото ако му подадем и други белтъчини. Но, лично аз, не спазвам изискването да не се смесват яйца и сирене или яйца и кисело мляко. А и при положение, че не ям месо, ако огранича и другите млечни ще получавам много малко протеини.  Peace Но всеки решава сам за себе си. По принцип и по правилата на 90 ДД не трябва да се смесват белтъчините.

Ето ме с една снимка след.  Grinning Обаче преди няма да кача тц тц  Naughty Не ща да се гледам преди  Mr. Green След малко ще я изтрия.
Скрит текст:
Grinning

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 14:32 от No me ames

# 566
Ами да ти кажа честно с Д-Р Емилова много сме си говорили по този въпрос, както и работя с доцент по диетология- напротив на мисленето, е желателно да се комбинират Wink Щомбго правя, значи съм го изговориха със специалист, а не да си правя волни съчинения с въображаеми диети.
Мисля, че всеки сам избира своят тип хранене. То 90-дневената не включва и алкохол, но видимо не всички го спазват. А това си е доста по-голямо "зло" от моето. Както и да е, моля, да не започваме казуси, излишно е. За 90-дневната не трябва да се смесват, аз за себе си съм избрала да ги смесваме, точка Simple Smile

# 567
  • У дома
Кари, няма какво да се засягаш, пишеш в тема 90ДД, нормално е да ти кажат дали менюто ти е по дадения режим, не бъди толкова тънкообидчива, щом си толкова запозната с режими и диети, си пиши в темата просто задрасквай излишното, пък и колкото по-компетентни хора има, толкова е по-полезен форума Peace
НоМе, малко ми приличаш на една друга съфорумка, но аз искам и преди Whistling Whistling Whistling
Лаурааа, къде си, хайде мини да драснеш ред два, липсваш Hug

# 568
Genni, не се обиждам, няма от какво, а се обяснявам, за да не ме изяде някой пак, който не ме е разбрал, с парцалите.

От телефона не ми дава опция да задраскам Sad

# 569
No me супер си Hug , ама дай и от период преди - това ще е голямата мотивация Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт