90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 631
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • Targovishte
НО МЕ  Hug Hug Hug Ей, каква яка маНдама си, (пу, пу дан`ти е уроки)! И природата и Кучо също са супер. Ама ти .... направо... И аз искам снимки от преди, така се нахъсваме тук.   Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 571
  • Бургас
No me ames, мноу яка мацка! Ама като няма преди, знае ли човек, да ли не си била на "хранителен режим"  WinkИзглжедаш озарена и щастлива!  Hug

# 572
  • София
Кери, не се засягай, ако не можеш да задраскваш просто пропускай да пишеш нережимното, разбирам, че си наясно кое е то. Нямам намерение да те изяждам с парцалите.  Hug А тези дето прегрешаваме с ферментирало не сме на диета в момента. Аз лично по време на режима бях изключително стриктна, не съм близвала алкохол... мен по скоро сладкото ме изкушава.  Embarassed

No me ames, изглеждаш фантастично  Heart Eyes и на мен ми напомни визуално на Лаура, която се запиля пак по света и у нас.  Hug Дай моля да те видим и преди, няма само някои да си показваме дебелините.  oops

Хора, чудя се какво става с тези колене на народа, преди малко бях до аптеката за спирт и лепенки и една жена ме спря да ме разпита за операцията, защото предстои и на мъжът и ...

Мамексче, как си ?  Hug

# 573
  • Русе
 Whistling

Heart Eyes Heart Eyes (туй в купичката отдясно го задраскайте Simple Smile )

Но ме страхотна си, и кучо е много сладък!  Heart Eyes Браво за волята! И на мен ми напомняш за слънчевата Лаура.....  Whistling
Кари, жгмъци ти е казала, тук, от време на време се говори за алкохол, но това го правят тези, които не са на 90дд.
И тук е мястото да кажа, аз, като една строга другарка,  bowuu , спирам да включвам в постовете си любимото си червено нещо!  Flutter

Ириниткеей  Joy ясну!  Heart Eyes Heart Eyes
Вангобии  Heart Eyes Heart Eyes , да видим четвъртък дали ще те преслуша...  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 14:44 от Juliette14

# 574
Но ме изглеждаш много добре, сияеш  Hug И на мен ми заприлича на Лаура,  Thinking може би по прическата си приличате.... +1 за снимка преди
Иринита браво на органът   bouquet
Оооооо Жул страхотно, аз вече пия третото кафе за днес.....избирам си чистото във високата чаша, аз малки чашки не обичам  hahaha
П.С. Жул ти само от постовете го спираш, ъъъъъ?!?  hahaha

# 575
Благодаря ви за милите думи  Blush bouquet

Обещавам да покажа и снимка преди, въпреки че от най-дебелия ми период имам 1 или 2  ooooh!

жгмъци ти пък къде се включваш при дебелите?  Grinning Grinning Grinning Чудя ти се и сега защо се тормозиш с диета, изглеждаш ми дори прекалено слаба на снимката, която показа преди дни  Hug

Грабам кафе и отивам да си доработвам  #2gunfire

ПП. Не съм се засичала с Лаура  newsm78 Или пък не я помня, а уж ви следях отвреме навреме тайно  Crazy

# 576
  • Русе
Joy  Joy
Шшштт, тихо....  Flutter

# 577
Так става като се включваш чел недочел (визирам себе си)  Embarassed Embarassed Embarassed

# 578
Joy  Joy
Шшштт, тихо....  Flutter

Тази вечер всички да прескочат виното, най-вече Жул.......Кой вино, кой вечеря.... hahaha

# 579
  • Бургас
Joy  Joy
Шшштт, тихо....  Flutter

Тази вечер всички да прескочат виното, най-вече Жул.......Кой вино, кой вечеря.... hahaha

Курдов може да прескочи и виното, и вечерята Wink Курдов, друже, не ни изказвай на ТЖ, моля Joy

Carrie
, ние от недочитане ако знаеш какви бисери сме сътворявали Joy Hug Важното е да има мир и любв  4470

# 580
Аз пък нищо не прескачам  Embarassed Папкам си с кеф, зер да не се затрия  hahaha

Так става като се включваш чел недочел (визирам себе си)  Embarassed Embarassed Embarassed
Hug  bouquet

# 581
  • Targovishte
ИРИНИТА  Hug Hug Hug  smile3505 smile3505 smile3505

# 582
Аз пък нищо не прескачам  Embarassed Папкам си с кеф, зер да не се затрия  hahaha

Пази се, да не се затриеш  Hug и аз от това се притеснявам за себе си и глей к`во прая

Joy  Joy  Joy

Иринита  Hug

# 583
  • София
Но ме, браво! Страхотен резултат!  Hug

За ферментиралото - много ясно, че не участва в 90-дневната. Всички го знаем.  Peace

# 584
Скрит текст:

Пази се, да не се затриеш  Hug и аз от това се притеснявам за себе си и глей к`во прая

Joy  Joy  Joy

Иринита  Hug

newsm09 шшшт, тихо сега  Grinning
после няма да си признаваме, че нас са снимали  hahaha

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт