90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 689
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Уикенда пак ме нямаше . От кое време чета чета и не мога да ви изчета.
Още от предипната тема viki_kati  Браво! Страхотен резултат и мотивация лично за мен!
Аз уикенда пак малко сгафих .... май почна да става навик но този път беше много малко чк почти не го броя. Иначе днес ми е 14 ден от диетата . Ден за варива ми е - за закуска ядох банан ; за обяд ориз с малко зеленчуци  и салата . За вечеря ще е същото. Чудя се утре какво да хапвам. Писна ми от спагети. Предложения?

# 61
  • Русе
Жгмъци ам йога, пилатес в по-лек вариант, фитйога?? Можеш според мен, когато се възстановиш хубавко!  Hug
Съншайн  Hug

Охх, и аз обичам ерментирало...  Whistling

# 62
Иринита и на време сте случили - слънчево е времето със слънчева дама на снимката Heart Eyes Hug
Гени Hug  на теб и тантурче Hug
И аз да се присъединя към групата на обичащитеерментирало  - но по- тихо, че Иринита е изкарала точилката hahaha hahaha
Деми  Hug

# 63
Иринитке, супер си и гледката си я бива!

Албена, пица, мекици, гъбена каша, нещо постно + хляб.
Аз пък мога да ям вс път спагети, не ми писват.

Хубав ден! Аз пак нямам кеф от сутринта. Кантара и той не мърда.

# 64
Иринитка  Hug много си красива, а и на какво прекрасно място сте били да ви завиди човек.

Да се отчета, з. ябълка, о. грозде и малко фъстъци, в. нещо белтъчни

Кой каза кафенце?  bowuu

# 65
  • Targovishte
ИРИНИТА  Hug Hug хубава жена на хубаво, красиво място!!!  bouquet Още веднъж ти се прекланям затова че ми отвори очите за тази "манджа" с моркови и кисело мляко - страхотна е, стана и с извара.
ГЕНИ   Hug Hug Тантурчето е голяма работа  hahaha Hug

Навън времето що годе не е студено, но в нашата керпичена редакция си е направо ледник.  ooooh! Сега си намирам поводи да изляза...

# 66
  • Русе
smile3534

Whistling

Сис  Hug

# 67
Ида точно за кафетооо  Mr. Green Взимам си  Hug
Моя обяд беше ориз със маслини Simple Smile, а за вечеря си взех картофи на фурна ама изядох малко на обяд, щото ориза беше едва 290 гр  Whistling
Демиии пропуснах да отбележа, затоплената възглавничка от снощии  Heart Eyes Много сладко  Hug
Джули Табата и Спининг са моите тренировки ...силно препоръчвам  Heart Eyes Peace
Жгмъц-и ако попаднеш на добър инструктор не виждам невъзможност да тренираш ...е няма да може максимума от тренировката да вземеш, но поне ще се раздвижваш  Hug
Иринитка е мнооого красива ..., направо чудна  Flutter
Трябва да взема да пусна някоя моя снимка да ви поизплаша ...за Хелоуин  Mr. Green Mr. Green

# 68
  • Бургас
Скрит текст:
newsm48

# 69
Здравейте и "честит" понеделник.

Включвам се към вас с 1ви ден на 90ДД. Имам да свалям по мое мнение около 7 - 8, до 10 кг и искам да направя една "врътка" с цел сваляне на тези килца и малко стриктност в храненето, че много на боклуци го ударих последните месеци, въпреки, че от април насам съм свалила към 6-7 кг без режим.

закуска: банан
обяд: 1 малка наденица, 1 бучка сирене, 1 домат
вечеря: не е планирана още

Знам, че не смесвате белтъците, личен избор е и едва ли ще го променя.

Хубав ден, момичета и само минуси  bouquet

# 70
  • У дома
Жулке, взимам дъъъългичкото кафенце, че другото ще ме удари в петите, и ще ми се разтупка сърцето hahaha Joy
Деми, видях, че големи красоти си показала в предишната тема, хайде малката дано да завърши там, аз много вярвам на това къде се хвърля пъпчето, и още не сме хвърлили на шилото нейното hahaha
Инджимного гушки и на теб от нас Hug
Уакамото, добре дошла, задрасквай си това, което знаеш че не е ок, само за протокола В трябва да е половината от О(писала си "малка наденица и бучка сирене"-според мен е малко, за наденицата ако не е домашна няма да коментирам избора Whistling), много упоритост и на финала достигане на заветната цел Peace
Сладкото Аги, пускай, пускай снимки, тук трудно можеш да ни изплашиш, всички мноооого обичаме снимкии Blush

# 71
Привет, банда!
Жгмъци,  bouquet за темата!Не успях да видя снимката,но съм сигурна, че си страхотна!
Ир,  Hug
Иринита, чудесна си!
На всички болни  Hug Hug Hug
Вчера не се отчетох,ама да се оплача имах +800гр. #2gunfire
Днес пак плюс 500гр., но снощи ядох хем смесено,хем късно,че бяхме на кръщене и РД на племенницата ми. Embarassed Ама то така е , г*з, глава затрива hahaha
Днес плодов: до тук на два пъти грозде,след това ще хапна сини сливи,ябълки и банани.
Лек ден!

# 72
  • София
Здравейте, бандичка! Hug

Записвам се и аз в новата тема (Ей, много хубавои заглавие, браво!). Вече съм стриктна!  Mr. Green Да видим до кога... Дано издържа до края на врътката поне (скромно)!  Peace

Много работа имам и нито съм ви изчела, нито мога много да пиша, но като ми се отвори прозорче, веднага ще дойда при вас.  Hug

Жгмъци, стискам ти плаци силно да мине интервенцията добре и бързо да се възстановиш! Hug

На всички останали - хубава седмица! Hug

# 73
Уакамото добре дошла и успех Hug Само да задраскваш това което не е режимно, за да не заблудим някого, че така може. Hug
Джул пих и от твоето кафе, че днес не ми стигна моето Hug Heart Eyes
Иринита hahaha

# 74
Джулка взимам малкото.  bouquet
Днес:
З-грейфурт
О-пица с гъби, домати, маслини и салата краставици
В-шоколадов тарт без печене и РЧШ
Правиха тарта в събота и хапваха и се облизваха, а аз гледах само. #Cussing out Сега пак ще намажат покрай мене. Grinning

На всички  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт