90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 515
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Ако някой кара плодов днес предлагам малко ябълки и сурови ядки  Mr. Green Grinning

Скрит текст:

# 166
  • Бургас
Ако някой кара плодов днес предлагам малко ябълки и сурови ядки  Mr. Green Grinning

Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy

# 167
Аз днес съм на плодове и чай с мед Heart Eyes

# 168
  • София
Утре плодов. Сега си взимам чайче.  Hug

Гени, браво на малката!  Grinning Усмихна ме!

# 169
No me ames Причината за гафовете ми са точно лакомия. По-скоро даже не толкова лакомия колкото идеята че не мога да хапна нещо когато съм в настроение за него, За жалост аз си качих килограмите не толкова от ядене или нещо подобно , а от лоши навици  - биричка мезенце.... и от в големи количества (особено пътвото) Сматям че именно това ми липсва и ми става трудно. Да си пусна филмче например и да си пия бирата пред компютъра. За момента ме държи че наистина имам за сваляне и че започнах да виждам някакъв ефект. Като цяло имам да сваля около 10 кг .
Genni бутер тестото го четох като рецепта за въглехидратния ден. Не е било от лакомия. А идеята ми беше именно такава - да разнообразя , защото спагетите ми бяха писнали.

Indji11 хахаах много добра идея. Съботатат така и така ще съм на маникюр та ще има да им се радвам и да не съгрешавам:)
Благодаря дами. Май имах нужда да се пооплача. Съжалявам за дългия пост.

# 170
  • Русе
Благодаря дами. Май имах нужда да се пооплача. Съжалявам за дългия пост.
Ама ний затова сме тук, да си се оплачем, да си се поФалим, да се смеем, радваме, поплакваме..та така, като в едно семейство!  Hug Hug

Но ме  Joy  hahaha
Ириниткеей днес как така не та вълнува някой глобален въпрос, свързан с някой вълк, заек..а може и тюлен...  Whistling
 Joy  Joy
 Heart Eyes Heart Eyes

# 171
  • У дома
По-принцип бутер тесто може, но според мен не влиза в графата "постно", а нали О трябва да е постен. Все пак съдържа някакво масло, предполагам яйца и още куп Е-та. Защо за Вгх не пробваш освен спагетите и пицата: домашни хлебчета с някаква плънка, баница със спанак и праз, някаква кашичка (гъбена, доматена, крем супа с броколи и карфиол) да се "натопиш" едно хубаво с домашен хлебец, абе много варианти има, пърленки, катми също стават, рядко, но можеш да си направиш едни мекици, яла съм един-два пъти през режима Peace

# 172
  • Бургас
Ириниткеей днес как така не та вълнува някой глобален въпрос, свързан с някой вълк, заек..а може и тюлен...  Whistling
 Joy  Joy
 Heart Eyes Heart Eyes

Не позна, вълнува ме!Ама не е смешно  Sad
Скрит текст:
Днес в стъклото на прозореца на офиса се удари едно пиленце (елов певец) и за съжаление не оцеля. Та ми стана много криво и си мисля, тия фъркатичките, защо не гледат като летят, аджеба Sad

# 173
Ами като цяло този въглехидратен ден ми е бая труден . Рядко ям по принцип такива неща та малко се затруднявам какво да сготвя.   newsm78
Genni мерси за идеите. Май имаше някаква тема за 90 дневната диета с рецепти. Трябва да потърся. Че за жалост не съм и голямата готвачка ама .... яде се   chef  Joy

# 174
  • Русе
Не позна, вълнува ме!Ама не е смешно  Sad
Скрит текст:
Днес в стъклото на прозореца на офиса се удари едно пиленце (елов певец) и за съжаление не оцеля. Та ми стана много криво и си мисля, тия фъркатичките, защо не гледат като летят, аджеба Sad
Confused
Мда, за съжаление това е един наистина глобален проблем, защото имено стъклата на прозорците са "виновни" в голям процент за смъртността на пиленцата в големите градове.

# 175
  • София
Курдов, благодаря много за файла, който си качил! (Забравих преди да ти благодаря, тъй като от офиса не мога да го сваля...  Embarassed Но довечера като се прибера у дома, ще си го дръпна!  bouquet )

Гени, наистина хубави идеи си дала за вгх ден.  bouquet

# 176
  • Бургас
Фиданки и фиданчо,

Според направеното тайно социологическо проучване в групата, базирано на откровени самопризнания и "прочетени" мисли, които някои не са посмели да споделят, бе разработена група от упражнения, които, научния екип, е счел,че ще допринесат най-много за вашия тонус, ведрост, настроение....последното не само за вас, а и за настроението на вашите половинки.

https://www.youtube.com/watch?v=WEbb64T011M

Нека не забравяме изпълнената с радост и непреодолими желания, особено съдържателна и изразяващата вечните копнежи и щения на българския мъж, поговорка
Скрит текст:
Пияна жена - весела къща

# 177
Жгмъци хайде,чакаме те с хубави новини  Hug.

# 178
  • Русе
Фиданки и фиданчо,

Според направеното тайно социологическо проучване в групата, базирано на откровени самопризнания и "прочетени" мисли, които някои не са посмели да споделят, бе разработена група от упражнения, които, научния екип, е счел,че ще допринесат най-много за вашия тонус, ведрост, настроение....последното не само за вас, а и за настроението на вашите половинки.

https://www.youtube.com/watch?v=WEbb64T011M

Нека не забравяме изпълнената с радост и непреодолими желания, особено съдържателна и изразяващата вечните копнежи и щения на българския мъж, поговорка
Скрит текст:
Пияна жена - весела къща
Joy  Joy  Joy
Ох не..... от де ги намираш тез??  Mr. Green
Мацката е доста "фит" обаче, тряа са пробва демек тоз вино уъркаут, особено с двете чаши... хохохохо  rotfImbo

# 179
Иринита hahaha Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт