90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 803
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Преди да започна да вечерям, слагам чинията на пода и я прескачам. Казват, че не се напълнявало, ако прескочиш вечерята. Joy[/i][/color]
Довечера всички да прескочим вечерите си Joy Joy Joy
Идвам Джулке там да пием кафенцето си  Heart Eyes

# 376

Преди да започна да вечерям, слагам чинията на пода и я прескачам. Казват, че не се напълнявало, ако прескочиш вечерята. Joy

Joy Joy Joy

Генитуу  Heart Eyes с интрес чекам снимки....  Flutter
И аз и аз

# 377
  • София

Преди да започна да вечерям, слагам чинията на пода и я прескачам. Казват, че не се напълнявало, ако прескочиш вечерята. Joy

Joy Joy Joy

Генитуу  Heart Eyes с интрес чекам снимки....  Flutter
И аз и аз
Joy Joy
Аз пък няма, яде ми се ориз с праз и баница с праз и отивам да си купя и да се захващам bowuu bowuu
Джулка, ще прескоча първо за кафето, пък после за праза Hug

# 378

Довечера всички да прескочим вечерите си
Joy  Не е лоша идея. И аз ще пробвам пък кой знае може да има ефект  Laughing

# 379
  • Русе
Joy Joy
Аз пък няма, яде ми се ориз с праз и баница с праз и отивам да си купя и да се захващам bowuu bowuu
Джулка, ще прескоча първо за кафето, пък после за праза Hug
Малиииии, туй сичкото ша го Идеш ли после?? smile3506
 Joy  hahaha
Хайде, идвайте, чекам виии  Whistling

Мамексче готено поздравче!  Heart Eyes

# 380
  • София
А, не всичко! Ориза за вечеря, а баничката утре за обед smile3521 smile3521 и със салата цвекло, морков и копър. Май от витамините и имуно глупостите дето пия Спаса е дошла.

# 381
  • Русе
А, не всичко! Ориза за вечеря, а баничката утре за обед smile3521 smile3521 и със салата цвекло, морков и копър. Май от витамините и имуно глупостите дето пия Спаса е дошла.
Аааа, дууубре...  Crazy
Успокоих се.   Joy
Мдаа, тя Спаса много обича добавките ут витаминчета...Довтасва веднагически... Mr. Green

# 382
Вий милост нямате ли бре?  ooooh! тамън тръгнах за кафето на Джули и прочетох за баницаааа  smile3514 и останах така

vangobi  самопоканвам се утре у вас на баница  hahaha

# 383
  • Берлин
Вангоби, кажи рецептата за баница /ама не мога да точа/

Днес обядвах шакшука - импровизирах рецептата  Embarassed режимно, вечерята е неясна, закуската беше банан.

Наложи се да тичам до единия обект за среща с инвеститора. Тичането в моето състояние е малко спорен въпрос, но колата ни е автоматик, а левият крак ми е куц сега, та късмет. За вас щракнах с телефона малко есеенно едно такова:

http://imgur.com/9n3EJ7a

http://imgur.com/0PA0C36

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 15:54 от PAPURCHE MEHURCHE

# 384
  • Русе
Вангоби, кажи рецептата за баница /ама не мога да точа/

Днес обядвах шакшука - импровизирах рецептата  Embarassed режимно, вечерята е неясна, закуската беше банан.

Наложи се да тичам до единия обект за среща с инвеститора. Тичането в моето състояние е малко спорен въпрос, но колата ни е автоматик, а левият крак ми е куц сега, та късмет. За вас щракнах с телефона малко есеено едно такова:

Не виждам снимките...  newsm03

# 385
  • София
И аз.

# 386
  • Берлин
Ми как да ги виждате, като съм некадърен снимкокачвач. И пак не успях  Embarassed

# 387
  • Targovishte
Здравейте банда
ПАПУРЧЕ -  Hug Hug страхотни снимки, много е красиво   bouquet bouquet За тези които не ги виждат ги слагам в скрит текст

Скрит текст:

Момичета, за водния ден на всички благодаря за съветите. Но моето мислене е следното: След като сваля примерно един килограм на плодовия и естествено кача килограм от белтъчния - тогава сваленото става НУЛА. Ако изредя и водния и примерно сваля още 500 грама, тогава равносметката ще е че все пак ще ми останат минус 500 грама. Грешно ли мисля?
МИМИ  Hug Hug помня, помня.

Аз съм на вода бе хора, за какви баници говорите. Олигавих и клавиатурата и пода и....  hahaha

Спаса е при мен, засега само диша тежко и въздиша. Така че вие си бъдете спокойни, няма да я пусна да дойде при вас. Аз ще я уморя от глад.  hahaha

# 388
  • Targovishte
МАМЕКС  Hug Hug Hug Много ми хареса песничката. Не бях чувал тази рок версия на тази чалга балада. А през цялото време докато гледах видеото очаквах двете мацки да паднат от чаршафите  hahaha

ДЖУЛ  Hug Hug Искам там, може ли да си помечтая малко с твоето кафенце  Praynig

# 389
  • Оптимист по принуда
Ха доЛар ден  Hug
Имало слънце и на моята улица  Hug. И вие сте сила  Hug
Вили, добре завърнала се, ще ги махнеш килата, не ги мисли  Hug
Деси,  Hug
Аги,   Hug
Джулка, цветно си го представих как напъваш някой минижуп  Joy
Курдов, как върви плуването?
Ничия, моят поглед е като на котето, ако не съм сръбнала кафенце  hahaha
Вангобче, дано ти мине бързо, горката  Sad Hug
Миленски, поне са я намерили, но правилно си решила да я смениш  Peace
Мамекс, от едно време знам, че туй упражнение е полезно  Mr. Green
А Наско от БТР ако ще и Радка-Пиратка да подкара, пак ще го обичам. Иначе много ми хареса как изпълни тази песен на Сашо Роман, аз по принцип адски много я харесвам. Божкее, БТР и Сашо Роман в 1 изречение  Crazy Hug
Жгмъци, как се радвам, че си по-добре.. Всичко ще се нареди, едно по едно  Hug И килата ще паднат  Hug
Инджи, веднага ще ти намеря кутия по размер, няа са ПРТСняаш  Naughty Hug
Генни, професионални снимки ли са? Имам предвид от фотограф? Че нас така ни пързулнаха - фотограф в градината, снимаха я, разкошни снимки. Дадоха ми едно листче с кадрите, обаче трябва да си ги поръчаш онлайн. Една свимка струва £20!!! Кожодери! Ами не поръчах  Crossing Arms
Джулка, сърце нямаш с туй кафе и туй Санторини начи  Crossing Arms Heart Eyes Heart Eyes Hug
Съншайн, от утре почвам прескочи-кобила с чиниите  Joy Айшемусеикилограми  Joy
No,и аз така зяпнах като чух за баницата. Не стига, че вчера правих на домочадието и подсмърчах, ами сега и за празена да мисля...Тежък живот, ей  Whistling
Мими,  newsm66 Hug Hug Hug
Папурче, разкошни лебеди и есен  Hug

Така..
Днес не закусих, пих кафето и водата. На обяд хапнах спатети от тиквички ала Тамара, но вместо с кайма, ги забърках с останали от снощи св.мръвчици с праз и гъби и кансерва домати. Чуднички бяха. За довечера смятам май пилешко със салатка да е.

Общи условия

Активация на акаунт