90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 609
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Тази снимка е подходяща да се залепи на хладилника!  chef
Аз май ще прибегна до тази техника.

# 586
Ей, аз как изпуснах снимката на Жмъци, и сега ми е още по-любопитно как всички казват, че е слаба, па тя зор да отслабва.  hahaha
Жмъцко, дай на лични, плийз.

# 587
  • София
Снимката си е някъде из старата тема, не съм я махала. Wink

# 588
  • Русе
Ирка  Hug Hug Hug
Деми, Жгмъци, чудни музички  Hug
Мимчоspoko оправяй се по-бързо.
Но ме, изтървах снимките  Whistling но съдейки по коментарите  Flutter ...
И откъде ги изнамери тези тринките  Joy Joy Joy
Тук днес май е имало веселба  Hug
Мен днес ми е почивен ден (ще го отработваме в събота), така че бях на маникюр (любимо бордо  Flutter) и прическа, след малко отивам на тържество по случай утрешния празник, а после - на вечеря с приятелка от Италия и други приятели.
Взех си едно чистичко кафенце от Джулс и изчезвам след малко (до по-късно довечера или утре сутринта  Joy Party).

# 589
No am аз не я видях, сложи я за малко пак
Иринита, след като промених  2 стаи вече нямам сили за ремонти, но се налага.... Simple Smile но ако ти се занимава...ела у нас Praynig, аз ще си ходя на работа Simple Smile....като си помисля, че трябва да се занимавам с майсторииии..... #2gunfire

# 590
Тази темичка ми харесва. И аз се присъединявам.

# 591
  • София
Къдя сте, готвите и хапвате, май newsm78
Лили91, добре дошла bouquet
Жгмъц, още една снимка ли да искам newsm78 ?
Деси, весело тази вечер bouquet
МимиHug не се ядосвай токлова за майсторите, ще мине и това  Hug
На мен нещо не ми се яде, ама след малко ще хапна, че после ще озверея по никое време.
Хайде лекинка от мен bouquet

# 592
Здравейте на всички и успех със свалянето. И аз има 4 килца за смъкване и искрено се надявам да се похваля в скоро време с резултат..

# 593
# 594
  • Targovishte
Адиии  Hug Hug Hug къде се изгуби?

Банда  bouquet време е да извадите големите бухалки, а Другарката да ми пише двойка, ама направо за срока.
Пак съгреших. Отново. За пореден път. Ами... неустоявам на вкусотиите готвени за студента. Волята ми я няма. И най лошото е, че след хляба на обяд въобще не бях гладен. Ядох от чиста лакомия. Не мога да се понасям ooooh!

Досега дялках тикви. Купих от Кауфланд тикви малки наименовани Хокайдо. Въобще не знам дали стават за печене. Но са твърди като камък. Кората я дялках все едно дялкам дървена пръчка - парченце по парченце. Имах общо четири тикви с големина на две шепи. Дали ще стават за ядене? Ще ги оставя да се пекат поне час.

Готвя се за плодов ден утре а вече и сам не си вярвам че ще устискам. ooooh! Не правете като мен!

# 595
Жгмъци по-добре съм всеки следващ ден  Hug.
Скрит текст:
Утре лекаря,при който махах конците ме вика да ми погледне раните пак,че по-голямата прокърви и чак тогава да ми позволи да се къпя като бял човек  ooooh!,без да си увивам крака в стреч за да не го мокря.Корема ми вече е на решето от Фраксипарина,а остават още 16 само  Crazy.На теб колко броя ти изписаха?
И бедрения ми мускул отслабна,въпреки гимнастиката и като стана да вървя шината ми пада до глезена  hahaha.
Общо взето съм се депресирала с това стоене вкъщи  Confused,тези черно-лилави синки продължават да се разсейват изключително бавно и май ще се вкарвам във филми...Тъй,като си стоя вкъщи и само простотии в главата ми  Crossing Arms.
   Морска вълничке чудесна разходка си си направила  bowuu,а пък Иринитка замислила  Peace.Хич не ви завиждам  Outta Joint.
Добре дошли на новите момичета и успехи  bouquet
Деси така искам и аз на маникюр  ,от години не съм била без гел лак,махнах го за операцията и всичко се потроши  Sad.А още някоя -друга седмица ще мине докато спре да ми оттича крака и мога да отида...
   Снощи едни приятели дойдоха на гости,пред мен се ляха едни кайсиеви,едни ферментирали,едни шотландски ,а аз на водичка  #Cussing out / и чаша бира за цели 6 часа.Докараха една торба мезета 1,5-2кг общо нарязани всякакви фасони месни и сега няколко дни съм на това  Whistling,освен филе Елена друго ме е страх да сложа във фризера,какво ще кажете?Другото е луканка,луканков салам,варено пушено месо,шпек,сушен врат-кое няма да се прецака при замразяване според вас?И пародията е ,че с тез мезета  не мога да фрасна едно 
Скрит текст:
червено вино   Twisted Evil
  .

# 596
# 597
Не смея да пиша че ще ме линчувате  Joy
Ето прибрах се у дома при вас  Heart Eyes
От днес за пореден път я започвам диетата че се усвиних жестоко но не знам как ще издържам този плодов там ми е хлъзгавото камъче и там се подхлъзвам за енти път.
Сега ще чета на зад да видя вие как я карате, кой е на диета и кой не  Grinning

# 598
  • Русе
Ттъъййй, след няколко прескачания на туй онуй  smile3506,
Идвам за утчетитиии  Whistling
Само Курдов ли сай утчел? Flutter
Курдов, с ко прегреши? Mr. Green
Мамексче, смятам, че сичко можеш да замразиш.... Crazy
Добре дошли на новичките, с тез малко килца.... не знам....
Адиии, мараба!

# 599
Ади не чети назад,че ще се хванеш за главата.Почти никой не е на режим в момента  Embarassed,единици са и са наша гордост  bouquet.Повечето сме спамещи  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт