90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 633
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Ей, нИ моа вече с вас!
Вилянке, чадо грЯшно, туй червено винце де гУ видя в пУезията, мари? newsm29
Хората й думат "канела, мляко с кафе", тя "Йок! Канела с червено винцЕ...." Joy Joy Hug Hug

# 676
  • София
Иринитка, благодаря ти много! Hug Много хубаво ми стана и на мен като прочетох творението на Маргало (аз съм й фенка!). Heart Eyes

Джулка, благодаря и на теб за кафенцето! Има за всеки вкус! Hug

Днес за малко щях да наруша диетата. Много ме изкушаваше една сьомга, която колежките хапваха. Но останах твърда на царевици, картофено пюре и доматки. Довечера се очертава да хапна леща.  Heart Eyes

# 677
  • Русе
П.С. Иринита страхотно.....мирис на канела и греяно червено винце с любимият човек   Heart Eyes
Аааллооуу, туй словосъчетание НИ са пиши тук....  Naughty Ша пиша двойка...  Mr. Green
 Heart Eyes Heart Eyes
Иринткеййй  Heart Eyes Heart Eyes прекрасно е! Аз толкоз мразеща есен, студ, дъжд, сняг, киша, кал, отиваща си година....съм съгласна с тез думички, звучат уютно, да си цяяяааала зима вкъщи, кеффф........  Flutter  Дали тъй да не зема да напрая....  Twisted Evil
Зимайте кафенции, има за сички, Курдов, мисля, че и повече от една ще бъде...  Crazy

Ей, нИ моа вече с вас!
Скрит текст:
Хората й думат "канела, мляко с кафе", тя "Йок! Канела с червено винцЕ...." Joy Joy Hug Hug
Аууууу, колко пъти е споменато ..... Шшшшттт, тихо!  Naughty

# 678
Ей, нИ моа вече с вас!

Амиии, аз канелата я свързвам все със забранени неща....греяно вино с канелени пръчици, точно като тези  от снимката; Сладкиш с канела.....все любими неща, това ми мина първо през главЪтЪ  Mr. Green
Айде около Коледа по една чаша може да си позволим  Hug
Редактирах се  hahaha

# 679
  • София
ооооооо  Heart Eyes да да да да да да  Hug
Много обичам октомври, ноември и въобще есента. Точно заради това домашно усещане и очакването на Новата година  Hug
[/quote]

Новата година и подаръците, нали Crazy? Въпреки, че аз обичам повече пролетта, ех като нацафти и разелени, красоата.
Жгмъц,  Hug със снимка ми я хванаха, но е в началото и затова даже не ми и предложиха болница. Днес мисля, че съм по - добре и болката в дясно намаля Grinning
Вики, много готино писание bouquet за почивката послушай врелите и кипелите тук. Тегава е, но минава Hug
Но ме, качи пак за малко снимката, де Hug или поне на лични Praynig
Гени, успех! Hug и жесток минус, браво!
Ничия, да ви е живо и здраво племеничето bouquet bouquet bouquet
Джули, ще се разтреперям с толкова много кафе Heart Eyes взимам си едно Hug
Мимчо, Hug голям си подстрекател с тия кукъри, от неделя с това се занимавам - разглеждам, чета рецепти. Дано не ме види ММ, че ще се свлече до мен Crazy Хайде, чакам да се похвалиш като дойде амазонския.
Весито, добре дошла Hug
Иринитка, благородно завиждам за Лондон, ох как искам и аз да го видя bouquet
Вили, Ади, Hug а така дръжте здраво Hug
Деми, така на картинка много ги харесвам Hug
Курдов, желязна е Елка, добре, че беше Иринитка да ни светне. А на теб ти се радвам, най - накрая да покажеш, че нищо човешко не ти е чуждо. Hug надявам се, че ме разбра правилно Hug
На всички  Hug

ох, забравих: закуска печена тиква, обяд - смесен качамак със сиренце Party за вечеря боб чорба и салата чушки

Ох, ще ме побъркате с това червено.....

# 680
Амиии, аз канелата я свързвам все със забранени неща....греяно вино с канелени пръчици, точно като тези  от снимката; Сладкиш с канела.....все любими неща, това ми мина първо през главЪтЪ  Mr. Green
Joy аз като виден канелолюбител приемам всякакси канелата. И с винце, и без винце, с кафе, с кисело мляко, с всичко  hahaha bowuu

vangobi
  ама ти не ме ли видя вчера  newsm78 Пращам ти тогава пощенско гълъбче, демек ЛС  Grinning

# 681
  • Русе
Джули, ще се разтреперям с толкова много кафе Heart Eyes взимам си едно Hug
Ама ти си помисли, че сичкото е за теби ли?  Mr. Green Нее, само едничко...  Heart Eyes
 Joy  hahaha
И ко е туй смесен качамак? С ко ша го смесваш?  Whistling Щот е със сиренце ли?...Аха, ясно...

Пак са заплеснахте със забранената думичка,  Naughty , тя са консумира само от другарката, щот режима й го позволява.... Mr. Green хохохохо  Joy
И с винце, и без винце,
Аааллооуу, не така....  Naughty
 Laughing
Ейй, не моа ва запра неска!

# 682
Joy аз като виден канелолюбител приемам всякакси канелата. И с винце, и без винце, с кафе, с кисело мляко, с всичко  hahaha bowuu

vangobi
  ама ти не ме ли видя вчера  newsm78 Пращам ти тогава пощенско гълъбче, демек ЛС  Grinning
И на мен и аз не сварих вчера Praynig

# 683
И с винце, и без винце,
Аааллооуу, не така....  Naughty
 Laughing

Добре, а така

Канела с винце, и канела без винце,

newsm78
а в този случай канелата е ли режимна или не е режимна? М?

# 684
  • София
И с винце, и без винце,
Аааллооуу, не така....  Naughty
 Laughing

Добре, а така

Канела с винце, и канела без винце,

newsm78
Онуй червеното е неутрално, а канелата само в определени дни Joy

Джулка, ами кат има такъв голям избор и аз съм една такава нерешителна, кажи кое да избера newsm78 затуй от всички  Heart Eyes

# 685
  • Русе
newsm78
За кое? Канелата е винаги режимна, ако искаш си я ръси върху картофите и ориза във варива, или върху пържолата в белтъчен.  Joy  hahaha
Онуй червеното е неутрално, а канелата само в определени дни Joy
Joy  Joy
Е, не, предавам се..... Вече туталну пощуряхте....  hahaha
Джулка, ами кат има такъв голям избор и аз съм една такава нерешителна, кажи кое да избера newsm78 затуй от всички  Heart Eyes
Ми, куйе...Туй у лево, чашката с червените раенца....  Flutter
 Joy

# 686
  • София
Хахаха, vangobi, това ми хареса!  Joy Joy Joy

Пия си чайче с ройбос и канела в момента, не е лошо.  Heart Eyes

# 687
newsm78
За кое? Канелата е винаги режимна, ако искаш си я ръси върху картофите и ориза във варива, или върху пържолата в белтъчен.  Joy  hahaha
Ма не четеш ти, не четеш  Crossing Arms Онуй задрасканото бе, дето нетрябвадагоспоменаваме  Whistling
неутралното  Joy

Едно питане имам защо темичката се явява най-отгоре на страницата като влезнеш в диетичен подфорум и кво значи, че е спонсорирана  newsm78

# 688
  • Русе
Ма не четеш ти, не четеш  Crossing Arms Онуй задрасканото бе, дето нетрябвадагоспоменаваме  Whistling
неутралното  Joy

Едно питане имам защо темичката се явява най-отгоре на страницата като влезнеш в диетичен подфорум и кво значи, че е спонсорирана  newsm78
Охххх, чета аз, чета...ама са прая на гърмяна...  Crazy
А за въпросчету, не моа да ти отговоря, това със спонсорирането май е от днес...  newsm78

# 689
  • София
Леле то откак е забранено споменаването стана по зле положението.  ooooh!
За протокола, мразя студа и зимата и всички прилежащи гадости сняг, лед кал и пр.

Общи условия

Активация на акаунт