Тествайте новото пюре Nestlé Gerber Пуйка

• 8 412
  • 79
  •   1
Отговори
# 60
моето ангелче много обича пуйка Simple Smile и всякакви зеленчуци обича,но да има и месце без месо пълна мъка. Но аз бих съчетала пуйката с броколи,моркови и сладък картоф. Друг вариант ориз с моркови Simple Smile

# 61
Ето кои са потребителите, които ще имат възможност да пробват новото пюре Nestlé Gerber Пуйка:

Криси`
matahari
Beeps
mariat
ShikeR
leia2015
Капитан Морган
diana.pd
roxanna
NikoStorm
Oфeлия
zveti81
Подскок-скок
titi1981
cvete7575

Темата отново ще бъде отключена след като печелившите получат пюретата. Всеки от тях, който сподели тук своите отзиви, ще получи захранващ комплект от Gerber.

Очакваме печелившите да се свържат с нас на e-mail: igra@bg-mamma.com, като напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за доставка на пюретата (имена, адрес и телефон за връзка).

# 62
Темата отново е отключена, за да могат потребителите, които получиха новите пюрета Nestlé Gerber Пуйка, да споделят своите впечатления.
Всеки от тях, който напше отзивите си, ще получи пакет за захранване Nestlé Gerber®

# 63
  • Сливен
Здравейте. Така, получих 2 бр. бурканчета по 80 гр. с пуешко месо на 11.11.  петък.
Още в събота използвах едното от тях.
1. Какви зеленчуци и подправки добавихте към Nestlé Gerber® Пуйка? - Приготвих супа от ориз, броколи и зелен лук, след което добавих цялото количество от едно бурканче.Приготвеното количество беше за две хранения.
2. До момента въвеждали ли сте друг вид месо в менюто на детето си? Ако да, какво беше то? - да, въвела съм пилешко, заешко, телешко, пуешко, агнешко и свинско месо.
3. Как детето ви прие вкуса на пуешкото месо? - много му хареса, в края на поста си, ще кача и снимки.
4. Бихте ли използвали пюре Nestlé Gerber® Пуйка като обичайна част от менюто на детето си? - да.
5. Бихте ли препоръчали Nestlé Gerber® Пуйка на свои близки, които също имат дете? - с удоволствие.
6. Предлагали ли сте на детето си други продукти на Gerber®? Ако да, какви бяха те? - ползвала съм и други продукти - всякакъв вид пюрета.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 13:16 от roxanna

# 64
  • sofia
Здравейте, и на мен ми се иска да споделя мнението си, но не съм получила още пюретата? Cry

# 65
Здравейте, получихме 2бр. бурканчета Nestlé Gerber® Пуйка, за което много благодаря  Hug На следващия ден използвахме половин бурканче като го прибавих към картоф, морков, лук, копър. На следващия ден добавих другата половина към ориз и броколи. Дъщеря ми много го хареса и си изяде всичко.
Тя е на 1г. и 1м. и до сега е яла (по ред на въвеждане): пуешко, заешко, пилешко, телешко, свинско, агнешко. Много харесва пуешкото месо и това беше първото месо, с което я захраних.
С удоволствие бих използвала пюре Nestlé Gerber® Пуйка като обичайна част от менюто на детето ми. Бих препоръчала пюрето на моите познати, които също имат деца. До сега не бях предлагала пюре на Nestlé Gerber, но вече мога да го направя, защото се уверих, че детето ми ги харесва.

# 66
И аз получих 2 бр. бурканчета по 80 гр миналия петък.
Днес направих първа проба.
1. Какви зеленчуци и подправки добавихте към Nestlé Gerber® Пуйка? - Приготвих яхния с ориз, домат, грах и лук. Сложих малко копър и чубрица. Пасирах за едно хранене с половин пуешко пюре от едното бурканче.
2. До момента въвеждали ли сте друг вид месо в менюто на детето си? Ако да, какво беше то? - да, въвела съм заешко, телешко и свинско месо.
3. Как детето ви прие вкуса на пуешкото месо? - много се хареса,за първи път хапва пюре направено с ориз, друг път като опита не е искала да яде повече, пробвала съм с различни зелечунци. Иначе с картоф всичко яде. Другия път ще пробвам с картоф и броколи, но то по принцип е любимо със или без месо.
4. Бихте ли използвали пюре Nestlé Gerber® Пуйка като обичайна част от менюто на детето си? - да.
5. Бихте ли препоръчали Nestlé Gerber® Пуйка на свои близки, които също имат дете? - да.
6. Предлагали ли сте на детето си други продукти на Gerber®? Ако да, какви бяха те? - да предимно плодови.

# 67
Получих пюретата в петък и в събота ги включих в менюто на двете деца. Опита го и баткото. Честно казано нямах търпение да отключите темата. Пюрето е много вкусно, казвам го, защото го опитах и аз, както всичко, което давам на децата. Има консистенцията на пастет и занапред мисля да го предлагам и намазан на филийка.Ще е много по-здравословно от пастетите Simple Smile има страхотна миризма

1. Какви зеленчуци и подправки добавихте към Nestlé Gerber® Пуйка? Сварих ориз с пиперки, моркови, лук, дафинов лист и черен пипер на зърна. Вече в чинийките добавих от пюрето
2. До момента въвеждали ли сте друг вид месо в менюто на детето си? Ако да, какво беше то?Въведени са всички меса без свинско и агнешко
3. Как детето ви прие вкуса на пуешкото месо? Много им хареса. Когато аз готвя пуешко, никога не ми се получава така приятно като консистенция. Дори и да го пасирам
4. Бихте ли използвали пюре Nestlé Gerber® Пуйка като обичайна част от менюто на детето си?Бих, както писах и по-горе като заместител на пастет дори
5. Бихте ли препоръчали Nestlé Gerber® Пуйка на свои близки, които също имат дете?Вече го направих, похвалих ги дори и в детския магазин, за да знаят консултантите
6. Предлагали ли сте на детето си други продукти на Gerber®? Ако да, какви бяха те? с първото дете пробвах всичко от домашна храна до всички марки пюрета на пазара, харесаха му единствено Гербер. Захранен е с вашите пюрета, а на сестричката му директно й взех от тях. Яли са почти всичко(според предпочитанията) както от местно-зеленчуковите изделия, така и от сладките закуски, плодови пюрета

Искам да попитам дали ще има и други подобни пюрета, например чисто телешко и агнешко?

# 68
1. Какви зеленчуци и подправки добавихте към Nestlé Gerber® Пуйка? - бих добавила картофи, морковче и броколи
2. До момента въвеждали ли сте друг вид месо в менюто на детето си? Ако да, какво беше то? Не
3. Как детето ви прие вкуса на пуешкото месо? - много,много и хареса
4. Бихте ли използвали пюре Nestlé Gerber® Пуйка като обичайна част от менюто на детето си? - разбира се
5. Бихте ли препоръчали Nestlé Gerber® Пуйка на свои близки, които също имат дете? - да, със сигурност, всички продукти, които предлага Гербер са с гарантирано качество и произход
6. Предлагали ли сте на детето си други продукти на Gerber®? Ако да, какви бяха те?[/b] - Да, от повечето вида плодови и зеленчукови пюрета
[/i]

# 69
Още в деня, когато ги получих, отворих едното бурканче и го добавих към пюре от морков и тиквичка. Много го хареса и си изяде всичко. Пуешкото месо на Гербер е първото месно пюре, което въвеждам и е много удобно с малките бурканчета по 80гр. Стига ни точно за 2 хранения и определено ще го използвам и занапред, предвид малките количества които са ни необходими в началото на захранването. До момента съм предлагала предимно от еднокомпонентните пюрета (плодове и зеленчуци) на Гербер и са се приемали много добре, консистенцията и вкуса е страхотен, понякога ми се иска аз да ги изям, особено пуешкото мирише много вкусно, на бурканите с домашно месо, които баба ми приготвяше преди години Grinning
Препоръчвам, определено  Peace

# 70
Здравейте,  Hug
Тъй като аз нямам бебе, дадох бурканчетата на кръщелника си, който е на 9 месеца.
Това са отговорите на въпросите, които ми даде майка му. Много благодаря за възможността, малкото ни момче да опита от пюрето ви.  bouquet

1. Какви зеленчуци и подправки добавихте към Nestlé Gerber® Пуйка?
Бих добавила авокадо, морковче и сиренце, но малко, защото тепърва започвам да го въвеждам.
Бих добавила и масло, защото е една идея по - сухо, като месо от птица.

2. До момента въвеждали ли сте друг вид месо в менюто на детето си? Ако да, какво беше то?
Досега съм давала само пуешко месо, сварено и пасирано в комбинация с варено картофче.
Купих домашен заек и сега тепърва ще му давам и заешко месо. Дано го възприеме добре.

3. Как детето ви прие вкуса на пуешкото месо?
Както написах по - горе, още от преди това много хареса домашното пуешко пюре и това го изяде с голям апетит. Аз също опитах, за да знам какво му давам и определено ми хареса много. Изяде си цялото бурканче наведнъж. Момченцето ни е от ящните дечица.

4. Бихте ли използвали пюре Nestlé Gerber® Пуйка като обичайна част от менюто на детето си?
О, да! Разбира се, че бих използвала пюрето като обичайна част от менюто на бебето си, защото го прие много добре.

5. Бихте ли препоръчали Nestlé Gerber® Пуйка на свои близки, които също имат дете?
С две ръце бих препоръчала на всичките си приятелки, а и на майките по площадките с които се събираме всекидневно. Ние сме на 99% от деня навън и се срещаме с много майки и винаги обсъждаме какво даваме на бебета си, за да са здрави и сити.

6. Предлагали ли сте на детето си други продукти на Gerber®? Ако да, какви бяха те?
Да, храни се предимно с плодовите и зеленчуковите пюрета.

Надявам се да сме били полезни на повечето четящи майки във форума и да се възползват умело от информацията, която даваме, защото тя е ценна.

# 71
  • На брега на морето
Привет и от мен, получих двете пюрета в петък, но за жалост едното беше с нарушена цялост, капачката беше леко развита, за сметка на това злоядото ми дете омете предложеното му половин бурканче пуешко, смесено със броколи и ориз още същият ден. На следващият ден предложих останалата половина заедно с тиква, картоф и лук и отново си облиза купичката. Определено препоръчвам с две ръце пюрето от пуешко месо. От асортимента на Гербер съм предлагала всички безмлечни пюрета и определено са на голяма почит у нас.

# 72
  • sofia
Здравейте, вчера получих пюретата и току-що ги пробвахме.

1. Какви зеленчуци и подправки добавихте към Nestlé Gerber® Пуйка?
- Добавих картофче, морковче и малко копър с малко водичка, за да стане по-кашесто.
2. До момента въвеждали ли сте друг вид месо в менюто на детето си? Ако да, какво беше то?
- Заешкото е въведено вече.
3. Как детето ви прие вкуса на пуешкото месо?
- Обича го, много! Харесва му!
4. Бихте ли използвали пюре Nestlé Gerber® Пуйка като обичайна част от менюто на детето си?
- Разбира се.Бих го използвала като обичайна част от менюто ни Simple Smile
5. Бихте ли препоръчали Nestlé Gerber® Пуйка на свои близки, които също имат дете?
- Да бих, въпреки,че повечето майки с който контактувам си използват продуктите на Gerber.
6. Предлагали ли сте на детето си други продукти на Gerber®? Ако да, какви бяха те?
- Започнали сме още със соковете - ябълката е любима и до сега, и с еднокомпоненнтните (морковче, тиква, слива), плодовите - ябълки и сливи е любимото, банан и почти всичките сме ги пробвали.

Дано съм била полезна, пожелавам вкусни дни с пюретата на Gerber Simple Smile

# 73
  • София
Получих два броя пюре от пуешко месо, 80 гр. със състав: пуешко месо 55%, вода (използвана при приготвянето), царевично нишесте. Модераторите може да го добавят към Справочника.

Детето ми е малко все още за завъртяни манджи с подправки, ето защо добавих месното пюре към сладки картофи и тиква, с една идея аромат на копър.

Скрит текст:

Само след 20 минути:

Харесвам пюретата на Гербер за начално захранване поради няколко причини. Голямо разнообразие от еднокомпонентни бурканчета, без сол и захар, със 100% съдържание на съответния плод или зеленчук. Идеални за първите стъпки в захранването, когато употребяваме само няколко лъжички. В по-голямата си част са без съдържание на мляко, което ги прави подходящи и за деца с алергии/предразположеност към такива. От менютата за по-големи с първото си дете съм ползвала активно, когато сме на път или ваканция, супата с пуешко, пилешко и ечемик и супата с карфиол и заешко.
За разлика от заешкото и пилешкото месо, нямам достъп до прясно пуешко, така че пюрето от пуйка на Гербер е добра алтернатива.

Благодаря за възможността да тестваме новото бурканче!

# 74
Здравейте! И аз подарих пюретата и книжките на позната майка с малко дете(на 7 месеца и нещо).
Бяха изненада за нея и много им се зарадва. Ето какво сподели тя на следващия ден.
- Предвид възрастта на детето и неговото  индивидуално захранване е прибавила сладък картоф и морков.
- До момента детето е захранено със пилешко месо и пуешко месо.
- Усладило му се е. Втората част е дадена на следващия ден с добавка от тиква.
- Да, майката водена от вкуса на детето би го хранила редовно  с Nestlé Gerber® Пуйка.
- На следващия ден е препоръчано на други майки с бебешоци с много добри впечатления.
- Предлагани са предимно зеленчукови и плодови пюрета(но без мъхести плодове)- тиква, ябълка, морков, броколи, картоф. При нужда- синя слива.

Съжалявам, че информацията не е от първо лице, но се надявам, че съм била полезна.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт