Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 6

• 85 675
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • NE
Този модел на Исара е от месец. Според мен дори може да е по-удачен от изцяло слинговата, но не съм я пробвала. При мен проблема беше, че колана ми беше неудобен, но това си е чисто индивидуално.
Споделете отзиви.  Praynig

# 541
  • От Луната
Електра, ще ми пратиш ли линк са я видя и аз.
Харесах новите Алое Simple Smile имат еър мрежа, но с моя човек не знам как ще се разбервм. Не ще в слинга и това си е.

# 542
http://roshavo.com/oc/Носене-на-бебе/ергономични-раници/isara-carriers/isara-half-wrap-conversion-sundance
Ей тази. Утре ще я получа Heart Eyes

# 543
Здравейте момичета моля препоръчвайте ми какво да си купя за носене на бебето.Знам най добрия вариант е ергономична раница но аз нямам възможност да купя толкова скъпо.Някой да ми каже нещо по изгодно,че бебето ми е на един месец и иска постоянно да е на ръце какво мислите за мей тай слинговете някой ползва ли.

# 544
За толкова малко бебе само еластичен или тъкан слинг е подходящ. Еластичният се връзва по-лесно. Но пък ако е по-тежко е по-подходящ тъканият. Може да наемеш двата варианта от някоя библиотека и да решиш така преди да купиш. За бебета под три месеца е безплатно.

# 545
  • От Луната
Уффф прекрасна е Wink ама голяма цифра.
Ще търся варианти. За сега гледам Алое еър, размер кроха. Недостатък е че ще трябва да я сменям след време.
Първо ще наема и ще видим младежа дали ще иска да стои в такова нещо.

# 546
Не можете да си представите как си ги избиват парите тия 200лв за раница.

# 547
  • От Луната
Сигурна съм че е така, но вкъщи ще ме бият вече. Наложих се за пелени, за слинг, за дрехи и количка. Просто няма как да дам 200лв сега, дори на есен също.
Имам да се боря с алергии и прочие. Изобщо парите са по други направления. Трябва да се вместя в 100-120лв. Ако изобщо малкото иска да седи там.

# 548
  • София
Ако се отделят сега 100, следващия още 100 и може да се вземе Simple Smile Така или иначе в раница влизат на няколко месеца.
Аз ще си продам тодлъра и после ще добавя пари и ще си взем нов стандарт(че предната я продадох отдавна) .

# 549
  • NE
И аз продавам и после купувам. Вече съм завъртяла една раница и слинг. Mr. Green

# 550
И аз мисля моя слинг да го продам щом взема раницата. Той е евтин, де, но пак е нещо...

# 551
  • В сърцето на любимия човек
Аз чакам в библиотеката да пристигне новата Соул Анууна, за да я тествам. Вече ми тежи да се носим отпред, но с мей-тай слинга трябва да имам помощник, за да го сложа на гръб.
Иначе съм влюбена в Чимпъру, но се опасявам, че вече бързо ще ни умалее, а нямах възможност да я купя по-рано.

# 552
  • NE
Пънче На нас сега тъкмо ни пасна Чимпата, преди му беше голяма без вложката. Според мен до прохождането си е екстра. После направо тодлър.
Вече може и Soul стандарт да пробвате.
Пробва ли Tula free to grow?

# 553
Абе какъв тодлър направо след прохождането. Crazy Тодлър раниците на повечето деца им стават след 18 м. и нагоре. Много по-практично е човек да си купи стандартна раница, която може да се ползва по-дълго време.

# 554
Минавам само да кажа, че на първо четене Исарата ми е супер удобна. Много по-удобна от слинга, все едно не нося човече, ммм, кеф! А дори не съм се справила още с ремъците да ги наглася оптимално добре, просто нямах търпение и го мушнах вътре за тест Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт