Лидл - 92

• 98 698
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Вестерос
За еспресо машина е Иве, аз много го харесвам, обаче забелязах, че и от машината зависи. На моята не ми горчи хич, на майкината съвсем лекичко, ако е чисто.

# 16
Мерси за новата тема.
Минах миналата събота за кърпички за тоалетна и за тфт монитори, нищо нямаше. Толкова ли са търсени, или малко зареждат  Rolling Eyes

# 17
  • Бургас
И аз за дънките ще мина, както и да забърша едно одеяло с ръкави, че предното беше супер, чак в чужбина го изпратих на дъщеря ми, че зимата не може без него.

# 18
И аз бих си взела пижама. Миналата година взех за малкия (от тези с по-плътно долнище) и съм много доволна Simple Smile тази зима май също ще изкара с нея Wink
 Peace

# 19
Аз имам две пижами бархетни от лидл,от две поредни години...плезещо емотиконче тук,но от тел.не го намирам...

# 20
До сега търпеливо си мълчах за играчките, но нито позвъняване, ното мейл имам. Вие на кой телефон ги питате дали сте в списъците?

# 21
Аз получих мейл

# 22
Навих се за пижамките. Mr. Green
И за одеялото с ръкави ще ходя.

# 23
Кои са хелуинските бонбони, за които говорите?

# 24
Много доволен пазар днес Simple Smile. Костюм-тиква за малкия, бонбони и силиконова форма-тикви за печене.
Ще връщам костюма-скелет, че е на баткото му е малък.

# 25
  • Вестерос
Може ли снимка на одеалото с ръкави?   Laughing Аз май ще взема пижама на ММ също.

# 26
  • София
Много яки неща! Утре ще атакувам!

# 27
Отново благодаря за новата тема.  bouquet
Купих си от боите за лице. С нетърпение ги чаках, дано да са хубави.

# 28
  • София
На 4, 5 и 6ти - шатра - Сливница  Peace

# 29
Гъските в Ринг мол бяха не охладени, а позамразени и по едно 200 гр вода имаше. Като се размразят сигурно поне още толко ще пуснат...

Общи условия

Активация на акаунт