Лидл - 92

• 98 987
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
И аз май ще ходя за одеало с ръкави за майка ми

# 31
Аз се чудя кога ще пуснат пак по-плътните домашни комплекти, много бяха добри.

# 32
Това одеяло как точно се ползва newsm78 не е ли като халат нещо?

# 33
# 34
Да, това е.
Изглежда симпатично и мекичко.

# 35
  • София
Ние минахме днес. Взех разни неща и по грешка съм взела сос от аспержи, хич не погледнах дали е песто, някой пробвал ли го е,  да го връщам ли или да му дам шанс?

Взехме и пижамки, светят и палатка. Огромна е, малкия пощуря в нея

# 36
Палатка взех и аз, детето много се радва.
Утре отивам за Хелуинските сладки, дано има останали, как можах да ги пропусна днес. ooooh!

# 37
  • велико търново
Здравейте благодаря за новата тема.
Някой да си е купил декоративна тиква с лакомства за 6.99лв. ?Какви лакомства има вътре да не е полу празна де?

# 38
Миналата година купихме такава тиква с лакомства. Според мен си заслужава. Има си лакомства, и детето още си играе с тиквата и си събира малки, дребни играчки в нея.

# 39
  • София
Да попитам и аз - как го ползвате, изобщо всичко за него.
Купиха ми го от чужбински Лидл и сега го гледам като музеен експонат.
И благодаря за темата  bouquet

# 40
  • София
В италианския сайт освен пижами има и пантофи. Стоките, които пускат при нас и тамошните промоции еднакви ли са?
Дали ще има пантофи и тук?

И на мен ми е любопитно как се ползва това одеяло с ръкави  Thinking  Вечерта като се прибереш от работа го обличаш, сядаш на дивана с пица и бира и пускаш телевизора  ....

А, и още нещо. Този супер концентриран течен Формил (1 литър) как се слага в пералнята? Налива се в чекмеджето за препарат или трябва да се сложи в барабана на пералнята в някаква чашка? Ако не бъркам,  дозата е 35 мл за 1 пране. Това миниатюрно количество ми се струва , че ще остане по  ваничката и по тръбите между чекмеджето и барабана  newsm78

Брадата, благодаря за темата  bouquet

# 41
  • В една слънчева къща...
Извинявам се ако е коментирано, но може ли мнение за детските спални комплекти от бархет?

# 42
Благодаря за новата тема!

Момичета, които чакате още обаждане/мейл за играчките, пишете им! Аз получих обаждане онзи ден, след като им писах един мейл със запитване. Много бързо се задействаха  Mr. Green

# 43
Аз да кажа за детските блузки. Взех 2 размера, различни, с космическата тематика.( и без това баткото си е жив скелет  Joy )  Оранжевото е много изкрящо и това ме изкефи, затова взех този сет- нищо, че може много да не отива на моя белчо. А другите, сините- да има за догодина.
Светят в тъмното, но трябва да постоят малко на светлина/ лампа. Роботът всети много ярко. Grinning

# 44
Някой взе ли от палатките?
Интересува ме тази с оградката има ли прозорец, който да се отваря?

Отдолу вдигнат ли е подът леко или е направо на земята?

Общи условия

Активация на акаунт